Σήμερα ο Ερμής ενώνεται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ουράνιο θόλο στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για αλλαγές όχι μόνο προσωπικές αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Η Σελήνη στον Λέοντα μας ενθαρρύνει να δράσουμε προς τις επιθυμίες μας με θάρρος ωστόσο δεν είναι σίγουρο μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και τι περιορισμοί θα κινητοποιηθούν στον δρόμο μας. Το σημαντικό είναι πως αυτή την στιγμή χτίζουμε το μέλλον μας με τις πράξεις μας.

Κριός

Οι φιλοδοξίες σου ισχυροποιούνται και θέλεις να κατακτήσεις το έδαφος που νιώθεις πως αξίζεις. Η ενέργεια σου είναι στα ύψη και είναι σίγουρο πως αν επικεντρωθείς στην πρόοδο που θέλεις να φέρεις, ακόμη και αν κάτι ή κάποιος προσπαθήσει να σε ελέγξει ή να σε σταματήσεις, θα το καταφέρεις. Επανεξέτασε στόχους, εμπλούτισε και βελτίωσε με όποιον τρόπο μπορείς τις ικανότητές σου και με το χέρι στην καρδιά συνέχισε την πορεία σου. . .

Ταύρος

Μια μεγάλη αξία που χρειάζεται να φέρεις στην ζωή σου ώστε να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις με επιτυχία είναι η Πίστη. Η έρευνα είναι σημαντική ωστόσο δεν χρειάζεται να αμφισβητείς ή να προσπαθείς να ελέγξεις όλα όσα είναι ορατά ή αόρατα σε σένα. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να τα αντιληφθείς με τις 5 αισθήσεις και η διαδρομή της μάθησης είναι ένας συνεχής δρόμος και ποτέ δεν θα γνωρίζεις τα πάντα. . .

Δίδυμοι

Το τρίπτυχο στον ουράνιο θόλο σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα που βρίσκονται μέσα σου και κινητοποιούν έντονα συναισθήματα. Είναι αλήθεια πως βρίσκεσαι στο δρόμο της επιτυχίας είτε γιατί η δίψα σου είναι μεγάλη, είτε γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δείξεις ένα μάθημα σε όσους θα ήθελαν το αντίθετο για σένα. Αν υπάρχει κάποιο οικονομικό/περιουσιακό θέμα στην ζωή σου αυτή την στιγμή, μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείς. Χρειάζεται να ξεκινήσεις ένα μεθοδικό πρόγραμμα ή να εστιάσεις περισσότερο σε αυτό από ότι κάνεις αυτή την στιγμή. . .

Καρκίνος

Η προθυμία σου να αναλάβεις την ευθύνη για την ευημερία της σχέσης ή της συνεργασίας σου είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει τις πόρτες. Ανεξάρτητα αν περιμένεις άλλοι να πάρουν μέρος του βάρους που έχεις στους ώμους σου είναι αλήθεια πως πρέπει να είσαι πρόθυμος/η να στηρίξεις αυτούς που νοιάζεσαι διαφορετικά να κλείσεις την πόρτα ώστε να δημιουργηθεί χώρος για μια νέα άφιξη. . .

Λέων

Πεποιθήσεις του παρελθόντος τώρα χρειάζεται να αλλάξουν. Οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου σημαίνει πως ήρθε η ώρα να το αφήσεις και εσύ πίσω. Δεν πρόκειται για ήττα, είναι πολύ φυσιολογικό πράγματα και καταστάσεις να δίνουν αυτό που έχουν να δώσουν και να χρειάζεται κάποια στιγμή να προχωρήσουμε χωρίς αυτά. Αυτή είναι η εξέλιξη. Αν νιώθεις θυμό πιθανά προέρχεται από το γεγονός πως είχες άλλες προσδοκίες ή ήσουν λάθος τοποθετημένος/η. Εστίασε στην καθημερινή σου εργασία και τον τρόπο που θα φέρεις την ευημερία στην ζωή σου. Κάτι κινείται ή αλλάζει σε αυτόν τον τομέα. . .

Παρθένος

Η βιασύνη δεν είναι αρωγός της ημέρας ακόμη και αν νιώθεις μεγάλη ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι που αξίζει πολύ για σένα. Αυτή την στιγμή χρειάζεται να καταστρώσεις ένα σχέδιο προς την επίτευξη και με προσεκτικά, σταθερά βήματα να προχωρήσεις σε αυτό. Η αίσθηση του επείγοντος δεν είναι τόσο αντικειμενική αλλά προέρχεται κυρίως από την δική σου επιθυμία. Μοίρασε τον χρόνο σου ανάλογα και άλλα πράγματα σημαντικά στην ζωή σου. . .

Ζυγός

Ενδεχομένως να υπάρχουν πολλές διανοητικές ανησυχίες αυτές τις ημέρες. Η ανασκαφή των ριζών ενός θέματος ή μιας κατάστασης μπορεί να σε απασχολήσει έντονα καθώς επίσης η ανάγκη να πας στην ουσία των πραγμάτων για να πάρεις απαντήσεις. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι συμβαίνει κάτω από το κέλυφος ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να μην αναλώσεις τον χρόνο σου και κυρίως να μην αγνοήσεις άλλα σημαντικά πράγματα απασχολούμενος/η με τις διανοητικές σου ανησυχίες. . .

Σκορπιός

Υπάρχει έντονη αμφιθυμία αυτές τις ημέρες. Μπορεί να αρχίζει μια συζήτηση και ακόμη και αν αρχικά δεν θέλεις να συμμετέχεις, ξαφνικά να θέλεις να μονοπωλήσεις. Η διανοητική σου λαχτάρα είναι έντονη και μπορείς αυτή την στιγμή να οργανώσεις από ένα φιλικό δείπνο με φίλους μέχρι ένα παγκόσμιο συνέδριο στον τομέα που ασχολείσαι. Η δύναμη σου βρίσκεται στην διαπραγμάτευση που μπορείς να κάνεις αν χρειαστεί και στην διεκδίκηση του στόχου σου με όποιο κόστος. . .

Τοξότης

Ο πραγματικός θησαυρός είναι στην καρδιά σου και η ευτυχία έρχεται μέσα από τις αξίες της Ψυχής σου. Αυτό είναι κάτι που το βιώνεις έντονα αυτή την στιγμή και θα σε ακολουθήσει και στο προσεχές μέλλον. Μια ανάγκη γεννιέται να απελευθερωθείς από πράγματα και καταστάσεις που δεν λειτουργούν πια. Αυτό ξεκινά από μια βαθύτερη επιθυμία να έχεις κοντά σου μόνο ότι πραγματικά αξίζει. Τίποτα λιγότερο. . .

Αιγόκερως

Το τρίπτυχο στον ουράνιο θόλο στο ζώδιο σου σημαίνει πως ακόμη και αν είναι δύσκολο να το πιστέψεις η ελευθερία σου δεν θα έρθει όταν θα φτάσεις στον στόχο σου. Ο λόγος είναι γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που πολύ απλά δεν υπάρχει τέλος, δεν έχει άκρα ούτε σημείο εκκίνησης και σημείο άφιξης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είσαι πρόθυμος/η να φτάσεις πολύ μακριά οπότε για σένα δεν υπάρχουν σύνορα. Οι στόχοι σου είναι φιλόδοξοι και είσαι επιρρεπείς στο να μην γνωρίζεις πότε να σταματήσεις. Καλό θα ήταν να βάλεις όρια ώστε να μπορέσεις να πάρεις την χαρά της νίκης και της επίτευξης, διαφορετικά δεν θα έρχεται ποτέ. Μετά μπορείς να ξεκινήσεις έναν νέο στόχο που και αυτός θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα όρια ώστε να πάρεις ικανοποίηση. . .

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες έρχεσαι σε επαφή με τους εσωτερικούς σου ρυθμούς. Είτε μέσω ονείρων είτε εμπνεύσεων συνδέεσαι με τους φόβους σου με απώτερο σκοπό την αποδοχή. Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι πολλά και πραγματικά κάποιες στιγμές δεν ξέρεις ποιον δρόμο είναι καλό να ακολουθήσεις. Ωστόσο οι τρέχουσες σκέψεις και ιδέες που έχεις χτίζουν το αύριο γιαυτό φρόντισε να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που θέλεις. . .

Ιχθύες

Εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικά μηνύματα μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις πως αυτή την στιγμή είναι εύκολο να επικοινωνήσεις, να συνδεθείς και να νιώσεις άμεσα οικειότητα στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο εύκολο, απεναντίας χρειάζεται να τεντωθείς για να μπορέσεις να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που επιθυμείς. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί που μπορεί να σε φτάσει γρηγορότερα στον στόχο σου ωστόσο παρέμεινε ταπεινός/ή

https://astroguide.gr