Χωρίς απαραίτητα να το γνωρίζουμε η Αφροδίτη είναι ο αγαπημένος πλανήτης σε όλους. Περνάμε ολόκληρη τη ζωή μας προσπαθώντας να βρούμε την ευτυχία και την παραμονή σε αυτή. Οδηγούμαστε προς την αγάπη, καταναλώνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας για να εξασφαλίσουμε πόρους, να “επιθυμούμε” περισσότερα, να κερδίσουμε χρήματα. Αφηνόμαστε στην αγκαλιά ενός όμορφου τραγουδιού, ενός όμορφου έρωτα και όλα τα παραπάνω μας υπενθυμίζουν πως είναι τα βασικά συστατικά της Αφροδίτης. Από απόψε το βράδυ μέχρι 7 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στους Ιχθύες.

Διάβασε πως θα επηρεάσει ζώδια και Ωροσκόπους.

Κριός
Η Θεά του Έρωτα και των σχέσεων σε ρίχνει στα βαθιά νερά και ίσως σου φανεί κάπως ασφυκτικό κάποιες στιγμές ωστόσο σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή για να επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδείς όλα όσα συμβαίνουν στο εδώ και τώρα της ζωής σου στους συγκεκριμένους τομείς και να προβείς σε αλλαγή σκέψης ή/και στάσης όπου το κρίνεις απαραίτητο. Ξεκαθαρίσματα είναι το κλειδί της διέλευσης της Αφροδίτης για σένα. . .

Ταύρος

Κάτι κινείται στην δουλειά σου ή σε ένα εγχείρημα που έχεις επενδύσει, το οποίο θα σου δώσει χαρά. Η Θεά του Έρωτα και των σχέσεων δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα και σου δίνει την ευκαιρία να ικανοποιηθείς από τις συναναστροφές σου με φίλους, συνεργάτες, ομοϊδεάτες και ομάδες ανθρώπων. Τα εύσημα είναι δικά σου. . .

Δίδυμοι

Τι είναι αυτό που δεν έχεις τολμήσει να κάνεις γιατί ο φόβος της ενσωμάτωσης σε κρατάει μακριά από την χαρά της δημιουργίας και της επέκτασης; Μπορείς πάντα να βάλεις το πλαίσιο που εσύ θέλεις αν το επιθυμήσεις ακόμη και αν λειτουργείς υπό πίεση ή άλλοι προσπαθούν να επωφεληθούν από τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η ευαισθησία και ενσυναίσθηση είναι τα κλειδιά της συγκεκριμένης διέλευσης για σένα. . .

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι μια πολύ ευεργετική θέση για σένα και μπορείς μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου να ασχοληθείς με πιο προσωπικά σου θέματα και κυρίως ότι κινείται στον τομέα σχέσεις. Η ομορφιά απλώνεται γύρω και μέσα σου δημιουργώντας νέα ενδεχόμενα και η Πίστη για μια καλύτερη συνεργασία ή προσωπική σχέση με έναν άνθρωπο κερδίζει έδαφος. Είναι πολύ καλή στιγμή ακόμη και για ένα ταξίδι που έχεις επιθυμήσεις. Τώρα μπορείς να το προγραμματίσεις και να πάρεις ικανοποίηση. . .

Λέων

Η Θεά της ομορφιάς, της ένωσης, της τέχνης, η Αφροδίτη, στο ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με βαθύτερα στρώματα της Ψυχής σου, να δημιουργήσεις πιο στενές σχέσεις με τους άλλους και να ενσωματώσεις μια πιο ρομαντική προσέγγιση στις ήδη σχέσεις σου. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου μπορείς να εμβαθύνεις και να έρθεις σε επαφή με την πραγματική έννοια της “ένωσης” κάτι που θα σε μετασχηματίσει και θα σε βοηθήσει να ελευθερωθείς από καταστάσεις που τυχόν σε πονάνε. . .

Παρθένος

Κάτι όμορφο προστίθεται στις σχέσεις σου το οποίο όχι μόνο θα σε χαροποιήσει αλλά θα σε κάνει να δεις την ζωή με μια άλλη ματιά. Η ενσυναίσθηση θα σε βοηθήσει πολύ στις προσδοκίες σου και στα αποτελέσματα που θέλεις να φέρεις στην ζωή σου. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σου υπόσχεται μια μεγάλη αγκαλιά για σένα αρκεί να της το ζητήσεις. . .

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις την δική σου μαγεία, αλλά το νέο εγχείρημα δεν πρέπει απλά να το στηρίξεις αλλά να το αγαπήσεις με όλη σου την καρδιά. Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση που σχετίζεται με το παρελθόν ή ένα είδος πικρίας για κάτι που τελειώνει ωστόσο όμορφα πράγματα δημιουργούνται αυτή την στιγμή και μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θα μπορέσεις να “ενωθείς” με αυτά. . .

Σκορπιός

Ότι δεν μπορείς να ακούσεις με τα αυτιά σου, τώρα μπορείς να το ακούσεις με την καρδιά σου και ότι δεν μπορείς να δεις με τα μάτια σου, τώρα μπορείς να το δεις με την καρδιά σου. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι συνδεδεμένος/η με τις βαθύτερες σου επιθυμίες και να παραμείνεις στις αξίες σου και τα Πιστεύω σου. Η Θεά του Έρωτα και των συνεργασιών σου ανοίγει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ώστε να επιλέξεις την απόχρωση που σου ταιριάζει. . .

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες δίνει απλόχερα, το συναίσθημα εκείνο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς, την ζεστασιά που έρχεται από μέσα σου. Η θυσία, η ενσυναίσθηση, η ένωση με το θεϊκό και το συλλογικό. Η επαφή σου με οικείους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και την οικογένεια σου τώρα γίνονται ουσιαστικές γιαυτό είναι πιθανό να θελήσεις να επανασυνδεθείς με ανθρώπους που έχεις χαθεί για κάποιους λόγους. . .

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη ανανεώνει την σκέψη σου και σε σπρώχνει να βγεις δημιουργικά προς κατευθύνσεις που η έμπνευση είναι παρούσα. Αφέσου σε αυτή την εμπειρία και έλα κοντά με ανθρώπους που νιώθεις οικεία. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη δίνει την δυνατότητα η επικοινωνία να γίνεται περισσότερο αληθινή και οι λέξεις να έρχονται μέσω της καρδιά σου. . .

Υδροχόος

Η αγάπη και η θαλπωρή που βιώνεις είναι αξίες ανεκτίμητες. Το γνωρίζεις αλλά τώρα θα γίνει ακόμη περισσότερο κατανοητό και θα προστεθεί ακόμη μια αξία στις ήδη υπάρχουσες. Η Θέα του Έρωτα και των σχέσεων σου δίνει την δυνατότητα μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου να δεις πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι που έχεις στην ζωή σου και θα σε βοηθήσει να συνδεθείς πιο ουσιαστικά μαζί τους. . .

Ιχθύες
Η Θεά του Έρωτα και των σχέσεων στο ζώδιο σου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου σου δίνει την απαραίτητη έμπνευση να ασχοληθείς με οτιδήποτε θελήσεις. Η δημιουργική διέξοδος θα είναι έντονη και θα μπορείς να ενσωματώσεις στην ζωή σου όμορφες αποχρώσεις. Είτε αφορά μια καινούργια σχέση είτε μια ήδη υπάρχουσα, η καρδιά σου ανοίγει και νιώθεις έτοιμος/η για οποιαδήποτε δέσμευση.

https://astroguide.gr