Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου μας βάζει στην διαδικασία να προσπαθήσουμε να βάλουμε μια σειρά στο πρόγραμμα μας και να το ακολουθήσουμε πιστά. Ο Ποσειδώνας απέναντι δεν φαίνεται να μας διευκολύνει εάν τα σχέδια μας έχουν στενά πλαίσια και δεν υπάρχει χώρος ή διάθεση ευελιξίας. Γιαυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σήμερα είναι να προχωρούμε βήμα βήμα και πάντα σε ετοιμότητα να αλλάξουμε κατεύθυνση ανάλογα την περίσταση.

Κριός

Καθημερινά απλά πράγματα τα οποία έχεις συνηθίσει να κάνεις με αρκετή ευκολία σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις. Ένα θολό τοπίο ανοίγεται μπροστά σου και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για τυχόν λάθη. Μην πιστέψεις όλα όσα ακούς σήμερα. Κυρίως αν δεν αντιλαμβάνεσαι την αντικειμενική τους υπόσταση από την πρώτη στιγμή. . .

Ταύρος

Η διάθεση σου να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις συνήθως κατά την διάρκεια της ημέρα θα είναι αισθητό. Είναι σίγουρο πως έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ωστόσο μπορεί η διάθεση σου ή άλλοι να σε παρακινήσουν να κάνεις κάτι το οποίο θα έχει αρκετό ρίσκο ή να αποπροσανατολιστείς από τον στόχο σου με κάποιον τρόπο. Δεν είναι κάτι που θα σε ευχαριστήσει και θα πάρεις ικανοποίηση. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πάρε εσύ τις τελικές αποφάσεις που αφορούν εσένα προσωπικά. . .

Δίδυμοι

Μια κατάσταση στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε δυσκολέψει σήμερα ή να σε βρει απροετοίμαστο/η. Είναι σίγουρο πως διαθέτεις την απαραίτητη ευελιξία ώστε να μην κάνεις λάθη ή να προβείς σε μια ενέργεια η οποία δεν σου ταιριάζει. Με σύνεση και καλό συντονισμό όλα είναι εφικτά. . .

Καρκίνος

Επικοινωνιακά θέματα είναι κινητοποιημένα σήμερα και χρειάζεται να δώσεις προσοχή και να είσαι εστιασμένος/η στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι ή τον διάλογο που έχεις με τους συνομιλητές σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και όταν βλέπεις πως η συζήτηση φεύγει από τον κοινό στόχο να την επαναφέρεις όσο μπορείς. Άκου προσεκτικά τι σου λένε οι άλλοι και ότι δεν καταλαβαίνεις, ζήτα διευκρινήσεις . . .

Λέων

Αν αυτό που ασχολείσαι σήμερα σε ενθουσιάζει ή σε οδηγεί σε μαγευτικούς τόπους, είσαι στο σωστό δρόμο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε εμπνέει και σε βοηθά να προχωρήσεις τα όνειρα σου. Ιδέες και σκέψεις θα έρθουν στο μυαλό σου ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις πιο στέρεες βάσεις και να δημιουργήσεις νέες αξίες στην ζωή σου. Ωστόσο ότι αφορά οικονομικά θέματα και χρηματικές συναλλαγές, θέλει προσοχή. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σου δίνει μια αίσθηση πληρότητας και την δυναμική να κατευθύνεις τις καταστάσεις τις ημέρας προς τον δρόμο που έχεις επιλέξει εσύ προσωπικά. Το σθένος σου είναι ισχυρό και η θέληση σου μπορεί να κινήσει βουνά. Ωστόσο προσπάθησε να παραμείνεις γειωμένος/η και με στόχο συγκεκριμένο. Καταστάσεις μπορεί να κρύβουν “ψιλά γράμματα” τα οποία οφείλεις να τα διαβάσεις με προσοχή είτε αφορά προσωπικά σου θέματα είτε θέματα που σχετίζεσαι με άλλους. . .

Ζυγός

Σήμερα προσπάθησε να μείνεις εστιασμένος/η στην αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων. Σκέψεις και επιθυμίες μεγενθύνονται με μεγάλο ρίσκο να παραμορφωθούν και να παρεκκλίνουν από την πραγματική τους ερμηνεία και υπόσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να χαλαρώσεις και να μην ασχοληθείς με πράγματα τα οποία απαιτούν πολύ ενέργεια από μέρους σου. Με αυτόν τον τρόπο η εργασία σου γίνεται πιο εύκολη και οι σκέψεις σου δεν θα σε ταξιδέψουν εκτός πλαισίου. . .

Σκορπιός

Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα σήμερα και μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν άλλους ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων. Η αφοσίωση στα ιδανικά σου είναι ισχυρή και είσαι έτοιμος/η να καθηλώσεις όποιον έχει διαφορετική γνώμη από εσένα με επιχειρήματα. Μπορεί ωστόσο να ξεκινήσεις με αυτό το δεδομένο αλλά στην πορεία κάτι να σε εμποδίσει ή να σε αποπροσανατολίσει. Γιαυτό προσπάθησε να παραμείνεις στον στόχο που έχεις βάλει ακόμη και εάν γύρω σου δημιουργηθεί “παιδική χαρά”. . .

Τοξότης

Εργασιακά θέματα είναι κινητοποιημένα σήμερα και θέλεις να βάλεις σε τάξη πράγματα και καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου ή τον χώρο που εργάζεσαι. Όποια και αν είναι η επιθυμία σου, οι προσθέσεις σου πρέπει να γίνουν κατανοητές και από τους άλλους εξαρχής, ώστε να μην υπάρξουν εμπόδια. Πιθανά άλλοι να έχουν διαφορετικά σχέδια για σήμερα και να παρεμποδίζουν το έργο σου άθελα τους. . .

Αιγόκερως

Σήμερα οι ευκαιρίες θα είναι ευνοϊκές για σένα αν μπορείς ταυτόχρονα με το σθένος και την θέληση για μια εργασία ή μια κατεύθυνση να είσαι και έτοιμος/η να την ακολουθήσεις ακόμη και αν χρειαστεί να πας μέσω άλλης οδού. Είναι σίγουρο πως με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα καταφέρεις αυτό που θέλεις αλλά αυτού του είδους η ευελιξία θα σου δώσει και τροφή για μελλοντικές σκέψεις και κινήσεις. . .

Υδροχόος

Σήμερα είτε νιώθεις κούραση και δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά, είτε νιώθεις πως δεν μπορείς να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας αυτό που ζητείται. Όποια και αν είναι η διάθεση σου χρειάζεται να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην το αφήσεις στη τύχη του. Όλα είναι θέμα οργάνωσης σήμερα και είναι σίγουρο πως ακόμη και αν η κόπωση είναι αισθητή, με αυτόν τον τρόπο, δεν θα σε καταβάλει. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις με την έννοια πως μπορεί να χρειαστεί να κάνεις πράγματα τα οποία δεν είσαι πολύ ενθουσιασμένος/η σήμερα. Ωστόσο δεν φαίνεται να έχεις πολλές επιλογές, οπότε με σύνεση και υπομονή πάρε τον απαραίτητο χρόνο για να τα κάνεις. Η στασιμότητα εξάλλου θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά σήμερα οπότε η οποιαδήποτε δράση, ακόμη και αν δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελες να κάνεις, σε βάζει σε κίνηση.

https://astroguide.gr