Μέχρι αργά το απόγευμα σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο μας βοηθά να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες. Η ευνοϊκή της όψη με Ήλιο/Ερμή/Κρόνο/Πλούτωνα στον Αιγόκερω προσθέτει σθένος και αντοχή να προχωρήσουμε το πρόγραμμα μας και να εξελίξουμε αυτό το οποίο ασχολούμαστε με ενήλικη στάση. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και η αναζήτηση μιας μεγάλης αγκαλιάς από ανθρώπους που αγαπάμε γίνεται έντονη ανάγκη. . .

Κριός

Το καθημερινό σου πρόγραμμα μπορεί να είναι ανακουφιστικό σήμερα μιας και θα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες με ότι και αν ασχοληθείς σήμερα. Η ενέργεια σου είναι καλή και έχεις αποθέματα ώστε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Από το απόγευμα και μετά μπορείς να χαλαρώσεις είτε μόνος/η είτε με καλούς φίλους. 

Ταύρος

Μπορούμε να μιλήσουμε για έρωτα, για δημιουργία, για εμπνεύσεις ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά. Μέχρι εκείνη την ώρα έχεις την εύνοια να ασχοληθείς με πιο πρακτικά πράγματα της καθημερινότητάς σου και να δρομολογήσεις οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου. Η δημιουργικότητά σου είναι πολύ ενεργή σήμερα. . .

Δίδυμοι

Σήμερα η διάθεση σου αλλάζει από το απόγευμα και μετά. Μέχρι τότε θα θέλεις να ασχοληθείς με πρακτικά πράγματα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στο σπίτι σου ή στον ιδιωτικό σου χώρο με σκοπό να νιώσεις περισσότερο ασφάλεια μέσα σε αυτόν. Από το απόγευμα και μετά η ανάγκη να πειραματιστείς μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα θα ανεβάσει τους ρυθμούς σου και η αυτό-εκπλήρωση σου έρχεται μέσα από χαρά και καλλιτεχνικές αναζητήσεις. . .

Καρκίνος

Συζητήσεις και επικοινωνιακά θέματα σε βοηθά το πλανητικό σκηνικό να έχεις σήμερα και είναι σίγουρο πως η μέρα σου θα είναι γεμάτη. Νέες εμπειρίες σε γεμίζουν δύναμη και σθένος να κυνηγήσεις κάτι που ποθείς και είναι βαθιά στην καρδιά σου. Μέχρι το απόγευμα τα μηνύματα σου μπορούν να ακουστούν ωστόσο το βράδυ καλό θα ήταν οι συζητήσεις να έχουν έναν περισσότερο φιλικό χαρακτήρα. Το σπίτι και η οικογένεια μπορούν να σου δώσουν την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς αν το θελήσεις. . .

Λέων

Η συναισθηματική ασφάλεια έρχεται σήμερα μέσα από κινήσεις και σκέψεις που θα κάνεις όσο αφορά τον οικονομικό τομέα της ζωής σου και τους τρόπους που μπορείς να φέρεις την ευημερία στην καθημερινότητά σου. Κυρίως από το απόγευμα και μετά μπορεί να έχεις πολλές χρήσιμες διπλωματικές σκέψεις ή ακόμη και να κάνεις κινήσεις μέσω άλλων που θα σε βοηθήσουν σε αυτόν τον στόχο. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου και σήμερα σου προσθέτει συστατικά κατάλληλα ώστε να αναζητήσεις την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Η αυτό-έκφραση είναι ένας τρόπος να καλλιεργήσεις τον εαυτό σου ωστόσο από το απόγευμα και μετά είναι σημαντικό να συνδεθείς με ανθρώπους που αγαπάς και να μην σταθείς μόνο στις προσωπικές σου ανάγκες. . .

Ζυγός

Μέχρι το απόγευμα μπορεί η διάθεση σου να μην είναι η καλύτερη. Κάτι μπορεί να σε έχει ενοχλήσει αλλά μπορεί και όχι αν σκεφτούμε πως με την Σελήνη στην Παρθένο οι εσωτερικές διεργασίες και διαθέσεις έχουν πολλές διακυμάνσεις. Από το απόγευμα και μετά με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο σου το σκηνικό αλλάζει. Αισθάνεσαι περισσότερο ο εαυτός σου, πιο δυνατός/ή και πιο κοντά στις προσωπικές σου ανάγκες. Οπότε οτιδήποτε σημαντικό σήμερα καλό θα ήταν να το προγραμματίσεις από το απόγευμα και μετά. . .

Σκορπιός

Σχέσεις με ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες μπορούν να σου δώσουν συναισθηματική τροφή με την Σελήνη και σήμερα στην Παρθένο. Από το απόγευμα και μετά η διάθεση σου μεταβάλλεται και η ανάγκη σου για περισσότερο ιδιωτικό χώρο γίνεται έντονη. Εκμεταλλέψου την ευκαιρία να κάνεις το πρόγραμμα σου μέχρι το απόγευμα και μετά προσπάθησε να χαλαρώσεις όπου εσύ νιώθεις όμορφα και περισσότερο ήσυχα. . .

Τοξότης

Αυτές τις ημέρες με κάποιον τρόπο σε απασχολεί η δημόσια ζωή σου και γενικότερα ότι αφορά την προσωπική σου εξέλιξη. Η αίσθηση των προσωπικών ευθυνών σε βοηθούν να ακολουθείς σε έναν ενήλικο δρόμο και να πορεύεσαι με προσοχή και υπευθυνότητα. Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει και οι αποχρώσεις που παίρνει η μέρα είναι πιο απαλές. Εναρμονίσου με τις δονήσεις γύρω σου. . .

Αιγόκερως

Έχεις μια έντονη ανάγκη αυτές τις ημέρες με την Σελήνη στην Παρθένο να κατανοήσεις οτιδήποτε γίνεται γύρω σου και να το βάλεις σε κουτάκια. Είναι λίγο κουραστικό αλλά σου αρέσει, πρέπει να το παραδεχθείς γιατί σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Από το απόγευμα και μετά συναντήσεις για επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου μέσω κυρίως συνεργασιών. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο τις τελευταίες ημέρες σε βάζει στην διαδικασία να κάνεις βουτιά σε βαθύτερα νερά για να πάρεις την συναισθηματική τροφή που ζητάς. Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει και μπορείς να χαλαρώσεις. Το μυαλό σου μπορεί να σε ταξιδέψει σε πιο όμορφα μέρη και να χαρείς χαλαρές συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου τις τελευταίες ημέρες σε σπρώχνει να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με άλλους. Εκκρεμότητες, εργασίες, συνεργασίες στο προσκήνιο με σκοπό την αποκατάσταση της ισορροπίας ή την βελτίωση σε κάποιο επίπεδο. Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει και οι συγκεκριμένες αποχρώσεις δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα πολύ προσωπικά. Η διαίσθηση σου είναι πολύ ενεργή και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς αυτό που βρίσκεται κάτω από το επιφανειακό κέλυφος

https://astroguide.gr