Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου από απόψε το βράδυ μέχρι 3 Φεβρουαρίου προσθέτει ένα αντισυμβατικό χρώμα στην σκέψη μας και μας βοηθά να ξεμπλοκάρουμε οτιδήποτε έχει εμποδιστεί κυρίως από εμάς τους ίδιους τον τελευταίο διάστημα. Το μυαλό ανοίγει και νέες ιδέες έρχονται από το πουθενά μέσω της έμπνευσης. “Τα όμορφα πράγματα δεν συμβαίνουν από μόνα τους, εμείς τα έλκουμε στη ζωή μας”.

Κριός

Οι συναναστροφές σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου και γενικότερα ότι αφορά τον ρόλο σου μέσα στην κοινωνία και στην εργασιακή σου ομάδα θα είναι κινητοποιημένα με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος που μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες, τις σκέψεις και οτιδήποτε νέο και καινοτόμο έχεις στο μυαλό σου. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει την ευκαιρία να δεις και να επεξεργαστείς οτιδήποτε δεν λειτουργεί όπως θα ήθελες στον κοινωνικό σου προσανατολισμό. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγές προς μόνο δρόμο την επίτευξη είτε προσωπική είτε μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου σε αυτόν τον αγώνα. Είναι ιδανική στιγμή να αναζητήσεις θέματα καριέρας, εκπαίδευσης και οτιδήποτε εφευρετικό που θα κάνει την διαφορά. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι 3 Φεβρουαρίου σε βοηθά σε θέματα εμπνεύσεων και νέων ιδεών. Εκεί που ο Κρόνος (ο ένας κυβερνήτης του ζωδίου) περιορίζει τη σκέψη ο Ουρανός (ο άλλος κυβερνήτης του ζωδίου) θα λειτουργήσει αντισυμβατικά και απρόβλεπτα. Και εκεί που θα συλλάβεις μια νέα ιδέα (Ουρανός) ο Κρόνος λειτουργεί βοηθητικά να της δώσεις σάρκα και οστά. Η προθυμία σου να εξερευνήσεις τις σφαίρες τις γνώσης και οτιδήποτε σου διδάσκει την φιλοσοφία ζωής θα σε γοητεύσει. Ιδανική περίοδος να οργανώσεις ένα ταξίδι. . .

Καρκίνος

Είσαι πρόθυμος/η μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου με τον Ερμή στον Υδροχόο να διερευνήσεις το βαθύτερο νόημα γενικότερα όσο αφορά εσωτερικά σου θέματα. Οτιδήποτε κάτω από την επιφάνεια θα είναι πρόκληση για σένα και η αναζήτηση της αλήθειας σε θέματα που σε απασχολούν θα γίνει στόχος αυτή την χρονική περίοδο. Οικογενειακά θέματα μπορεί να κινητοποιηθούν αλλά δεν πρέπει να σε ανησυχεί γιατί έχεις την εύνοια να αντεπεξέλθεις σε ότι και αν προκύψει με σύνεση και σταθερότητα. . .

Λέων

Οι συζητήσεις και η ανταλλαγή ιδεών με τους συνεργάτες σου ή/και ανθρώπους που αγαπάς και είναι κοντά σου θα είναι στο προσκήνιο με τον Ερμή στον Υδροχόο. Η ανάγκη να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και τις σκέψεις σου με τους άλλους και να έρθεις πιο κοντά με αυτούς μέσω της επικοινωνίας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Συμβαίνουν καλά πράγματα αυτή την περίοδο αρκεί να έχεις επιμονή και σταθερότητα. . .

Παρθένος

Μια νέα ιδέα, ένα καινούργιο επιχείρημα, ένας καινούργιος φίλος, μια διαφορετική οπτική ματιά και αντίληψη σε ένα θέμα που σε απασχολεί προσφέρει ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου για σένα, δίνοντας το ερέθισμα να ψάξεις ανθρωπιστικές συνιστώσες να προσθέσεις στην ζωή σου. Η καθημερινή ζωή γίνεται δάσκαλος σου και η καθημερινή ρουτίνα απασχολημένη και ενθαρρυντική. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου μπορεί να ενδιαφερθείς να ασχοληθείς με θέματα υγείας και εναλλακτικές θεραπείες σχετικά με την σχέση μεταξύ νου και του σώματος. . .

Ζυγός

Αυτή η θέση του Ερμή μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου θα σε βοηθήσει να έρθεις ξανά σε επαφή με τα όνειρα εκείνα που άφησες πίσω για κάποιον λόγο, ακόμα και μέσα από ένα πειραματικό μοτίβο. Το συγκεκριμένο διάστημα θα έχεις πολύ έντονη την ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από κάτι δημιουργικό ή/και καλλιτεχνικό. Είναι μια περίοδος που μπορείς να ασχοληθείς και να απολαύσεις δημιουργικά έργα ή/και ψυχαγωγικά που θα σε χαλαρώσουν αλλά το κυριότερο θα ανεβάσουν ξανά την θέρμη των επιθυμιών σου. . .

Σκορπιός

Το σπίτι σου και η ιδιωτική σου ζωή γίνεται το μέρος το οποίο μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες και πληροφορίες με σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών που υπάρχουν αυτή την στιγμή σε αυτόν το τομέα. Οι ρυθμίσεις που θα κάνεις τώρα μπορεί να είναι προσαρμόσιμοι και μπορούν να γίνουν περισσότερο εύπεπτοι από τους ανθρώπους που μοιράζεσαι τον χώρο σου. Είναι σίγουρο πως οι πρωτοποριακές σου ιδέες και η εφευρετικότητά σου μπορούν να φέρουν την επανάσταση ενάντια παλαιών και παραδοσιακών πεποιθήσεων που ενδέχεται να υπάρχουν αυτή την στιγμή. . .

Τοξότης

Η σκέψη και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους χρωματίζεται με πιο ιδεαλιστικές ακόμη και εκκεντρικές αποχρώσεις με σκοπό να “σπάσει” φράγματα παροτρύνοντας την ελευθερία της έκφρασης σου. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορείς να δοκιμάσεις όλες τις μορφές επικοινωνίας. Ο νους σου γίνεται πιο γρήγορος, γίνεσαι περισσότερο οξυδερκής και μπορείς να επωφεληθείς ώστε να μελετήσεις διάφορα θέματα χρήσιμα στην πορεία και εξέλιξη σου. . .

Αιγόκερως

Η περίοδος με τον Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς πολλές έξυπνες ιδέες για να φέρεις οικονομική ευημερία στην ζωή σου. Η γρήγορη σκέψη και οι πληροφορίες που θα συλλέξεις μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Επίσης οι αξίες σου αυτή την στιγμή αλλάζουν, μεταβάλλονται. Κάτι που μέχρι χτες το είχες σε μεγάλη εκτίμηση τώρα μπορεί να μην είναι πια το ίδιο ή το αντίθετο. Το σημαντικό είναι πως το επόμενο διάστημα οτιδήποτε γίνεται μέσω εξωτερικού γεγονότος εσύ θα κερδίζεις επίπεδα αυτογνωσίας και συνειδητότητας. . .

Υδροχόος

Ο Ερμής στο ζώδιο σου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου σε βοηθά να γίνεις ανεξάρτητος/η και σου δίνει την δυνατότητα να δικτυωθείς μέσω πληροφοριών και ιδεών. Η περιέργεια σου θα είναι έντονη και θα αναζητάς πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με τα πάντα γύρω σου. Η δύναμη σου αυτή την στιγμή είναι το μυαλό σου και μπορείς να περάσεις όποια σύνορα βρεις στον δρόμο σου. . .

Ιχθύες

Η φαντασία σου είναι πολύ ισχυρή με τον Ερμή στον Υδροχόο και η ικανότητά σου να εκπροσωπήσεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη θα είναι ισχυρή. Ωστόσο μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου θα είναι ένα διάστημα που θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με πολύ προσωπικά σου θέματα και θα προσπαθήσεις να δεις την πανοραμική εικόνα των θεμάτων που είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή στη ζωή σου. Θα είναι μια απελευθερωτική περίοδος για σένα https://astroguide.gr