Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 23/1
Από τις 20 ως τις 26 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη από τους ρομαντικούς Ιχθύς θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 8η ως την 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Αυτές τις μέρες, το σύμπαν σου χαρίζει αφθονία ευκαιριών (Δίας) για συναισθηματική και υλική ανάπτυξη. Είναι μια εξαιρετική συγκυρία για να πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα πιθανό σενάριο για κάποιους είναι έσοδα, αν το ωροσκόπιό τους συμφωνεί σε αυτό. Πέρα από τα υλικά οφέλη αυτής της όψης όμως, μπορεί αυτές τις μέρες να γίνεις περισσότερο φιλάνθρωπος, γενναιόδωρος, φιλικός και φιλόξενος με όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την κοινωνική κατάσταση, τα πιστεύω και το μορφωτικό τους υπόβαθρο.

Αυτό το σύντομο διάστημα ευνοεί συναρπαστικές εμπειρίες στην αγάπη, καταφέρνεις να βγαίνεις από τη ρουτίνα σου, κάνεις πράγματα διαφορετικά. Παράλληλα θα υπάρξουν πραγματικά διασκεδαστικές συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, μπορεί να πας σε μια κοινωνική εκδήλωση και να γνωρίσεις κάποιον/α που είναι πολύ εξωστρεφής και παιχνιδιάρικος ή ακόμα να βρεις την αγάπη διαμέσου των συναδέλφων σου σου ή του κοινωνικούς σου περίγυρου ή ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον –αρκεί να μην δώσεις λαβές για σχόλια εκεί! Αν είσαι μόνος αυτό το διάστημα, υπάρχει άφθονο κέφι, πολλά φλερτ και δημιουργική έκφραση, δεν πρόκειται λοιπόν να βαρεθείς καθώς δοκιμάζεις κάτι εντελώς νέο.

Κλείνοντας, οικονομικά οφέλη και αποδοτικές επενδύσεις φέρνουν ένα κύμα ευημερίας στη ζωή σου, επιλύεις τυχόν αρνητικά ζητήματα σε σχέση με δάνεια, χρέη και κληρονομιές. Αυτό το διάστημα είναι επίσης ευμενές αν ψάχνεις μια νέα εργασία, ίσως σου γίνει κάποια πρόταση. Ξεκινάς πάντως νέα, επικερδή έργα ή ακόμα μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστούν, τυχόν οφέλη ή κέρδη όμως μπορεί να είναι κρυμμένα ή τουλάχιστον όχι τόσο προφανή για τους άλλους. Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα που κορυφώνεται αυτή η θετική όψη, κορυφώνεται επίσης και το δυσμενές τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό.http://astropedia.gr/