Νέος Ηλιακός μήνας ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντας την ευκαιρία να δεις στην παρούσα στιγμή όλο το μέλλον σου. Σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την αλήθεια μέσα στις σκέψεις σου και να σπάσεις τα άκαμπτα μοτίβα για να ελευθερωθεί ενέργεια ώστε να έλξεις αυτό που επιθυμείς. Η θέση του Ήλιου στον Υδροχόο φωτίζει και φανερώνει την “μεγάλη εικόνα”. Την δική μας πραγματικότητα μέσα στο σύνολο των ανθρώπων και τις ομάδες που βρισκόμαστε. Και είναι εκεί που μπορούμε να εισχωρήσουμε και να “αλλάξουμε” αυτό που μας κρατά δέσμιους μακριά από τα δικά μας όνειρα και στόχους.

Κριός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα που αφορά σχέσεις κυρίως με μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Αρχίζει μια καλή περίοδος που μπορείς να ανοίξεις τους ορίζοντες σου μέσα από την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους. Νέες γνωριμίες τώρα μπορούν να είναι λειτουργικές και μπορούν να δώσουν ξανά την σπίθα στις ελπίδες και τα οράματα σου. Βγες, διασκέδασε, ονειρέψου. . .

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει κυρίως θέματα που αφορούν τον εργασιακό σου τομέα και την δημόσια ζωή σου. Η αναγνώριση μπορεί να έρθει αυτό το χρονικό διάστημα ή εσύ να βρεις αυτό που σε ευχαριστεί να επενδύσεις τον χρόνο σου. Οι επιτεύξεις έρχονται μέσα από την σκληρή δουλειά του προηγούμενου διαστήματος και γιατί όχι μια προαγωγή, αύξηση μισθού ή μια επιβράβευση. . .

Δίδυμοι

Η ανακάλυψη νέων δρόμων και οτιδήποτε αφορά την μάθηση, τα ταξίδια και την φιλοσοφία φωτίζονται με τον Ήλιο στον Υδροχόο για το επόμενο Ηλιακό μήνα. Τώρα έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις τους ορίζοντες σου μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Αν ένα ταξίδι είναι στα σχέδια σου, τώρα είναι καλή στιγμή να το προγραμματίσεις. . .

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει και ενεργοποιεί βαθύτερες σου ανάγκες και επιθυμίες το επόμενο διάστημα. Ο μετασχηματισμός και η αναγέννηση σε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει είναι εφικτός αυτή την στιγμή και μπορείς να κατανοήσεις πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και δεν σου ήταν απόλυτα κατανοητά μέχρι τώρα. Οποιαδήποτε διαδικασία στοχεύει εσωτερικά ευνοείται. . .

Λέων

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Απέναντι από το ζώδιο σου σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά από τον σύντροφο σου, τον συνεργάτη σου, τους φίλους γύρω σου. Η προσωπική ελευθερία είναι σημαντική αλλά και αναγκαία ώστε να αισθάνεσαι χαρούμενος/η και να παίρνεις ικανοποίηση. Μια περίοδος ευνοϊκή με έντονο το στοιχείο της εκκαθάρισης. . .

Παρθένος

Η καθημερινή σου ρουτίνα και εργασία φωτίζεται με τον Ήλιο στον Υδροχόο και δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να έχεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα σε αυτή. Είναι σημαντικό για σένα το καθημερινό πρόγραμμα και η τάξη ωστόσο αυτή την περίοδο θα δεις πως και η “αταξία” κάποια στιγμή θα είναι ευχάριστη και αναζωογονητική. . .

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε ευνοϊκή θέση στον ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με τι πραγματικές σου ανάγκες. Τι είναι αυτό που θα σε διασκεδάσει την ίδια στιγμή που θα παράγεις έργο. Η ευχαρίστηση αυτή την στιγμή έρχεται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα και θα νιώσεις την ανάγκη να πειραματιστείς, να ερωτευτείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Η ξεκούραση και η ανατροφοδότηση με όποιον τρόπο θεωρείς εσύ πως θα είναι αποτελεσματικός γίνεται προτεραιότητα. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει πολύ προσωπικά σου θέματα. Η ανάγκη να πειραματιστείς και να αλλάξεις ότι δεν παίρνεις πια ικανοποίηση θα είναι το κύριο συστατικό της περιόδου. Η οργάνωση και η διαχείριση των επιθυμιών σου θα σε απασχολήσει έντονα και θα προβείς σε αλλαγές απαραίτητες ώστε να νιώσεις ζωντανός/ή και ελεύθερος/η ξανά εκεί που τώρα νιώθεις ένα είδος εγκλωβισμού. . .

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Υδροχόο ανοίγει θέματα επικοινωνιακά και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα αλληλοσύνδεση. Τώρα δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου όπου νιώθεις πως υπάρχει χώρος για επέκταση και να κινηθείς κυρίως μόνος/η προς την επίτευξη των σχεδίων σου. Παρόλο την ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων είναι μια περίοδος που άλλοι θα φανούν πολύ χρήσιμοι και βοηθητικοί στις δράσεις σου. . .

Αιγόκερως

Οικονομικά θέματα κινητοποιεί ο Ήλιος στον Υδροχόο και θα είναι μια περίοδος που θα σε απασχολήσει ότι μπαίνει και ότι βγαίνει από την τσέπη σου. Ενδέχεται ξαφνικά έξοδα να βρεθούν στον δρόμο σου και να σε αποπροσανατολίσουν όσο αφορά την οικονομική διαχείριση ωστόσο είναι μια πολύ καλή περίοδος να αναλογιστείς πόση αξία σου δίνει η οικονομική ευημερία σε σχέση με την αυτό-εκτίμηση που νιώθεις από τις σταθερές και σχέσεις βάθους στην ζωή σου. . .

Υδροχόος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα είτε αφορά τα επαγγελματικά σου είτε την προσωπική σου ζωή. Δεν περνάς απαρατήρητος/η και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα βρεθούν ξαφνικά μπροστά σου. Νέοι τρόποι για να μπορέσεις να νιώθεις ανεξάρτητος/η και αυτόνομος/η θα είναι στο κύριο μενού του ενδιαφέροντος σου. . .

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει βαθύτερα κομμάτια του Είναι σου προκαλώντας πιθανά και ένα είδος αναταραχής. Τα νερά δεν είναι τόσο ήρεμα και σε ψυχικό επίπεδο μπορεί να νιώθεις κάπως ξεκρέμαστος/η. Ο σκοπός είναι να συνειδητοποιήσεις τι δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου και να το αφήσεις πια στην άκρη. Αυτή η θέση του Ήλιου σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από δεσμά του παρελθόντος και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου

https://astroguide.gr