Διαφορετικές ενέργειες φτιάχνουν το ουράνιο πάζλ σήμερα θυμίζοντας μας πως ακόμη και εάν κάτι δεν λειτουργεί όπως το θέλουμε μπορούμε πάντα να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Ο θυμός δεν θα είναι αρωγός της ημέρας. Αντίθετα με σύνεση και υπομονή όλα είναι δυνατά. . .

Κριός

Εργασιακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα και είναι σίγουρο πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα βρεις τρόπους να λύσεις κάτι που σε προβληματίζει σε αυτόν τον τομέα. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από τις απολαβές που έχεις ή σκέφτεσαι πως δεν είναι ανάλογες της εργασίας που παρέχεις, μπορείς να το συζητήσεις ώστε να βρεθεί μια περισσότερο συμφέρουσα λύση για σένα. . .

Ταύρος

Με ότι και εάν ασχοληθείς σήμερα το μυαλό σου τρέχει προς άλλες κατευθύνσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις στο εδώ και τώρα εστιασμένος/η σε αυτά που τρέχουν σήμερα έχοντας ταυτόχρονα πίστη πως θα γίνουν όπως τα θέλεις. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σε βγάλει εκτός πραγματικότητας, γιαυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις την αντικειμενική πλευρά σε ότι κάνεις. . .

Δίδυμοι

Υπάρχουν ημέρες όπως η σημερινή που χρειάζεται να δώσεις κάτι δικό σου χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Μόνο και μόνο από καλοσύνη και ενσυναίσθηση προς έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη και βρίσκεται στον δρόμο σου. Δεν το κάνεις από καθήκον αλλά αβίαστα μέσα από την καρδιά σου. . .

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο χρόνος κυλά χωρίς να μένει χώρος αρκετός για να πάρεις μια αγκαλιά, να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον αγαπημένο ή έναν καλό σου φίλο. Είναι αλήθεια πως είναι εύκολο να ξεχαστούμε στις υποχρεώσεις μας αλλά είναι αλήθεια επίσης πως ειδικά σήμερα χρειάζεται να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. . .

Λέων

Οι ευκαιρίες δεν είναι μόνο αυτές που βρίσκονται στον δρόμο μας αλλά και αυτές που δημιουργούμε εμείς κατά την πορεία ενός έργου, ενός εγχειρήματος. Μια απροσδόκητη σκέψη, ένα συμβάν σήμερα θα μπορούσε να σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις την ροή της εργασίας σου. Είτε έρχεται από εξωτερικά ερεθίσματα, είτε κάτι κινητοποιείται από μέσα σου το σημαντικό είναι πως μπορείς να λάβεις μηνύματα που θα στηρίξουν αυτό που κάνεις. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να κάνεις προσωπική πρόοδο σε κάτι που ασχολείσαι και έχεις επενδύσει χρόνο ή/και χρήμα. Μια νέα ματιά μπορεί να εμπλουτίσει το έργο σου με δημιουργικές πινελιές και να το αναβαθμίσει. Όλα τα ερεθίσματα γύρω σου αυτή την στιγμή μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά αρκεί να χρησιμοποιήσεις την ενεργητική φαντασία. . .

Ζυγός

Είναι αλήθεια πως είσαι ευγενικό άτομο, νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και θέλεις να είναι καλά. Σήμερα είσαι περισσότερο ανοιχτός/ή σε συγκινήσεις τις οποίες δεν είναι σίγουρο πως μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Καλό θα ήταν να εστιάσεις σε άτομα της οικογένειας σου και αυτούς που αγαπάς. Μην αναλωθείς εκεί που η αγάπη ή το ενδιαφέρον θα παρερμηνευτεί. . .

Σκορπιός

Τα θετικά συναισθήματα δεν ακτινοβολούν μόνο την καλοσύνη στους γύρω σου αλλά θρέφουν και την καρδιά σου με τα πολυτιμότερα συστατικά. Η ικανότητα σου να αγαπάς με λόγια και πράξεις είναι το δυνατό χαρτί που έχεις κληρονομήσει από τον σύμπαν και πρέπει να είσαι ευγνώμων. Η ειλικρίνεια σου μπορεί να επιβραβευτεί και τα έργα σου να αναγνωριστούν. . .

Τοξότης

Είναι μια στιγμή που καλό θα ήταν να δείξεις την πρέπουσα σημασία στους περιορισμούς ή τα εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο σου. Δεν είναι πως δεν έχεις την ικανότητα να τα δεις αλλά ότι δεν έχεις την προθυμία να τα εντάξεις στο πρόγραμμα σου. Και όμως καλό θα ήταν να το κάνεις και να προβείς σε αλλαγές ή διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο. Αυτή η ευελιξία θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και την ασφάλεια που θέλεις να φέρεις. . .

Αιγόκερως

Δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό όταν πρόκειται για έναν στόχο τον οποίο σε ευχαριστεί και ποθείς να πετύχεις. Ακόμη και κάποιες μέρες που δεν νιώθεις τόσο δυνατός ή εμπόδια σε αποθαρρύνουν μπορείς να προχωρήσεις στον δρόμο σου χωρίς απαραίτητα να απολογηθείς ή να δικαιολογηθείς για την διάθεση σου ή τα κίνητρα σου. Νιώσε υπερήφανος/η ακόμη και όταν εμπόδια βρίσκονται στον δρόμο σου και ξεπέρασε τα με σθένος χωρίς υπεκφυγές ή απογοητεύσεις. . .

Υδροχόος

Ακόμη και αν κάποια πράγματα δεν σου είναι απόλυτα κατανοητά χρειάζεται να καταλάβεις πως έτσι λειτουργούν όλα τα πράγματα στην ζωή και συνεχίζουμε μπροστά στον δρόμο που χαράζουμε. Ωστόσο σήμερα καλό θα ήταν να λειτουργήσεις σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και να ξεκουραστείς όσο αυτό είναι εφικτό μέχρι να ξανασυνδεθείς με τους στόχους και τις επιθυμίες σου. . .

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που είσαι αποφασισμένος/η να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου, να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσκολίες και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές όπου χρειάζεται. Άνθρωποι μπορούν να σε στηρίξουν ωστόσο χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή.

https://astroguide.gr