Μπορούμε και σήμερα να ρίξουμε το φταίξιμο στην κοσμική ενέργεια για όσα απροσδόκητα συμβαίνουν στην ζωή μας αυτή την στιγμή. Τα οποία μπορούμε να τα υποδεχθούμε με ενθουσιασμό ή να τα απωθήσουμε λόγο του φόβου που κινητοποιείται για το άγνωστο. Παρόλο αυτά σήμερα η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης με τον Δία είναι υποστηρικτική και φαίνεται να φέρνει καλές ειδήσεις καθώς και η Σελήνη στον Αιγόκερω μας σπρώχνει να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια.

Κριός

Ακολούθησε την ροή είναι το μότο της ημέρας για σένα ακόμη και αν χρειάζεται να τριμάρεις όλη την ώρα τα πανιά σου. Το να πηγαίνεις κόντρα στον άνεμο το μόνο που θα καταφέρεις σήμερα είναι να δυσκολέψεις την ημέρα σου και να είσαι σε μόνιμη αναστάτωση. Η αλλαγή θα έρθει είτε δώσεις την άδεια είτε όχι. Καλύτερα θα ήταν να μην αντισταθείς. . .

Ταύρος

Η προσαρμοστικότητα είναι το μότο της ημέρας για σένα. Είναι γεγονός πως δεν είσαι υπέρ των αλλαγών ιδιαίτερα υπό πίεση ωστόσο αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία αν έχεις την θέληση να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, να αφήσεις κάτι πίσω που δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου. Δεν είναι σίγουρο πως θα πάρεις όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου ωστόσο μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου και αφέσου στο νέο που έρχεται. Υπάρχει χρόνος να το φιλοσοφήσεις μετέπειτα. . .

Δίδυμοι

Αυτός ο δρόμος που φοβάσαι είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στην λύση που ζητάς. Αυτές τις ημέρες θα σου γίνει περισσότερο κατανοητό τι είναι αυτό που ο ίδιος/η ίδια σαμποτάρει την εξέλιξη σου. Είναι από εκείνες τις πτυχές του εαυτού σου που χρειάζεται να έρθεις σε επαφή και να τις εξερευνήσεις σε βάθος. Άδραξε την ευκαιρία. . .

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να βάλεις προτεραιότητες και να ακολουθήσεις το πρόγραμμα σου. Αποσπάσεις μπορούν να πάρουν προσωπικό χρόνο και χώρο, κάτι που χρειάζεται να το έχεις κατά νου σήμερα ώστε να δράσεις ανάλογα. Με ευγένεια και διπλωματία εμμένεις στον στόχο σου ακόμη και αν άλλοι προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν. . .

Λέων

Οι εμπνεύσει υποδέχονται η μια την άλλη και με ότι ασχολείσαι αυτή την στιγμή μπορείς να του δώσεις το σχήμα όχι μόνο που επιθυμείς αλλά το κυριότερο αυτό που του αρμόζει. Η αντίσταση που έρχεται από έξω είναι αντιστρόφως ανάλογη με την παραγωγικότητά σου και είναι σίγουρο πως ακόμη και αν είσαι σίγουρος/η για αυτό που κάνεις, θα υπάρξουν στιγμές αμφιβολίας. Απέφυγε τις σειρήνες. . .

Παρθένος

Κάποιος ή κάτι μπορεί να σε προκαλέσει αυτές τις ημέρες και είναι σίγουρο πως είσαι επιρρεπής στον να βγεις παρορμητικά να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Αν ο παρορμητισμός σου δεν πάρει τα ηνία, μετά από μια δεύτερη σκέψη, θα δεις πως το σημαντικότερο είναι με σύνεση να μην ενδώσεις στα καπρίτσια των άλλων και να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου προς την επίλυση με φιλικό τρόπο. . .

Ζυγός

Η αυτοπειθαρχία φέρνει τα αποτελέσματα, είναι το μότο της ημέρας για σένα. Οι αποσπάσεις πολλές και είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσεις με διάφορους τρόπους να βγεις από το πρόγραμμά σου σήμερα οικειοθελώς. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να κατηγορήσεις άλλους αν τα χρονοδιαγράμματα σου σήμερα μείνουν πίσω. Η ευθύνη είναι κυρίως δική σου γιαυτό προσπάθησε να μείνεις εστιασμένος/η στο πρόγραμμα σου. . .

Σκορπιός

Σήμερα άφησε την ροή να σε πάει χωρίς να φέρεις αντίσταση. Η διαδικασία έχει μια μορφή κάθαρσης για σένα ακόμη και αν προκλήσεις βρεθούν στον δρόμο σου. Να είσαι αληθινός/ή, και έντιμος/η με τα πιστεύω και τα συναισθήματα σου όταν προκύπτει να το κάνεις και έπειτα στην συνέχεια θα σου δοθεί ο χρόνος να επανεξετάσεις τα εξωτερικά γεγονότα λεπτομερώς. . .

Τοξότης

Η αυτό-έκφραση θα σου δώσει την χαρά που ψάχνεις, είναι το μότο της ημέρας για σένα. Μέσω εξωτερικών γεγονότων έρχεσαι πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό, ανακαλύπτοντας περισσότερα και κερδίζοντας ένα ακόμη ποσοστό Συνειδητότητας. Οτιδήποτε αφορά τους στόχους, τα όνειρα, την κοινωνική θέση και καταξίωση στον χώρο σου τώρα είναι στιγμή να εκφράσεις τον εαυτό σου. . .

Αιγόκερως

Ειλικρινή επικοινωνία και ανοιχτός/ή στις απόψεις του συνομιλητή σου είναι το μότο της ημέρας για σένα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που αισθάνεσαι οικεία και έχεις να πάρεις κάτι από την εμπειρία τους. Η φαντασία σου είναι ενεργή και μπορείς να εμβαθύνεις μια σύνδεση με ποικίλους τρόπους. . .

Υδροχόος

Η ευελιξία και η ευγένεια είναι το μότο της ημέρα για σένα και θα σε βοηθήσει να “κουμπώσεις” δημιουργικά σε περιστάσεις που δεν είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Η χαρά και η ικανοποίηση έρχεται μέσα από τις δεξιότητες σου την δοθείσα στιγμή καθώς η αλλαγή έρχεται σε κάτι που επιθυμείς. . .

Ιχθύες

Η αμφιθυμία είναι έντονη σήμερα και δεν είσαι σίγουρος/η προς ποια κατεύθυνση θέλεις να πας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις καμία διάθεση να ταράξεις τα νερά ακόμη και αν αυτό είναι κάτι το οποίο θα μπορούσε να φέρει την αλλαγή στα λιμνασμένα νερά. Όπως και να έχει είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις τις ανησυχίες και τις σκέψεις σου με διάφορους τρόπους, οπότε διάλεξε εκείνον που σου ταιριάζει περισσότερο.

https://astroguide.gr