Είναι εύκολο να χαθούμε στον δρόμο μας σήμερα μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά καθώς ο Άρης δημιουργεί μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα ταυτόχρονα με την Σελήνη στους Ιχθύες η οποία φέρνει μέσα από την Ψυχή μας συναισθήματα τα οποία είναι ασαφή πως ανάλυση. Οι ερωτήσεις πολλές και οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν κυρίως για να ξεκαθαριστεί κάπως το τοπίο. Να ακολουθήσουμε αυτό που νιώθουμε τώρα ή να το αφήσουμε να “ξεχαστεί” από τις τρέχουσες δραστηριότητες της ζωής μας;

Κριός

Η επιλογή είναι δική σου σήμερα με ποιον τρόπο θα προχωρήσεις το πρόγραμμα σου ωστόσο το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αμφιβολίες και ερωτηματικά που ενδέχεται να σε μπερδέψουν και να θελήσεις να αποφύγεις μια κατάσταση. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή και να βρεθείς σήμερα κυρίως με ανθρώπους αγαπημένους που ενθαρρύνουν τα θετικά σου χαρακτηριστικά παρά τα αρνητικά σου και στέκονται στα ταλέντα σου παρά στις ιδιοτροπίες σου. . .

Ταύρος

Θέλει ιδιαίτερη μαεστρία σήμερα εκ μέρους σου ώστε να αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να κρύβει ο δρόμος μπροστά σου. Μπορεί να γνωρίζεις τον στόχο αλλά η κατεύθυνση προς αυτόν μπορεί να έχει εμπόδια ή η ομίχλη να έχει καλύψει το πεδίο. Καλό θα ήταν να μην βιαστείς, πόσο μάλλον να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά να σταθείς στο τώρα και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς με χάρη και ευελιξία αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή. . .

Δίδυμοι

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα αλλά η μέρα δεν είναι βοηθητική ώστε να φέρεις εις πέρας και να ολοκληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε να παραμείνεις στην πορεία σου παρά τις αποσπάσεις, σεβάσου τον χρόνο σου, την διάθεση σου και απέφυγε να τεντωθείς μέχρι τα άκρα. Ότι δεν μπορείς να καταφέρεις το αφήνεις για μια άλλη στιγμή που θα δοθεί πάλι η ευκαιρία. Σήμερα δεν είναι να πηγαίνεις την αντοχή σου στο κόκκινο. Μην τεντωθείς. . .

Καρκίνος

Η ανάγκη σου να νιώσεις ελεύθερος/η μακριά από πράγματα και καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν είναι έντονη. Το ρίσκο σήμερα είναι μεγάλο από ενθουσιασμό να κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση. Χρειάζεται να αναλογιστείς αν πραγματικά είσαι έτοιμος/η να αφήσεις την ηρεμία που σου προσφέρει η ασφάλεια που ζεις. Ο ενθουσιασμός που θέλεις να ζήσεις στην καθημερινότητά σου μπορεί να υπάρξει, απλά πρόσεξε τις υπερβολές. . .

Λέων

Υπάρχει έντονη κινητικότητα και αρκετά θέματα που μπορούν να συζητηθούν όμως η ενέργεια είναι κατευθυνόμενη από μέσα. Η εξωτερίκευση συναισθημάτων που βρίσκονται κρυμμένα στην καρδιά σου καθώς και των άλλων είναι εύκολο σήμερα να αναδυθούν και χρειάζεται να είσαι εκεί παρόν/ούσα να δώσεις τις συμβουλές σου. Ωστόσο δεν είναι όλοι έτοιμοι να πάνε στο βάθος που τους προτείνεις, από τον ευθύ δρόμο σήμερα. Προσπάθησε αν θέλεις να βοηθήσεις να το πας από την πύλη που είναι ήδη ανοιχτή. . .

Παρθένος

Είναι εύκολο για σένα να εστιάσεις σε ένα θέμα και να βρεις την αντικειμενική υπόσταση περιορίζοντας τον γύρω θόρυβο που άλλους θα τους αποσυντόνιζε. Σήμερα δεν είναι μια από εκείνες τις μέρες και πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια άλλη οδό αν θέλεις να έχεις αποτελεσματικότητα. Η διαίσθηση έρχεται την στιγμή που το μυαλό και οι σκέψεις είναι ελεύθερες προς όλες τις κατευθύνσεις, όταν σταματούν οι ατελείωτες αναλύσεις. . .

Ζυγός

Ακόμη και αν ξεκινήσεις νωρίς το πρόγραμμα σου σήμερα δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις προγραμματίσει μιας και οι πλανητικές επιρροές εύκολα σήμερα σε βγάζουν εκτός σχεδίου. Αυτό που θα δράσει βοηθητικά σήμερα είναι η ευελιξία σου καθώς οι σκέψεις και οι ιδέες σου εμποδίζονται από την σημερινή πραγματικότητα. Μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου και με χιούμορ συνέχισε την ημέρα σου. . .

Σκορπιός

Το σημαντικό για σένα σήμερα είναι να κάνεις την έξυπνη επιλογή από όλες αυτές που διπλώνονται μπροστά σου αλλά σίγουρα δεν θα σου φανερωθεί έτσι απλά. Η αβεβαιότητα και η διαχείριση της σύγχυσης σε ένα θέμα, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με προκλήσεις, γιαυτό χρειάζεται να ζητήσεις εξηγήσεις όπου δεν καταλαβαίνεις ή ακόμη καλύτερα να κάνεις ερωτήσεις για να επιβεβαιώνεις ακόμη και το προφανές. Σήμερα είτε λόγο δικών σου επιθυμιών είτε γιατί κάποιος προσπαθεί να σε παραπλανήσει χρειάζεται να έχεις την πλήρη εικόνα της κατάστασης όσες ερωτήσεις και αν χρειαστεί να κάνεις. . .

Τοξότης

Η αισιοδοξία είναι η κινητήριος σου δύναμη και είναι φυσικό να εκφράζεσαι ανοιχτά και με ένα είδος αθωότητας κάποιες φορές. Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σπρώχνει τις επιθυμίες σου έξω από τα επιθυμητά όρια, αν υποθέσουμε πως υπάρχουν, και πιθανά να νιώσεις πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου. Θα μπορούσε να είναι και αλήθεια αλλά ειδικά σήμερα μπορεί και οι δικές σου προσδοκίες να είναι ψηλότερα από όσο θα έπρεπε ώστε να σου φέρει την επιτυχία. . .

Αιγόκερως

Πιθανά σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βρεις τον σωστό τρόπο ή τις κατάλληλες λέξεις να περάσεις το μήνυμα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι βοηθητικό για τον ευθύ λόγο που τόσο πρεσβεύεις και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς τρόπους για να ακουστείς. Επίσης καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από ότι ακούς και έχει μεγάλες προσδοκίες. Σύνεση αλλά με κατανόηση και συμπόνια προς τους άλλους το μότο της ημέρας για σένα. . .

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό θολώνει το τοπίο γύρω σου και εάν σκέφτεσαι να πορευτείς μόνος/η σε κάτι σήμερα καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. Η έξυπνη κίνηση θα ήταν να είσαι ανοιχτός/ή σε προτάσεις συνεργασίας σε αυτό που θέλεις να κάνεις και να επανεκτιμήσεις με κάποιον τρόπο την στρατηγική ή/και το πλάνο που έχεις κάνει. Προχώρησε με προσοχή. . .

Ιχθύες

Πολλά συναισθήματα αναδύονται αυτές τις ημέρες από μέσα σου και είναι αρκετά δύσκολο να τα ταξινομήσεις. Ίσως να επιλέξεις να αποφύγεις οτιδήποτε σε φορτίζει ή θα μπορούσε να σε πιέσει και επιβαρύνει την ψυχική σου υγεία. Οτιδήποτε νιώθεις πως θέλεις να κάνεις, κάνε το με σύνεση και επικεντρώσου σε περισσότερο πρακτικούς τρόπους και στόχους

https://astroguide.gr