Μια πιο ρομαντική διάθεση έρχεται να δώσει αυτές τις ημέρες, μέσα στον ερωτικό πυρετό που προκάλεσε η όψη τετραγώνου του Άρη με την Αφροδίτη, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 27/01 (16ο 56’).

Αυτό που θα προσθέσει θα είναι να μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική εκδοχή του εαυτού μας, θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τον αισθησιασμό στις προσωπικές στιγμές με τον/ την ερωτικό/ή μας σύντροφο, ευνοεί την δημιουργία τρυφερών ειδυλλίων ή στην δημιουργία πλατωνικών σχέσεων, και επειδή η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, μπορεί να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από την πορεία ενός νέου οικονομικού σχεδίου.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Παρασκηνιακές κινήσεις ετοιμάζεστε να κάνετε εσείς οι Κριοί, και αυτό δεν είναι πάντα κακό, ίσως ήρθε και για εσάς η στιγμή να μάθετε να μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας πριν αυτά μπουν σε τροχιά υλοποίησης, γιατί πολλές φορές στο παρελθόν είχατε εκτεθεί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα έρωτα ο οποίος καλό θα ήταν να μην δημοσιοποιηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πλατωνικό έρωτα είναι πιθανό να ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Και τι εννοούμε με αυτό, σε μια φιλική ή κοινωνική συγκέντρωση μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και μέσα στο μυαλό σας μπορεί να γεννηθεί η απορία πως θα ήταν να ζούσατε μια ερωτική ιστορία μαζί του/της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Μια επαγγελματική πρόταση ή οι προοπτικές μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν υψηλές προσδοκίες και όνειρα για το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι, άλλωστε τα μηνύματα που έχετε γύρω από τα νέα επαγγελματικά σας βήματα είναι θετικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, όσοι από εσάς κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο θα ζήσετε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Την πιο ερωτική και αισθησιακή σας πλευρά θα αφήσετε στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο να ανακαλύψει αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες, όχι ότι δεν είστε ιδιαίτερα ερωτικοί άνθρωποι, απλά θα προστεθεί και αυτή η έξτρα πινελιά ρομαντισμού και πάθους, η οποία και θα απογειώσει τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οδηγός στην ζωή σας είναι η ψυχρή λογική και η τακτοποιημένη καθημερινότητα. Αυτό όμως αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή θα αλλάξει, αφού θα αφήσετε τον εαυτό σας να βγάλει στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά, την οποία κρύβετε πολύ καλά στην καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με κάθε τρόπο θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο όμορφη την ρουτίνα της καθημερινότητας σας εσείς οι Ζυγοί. Αυτό σημαίνει είτε ότι θα προσπαθήσετε με μικρές πινελιές να κάνετε πιο όμορφο το χώρο της εργασίας σας, είτε να κάνετε ένα δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή σας είναι το πάθος, ιδιαίτερα στο πεδίο του έρωτα. Αυτή τη φορά όλο αυτό θα το χρωματίσετε και με λίγο ρομαντισμό, τον οποίο οι ερωτικοί σας σύντροφοι δεν πιστεύουν ότι έχετε, με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να τους εκπλήξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ανάγκη σας να κάνετε το σπίτι σας μια ζεστή φωλιά θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε εσείς οι Τοξότες. Ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσετε είναι είτε δίνοντας χρώμα στο χώρο του σπιτιού σας, είτε εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αυστηρό σας ύφος θα αφήσετε για λίγο στην άκρη εσείς οι Αιγόκεροι. Έτσι κατά τη διάρκεια των φιλικών ή επαγγελματικών σας συνομιλιών, θα δείξετε την πιο ευγενική και συνάμα τρυφερή σας πλευρά, ενώ δεν θα διστάσετε να εμπλουτίσετε το λόγο σας με πιο τρυφερές εκφράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την επιθυμία σας να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας θα εκφράσετε εσείς οι Υδροχόοι. Το γεγονός ότι θα είστε ιδιαίτερα τρυφεροί και δοτικοί με τους αγαπημένους σας, θα είναι για εσάς μια υπέρβαση, μιας και ο ρομαντισμός δεν είναι από τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο ρομαντισμός και εσείς πάτε πακέτο, γι’ αυτό και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σας εκφράζει απόλυτα. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από την επιρροή της θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει ένα μυθιστορηματικό έρωτα, είστε στην φαντασία είτε στην πραγματικότητα, και δεν θα διστάσετε να εξιδανικεύσετε τις καταστάσεις γύρω σας, χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη των άλλων.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/