Κριός

Μερικοί άνθρωποι στη ζωή μας, έχουν την ικανότητα, να γίνονται καλοί ακροατές, όταν τους ανοίγουμε την καρδιά μας. Έτσι λοιπόν σήμερα ή αύριο, θα κάνετε μία συνάντηση με ένα τέτοιο πλάσμα και ίσως μοιραστείτε κομμάτια του εαυτού και της ψυχής σας. Το σίγουρο είναι πως θα έρθετε πολύ κοντά κι έτσι θα γεννηθεί ή θα μετατραπεί μία όμορφη φιλία σε ένα μεγάλο έρωτα που θα σας πλημμυρίσει με πρωτόγνωρα και πολύ σπουδαία αισθήματα. Μην αρνηθείτε μια πρόσκληση για έναν καφέ, ή μια χαλαρή κουβέντα πάνω από ένα ποτήρι κρασί. Εκεί θα κρύβονται στιγμές ανεπανάληπτες.

Ταύρος

Τις ημέρες αυτές φαίνεται πως ένα οικείο φιλικό σας πρόσωπο, έρχεται κοντά σας και μοιράζεστε θέματα από τη ζωή σας, ενδόμυχες σκέψεις σας, ανησυχίες ή αναζητήσεις κι έτσι θα ξεκινήσει να χτίζεται μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά σας. Ίσως λοιπόν χωρίς να το καταλάβετε ή να το προκαλέσετε, να αρχίσει να αναπτύσσεται ένας δεσμός, που σίγουρα θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα έχει να σας δώσει έναν άνθρωπο που πραγματικά νοιάζεται για σας και ότι σας απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα,ο θεός έρωτας να εκμεταλλευτεί τη σχέση αυτή και να γίνετε ζευγάρι. Γιατί όχι;

Δίδυμοι

Το σενάριο της αισθηματική και ερωτικής σας ζωής αλλάζει και λέει ότι πολύ πιθανόν τις ημέρες αυτές, να ενθουσιαστείτε, ή να παρασυρθείτε από το φλερτ ενός ανθρώπου, που ούτε που πιστεύατε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να εκδηλωθεί. Κι όμως, φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόσωπο, από τον εργασιακό σας χώρο που να προΐσταται, ή ένας άνθρωπος με κύρος, που θα σας προσεγγίσει με έντεχνο τρόπο και θα σας μιλήσει για τα αισθήματα που τρέφει για σας. Μην εκπλαγείτε μάλιστα, εάν σας πολιορκήσει έντονα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τις προθέσεις του αυτές. Ο έρωτας εκπλήσσει πάντα τελικά.

Καρκίνος

Σήμερα θα πάρετε μια θετική είδηση που αφορά τους άμεσους στόχους σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Η διάθεσή σας μέρα με την ημέρα αλλάζει προς το καλύτερο. Μήπως είναι καιρός, να φροντίσετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, να χάσετε κάποια περιττά κιλάκια και να γίνετε πιο ακαταμάχητοι ερωτικά; Το μπορείτε αγαπητοί φίλοι και θα το καταφέρετε αρκεί να το εντάξετε στους άμεσους στόχους σας. Διώξτε την εσωστρέφεια και αναζητήστε εκ νέου την ερωτική σας τύχη, που δείχνει ότι θα βρίσκεται με το μέρος σας. Τολμήστε λοιπόν να αναζητήσετε τον έρωτα.

Λέων

Ένας άνθρωπος έρχεται στη ζωή σας, κάτω από συνθήκες ρουτίνας και καθημερινότητας, που θα καταφέρει να σας τραβήξει το ενδιαφέρον να ασχοληθείτε μαζί του. Σίγουρα οι ευαισθησίες που διαθέτει θα σας κάνουν να θελήσετε να το γνωρίσετε καλύτερα. Λίγο αργότερα θα καταλάβετε ότι η παρουσία του στη ζωή σας καταφέρνει να σας ξεκόψει από ότι καθημερινά σας κουράζουν ψυχολογικά και κοντά του θα μοιάζετε σαν να βρήκατε το λιμανάκι σας. Από εκείνη τη στιγμή να ξέρετε ότι βρίσκεστε στο κατώφλι ενός μεγάλου έρωτα και μια ανεπανάληπτης ερωτικής περιπέτειας. Ζήστε τη.

Παρθένος

Μια επικοινωνία, μια συνάντηση σε ένα φιλικό κύκλο, θα σας φέρει σε επαφή, με κάποιο πρόσωπο που μπορεί να παίξει με τις ευαισθησίες σας. Μπορεί να θέλει να σας μιλήσει για έρωτα που να μην τον πιστεύει. Μπορεί να θέλει να σας φλερτάρει,μόνο και μόνο για να τονώσει τη δική του αυτοπεποίθηση. Επειδή βρίσκεστε αυτό το διάστημα με διάθεση να αφεθείτε ερωτικά, ή να νιώσετε ζωντανοί αφυπνίζοντας τις αισθήσεις σας, μην αφήσετε κανέναν να το εκμεταλλευτεί για να ταΐσει τα ναρκισσιστικά στοιχεία του χαρακτήρα του και αυτό τελικά να είναι εις βάρος της ψυχολογία σας.

Ζυγός

Εάν προσέξετε τη φυσική σας κατάσταση, κοιμηθείτε λιγάκι παραπάνω και συναναστραφείτε με ανθρώπους που θα διέπονται από θετική σκέψη και διάθεση, θα δείτε μεγάλη βελτίωση, τόσο στην υγεία σας, όσο και στον συναισθηματικό σας κόσμο. Ερωτευτείτε λοιπόν εκ νέου. Παρασυρθείτε και παρασύρετε μαζί σας και τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, στη χαρά και τη δημιουργική διάθεση. Φλερτάρετε και θα δείτε εύκολα την ανταπόκριση του ανθρώπου που στοχεύσατε την καρδιά του. Μην αφήνετε να σας πάρει από κάτω τίποτα και να σας χαλάει. Κάντε το.

Σκορπιός

Μη χάσετε σήμερα και αύριο την ευκαιρία που θα σας δώσει η ερωτική σας τύχη, αφού θα είναι με το μέρος σας. Παίζει να κάνετε μία γνωριμία αρκετά έντονη και η ερωτική της προδιάθεση θα φανεί εξαρχής. Είστε άτομα που ξέρετε να τα βιώνετε όλα με πάθος και ένταση, να αφήνεστε στον έρωτα δίχως να αναρωτιέστε το τι υπάρχει πιο μετά. Μη βάλετε λοιπόν στον εαυτό σας εμπόδια. Τα άστρα σας προκαλούν να αναζητήσετε την ερωτική σας τύχη με τρόπους αντισυμβατικούς ανόμοιους και διαφορετικούς, από όσους ακολουθούσατε μέχρι τώρα. Μη σας νοιάζει τι θα συμβεί αύριο. Ζήστε το.

Τοξότης

Με υπέρμετρη ευαισθησία σήμερα και αύριο, ίσως να εκφράσετε τα ερωτικά σας “θέλω” με τρόπο έντονο. Απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, πιθανόν οι απαιτήσεις σας να του ακουστούν παράλογες και ως ένα βαθμό να είναι, αφού ήδη γνωρίζετε τις δυνατότητες που έχει για να σας προσφέρει την αγάπη του. Στην περίπτωση που το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, μπορεί να παρευρεθείτε σε ένα συλλογικό χώρο και οι εντυπώσεις που θα αποκομίσει ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, μάλλον δε θα είναι κολακευτικές εξαιτίας της παρορμητικής συμπεριφοράς σας. Δείτε το.

Αιγόκερως

Το σπίτι σας γίνεται ξανά το καταφύγιό σας, αφού υποχωρούν σταδιακά οι εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Έτσι λοιπόν εάν διαχαράχτηκε η σχέση σας το τελευταίο διάστημα, τώρα μπορείτε να επανορθώσετε απέναντι στο σύντροφό σας, κάνοντας τη φωλιά σας να μοιάζει μαγική. Σίγουρα θα δείτε στα μάτια του την ανταπόκρισή του. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται πως είτε θα σας φλερτάρουν είτε εσείς θα το κάνετε αυτό, μόνο και μόνο για να παίξετε με τις ερωτικές χορδές κάποιου ανθρώπου, που σίγουρα εδώ και καιρό, σας έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του ερωτικά. Δοκιμάστε την τύχη σας.

Υδροχόος

Προβληματισμένους για αρκετά ζητήματα θα σας βρει η σημερινή ημέρα, αφού μπορεί να συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις, τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην ερωτική σας κατάσταση. Καταπιέζεστε και κουράζεστε συναισθηματικά και από τα δύο πεδία, ενώ δε βρίσκετε το τελευταίο διάστημα διέξοδο πουθενά. Μην απελπίζεστε γιατί εάν φροντίσετε να διορθώσετε όλα εκείνα που περνούν από το χέρι σας, σίγουρα οι παρεμβάσεις σας, δε θα πάνε χαμένες. Μόνοι ή δεσμευμένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε ή να ανταποκριθείτε στην ερωτική πολιορκία ενός φιλικού ατόμου.

Ιχθύς

Προκαλείτε την ερωτική σας τύχη, ακόμα και αν εσείς δεν επιθυμείτε την εποχή αυτή μία ερωτική δέσμευση. Ίσως λοιπόν να διαπιστώσετε σήμερα, ότι κάποιο άτομο πιθανόν από το εργασιακό σας περιβάλλον ή από κάποιο χώρο που τυχόν δραστηριοποιείστε, να αλλάζει τη στάση του απέναντί σας. Μη σας παραξενέψει γιατί πίσω από τις προθέσεις του μπορεί να κρύβει για σας αισθήματα ερωτικά. Φυσικά εφόσον βρίσκεστε ήδη σε ένα δεσμό, καλό θα ήταν να μην του δώσετε το θάρρος γιατί μπορεί να γίνει ακόμα περισσότερο τολμηρός. Ο έρωτας είναι για σας η καλύτερη έμπνευση αυτή την εποχή.

Από την Μελίνα Φώφη - https://www.oroskopos.tv