Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού και η ευνοϊκή σχέση της με τον Άρη μας φορτίζει με ενέργεια, αποφασιστικότητα και τόλμη. Η τάση να θέλουμε να λάβουμε γρήγορα δράση μπορεί να μας κάνει απερίσκεπτους κάποιες στιγμές με αποτέλεσμα είτε να μην σκεφτούμε καλά πριν προβούμε προς ένα αποτέλεσμα είτε χωρίς να έχουμε κάνει πρώτα τον απαραίτητο έλεγχο. Προσοχή στην εξάντληση και τις επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να επιφέρει η βιασύνη.

Κριός

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου σε γεμίζει ενέργεια την οποία νιώθεις πως χρειάζεται να την εξωτερικεύσεις πάση θυσία. Οι επιλογές πολλές και είναι στο χέρι σου πως θα την χρησιμοποιήσεις ώστε να έχει έναν ενήλικο στόχο ή την σπαταλήσεις δεξιά και αριστερά άσκοπα. Δεν είσαι από τους ανθρώπους που κρύβονται αλλά σήμερα μπορεί να κάνεις περισσότερο έντονη την παρουσία σου. Φρόντισε να στοχεύσεις εκεί που υπάρχει χώρος για επέκταση. . .

Ταύρος

Έχεις μια ιδιαίτερη σύνδεση σήμερα με τα βαθύτερα συναισθήματα σου και μπορείς να φέρεις στην επιφάνεια ότι είναι κρυμμένο στην καρδιά σου. Ο σκοπός αυτής της εξωτερίκευσης είναι κυρίως για να εμπνευστείς και να διοχετεύσεις παραγωγικά την ενέργεια σου. Εσύ ξέρεις βάσει του σεναρίου της ζωής σου τι είναι στο οποίο αυτή την στιγμή μπορείς να επενδύσεις και να παράγεις θετικά αποτελέσματα. . .

Δίδυμοι

Σήμερα το μυαλό σου τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις και χρειάζεται όσο δύσκολο και εάν είναι να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο ώστε να είσαι εσύ αυτός που θα τις κατευθύνεις. Η βιασύνη θα μπορούσε να επιφέρει λάθη γιαυτό προσπάθησε να κάνεις το πρόγραμμα σου με όση περισσότερη σύνεση και προσοχή σήμερα. . .

Καρκίνος

Η υπερβολή και η υπερευαισθησία ενδέχεται να σου χτυπήσουν την πόρτα και καλό θα ήταν να είσαι έτοιμος/η για επισκέψεις σήμερα. Προσπάθησε να είσαι κύριος των συναισθημάτων σου και μην πτοηθείς με κάτι που δεν θα λειτουργήσει όπως θα ήθελες σήμερα. Ότι δεν μπορείς να αλλάξεις άστο για μια άλλη στιγμή και πέρασε το ναρκοπέδιο με ασφάλεια. . .

Λέων

Τα μποφόρ είναι αρκετά και το να διατηρήσεις τα πανιά σε ορθή φορά προς τον στόχο σου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση σήμερα. Η αντικειμενικότητά σου είναι το κλειδί της ημέρα και θα είναι αρωγός την στιγμή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να διατηρήσεις τον πλήρη έλεγχο. Υπάρχουν πολλά δημιουργικά ενδεχόμενα που γεννιούνται μέσα από αυτή την θύελλα αλλά η ανυπομονησία σου δεν είναι βοηθητική. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να δράσεις λυτρωτικά για άλλους ανθρώπους. Η βοήθεια σου είναι ανεκτίμητη και είσαι σε θέση να τους την δώσεις απλόχερα με μεγάλη ευχαρίστηση. Η ικανοποίηση που παίρνεις είναι μεγάλη όταν βλέπεις πως είσαι χρήσιμος/η αλλά είναι σημαντικό να σταθείς στην αντικειμενική κατάσταση των πραγμάτων. Οι προσδοκίες σου είναι το μόνο που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει σήμερα. . .

Ζυγός

Με κάποιον τρόπο έχεις ανάγκη να αποφορτιστείς δεδομένου τα συμβάντα της τελευταίας περιόδου. Μπορεί να μην σου είναι απόλυτα συνειδητό αλλά έχεις πραγματικά μεγάλη ανάγκη να αποσυμφορήσεις τον εγκέφαλο σου και να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να βρεις τον τρόπο να το κάνεις, είναι πραγματικά πολύ σημαντικό και επείγον. . .

Σκορπιός

Οι πλανητικές ενέργειες είναι ευεργετικές εάν θέλεις να κινηθείς προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση σήμερα. Η σύνδεση της διαίσθησης σου με το μυαλό σου είναι ενεργή και υπάρχει ομαλή ενεργειακή ροή που μπορείς να επωφεληθεί. Συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού και ότι άλλο σε φέρνει πιο κοντά στον στόχο σου ευνοούνται και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα και ανοιχτά. . .

Τοξότης

Ακολούθησε τον δρόμο σου σήμερα και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κατεύθυνση ακόμη και εάν εμπόδια βρεθούν μπροστά σου. Η βιασύνη δεν είναι αρωγός της ημέρας παρόλο που υπάρχει αυτή η τάση είτε από σένα είτε άλλοι σε παροτρύνουν να το κάνεις. Το σημαντικό είναι να είσαι προσηλωμένος/η σε αυτό το οποίο ασχολείσαι αυτή την στιγμή, όσο χρόνο και αν χρειαστεί για να το ολοκληρώσεις. . .

Αιγόκερως

Μόνος/η μπορεί να μην μπορείς να καταφέρεις σήμερα όσα θα μπορούσες μέσω της συνεργασίας. Έλα σε επαφή με ανθρώπους τους οποίους σας ενώνει ένας κοινός στόχος και έχετε αμοιβαία οφέλη. Η δουλειά που θα παραχθεί σήμερα είναι πολύ θετική, αξιόπιστη και με σαφήνεια. Η προθυμία σου περιβάλλει το έργο το οποίο ασχολείσαι και μπορείς να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο σήμερα. . .

Υδροχόος

Το μυαλό σου είναι πολύ ενεργό και νιώθεις πως πολλά πράγματα κινούνται γύρω από σένα σήμερα. Ωστόσο η ικανοποίηση θα έρθει μέσα από δουλειά η οποία γίνεται με σύνεση και υπομονή. Η ανυπομονησία μπορεί να σε βάλει σε κινδύνους, να σε αποπροσανατολίσει από τον στόχο ή να σε μπλοκάρει. Κράτησε την θετική σου στάση και με υπομονή θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλεις. . .

Ιχθύες

Δεν πρέπει να κάνεις πράγματα σήμερα επειδή νιώθεις πως το οφείλεις σε κάποιον ή κάτι. Η σύνδεση σου με άλλους και η επέκταση των επιθυμιών σου είναι ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό σου ακόμη και αν άλλοι ευεργετηθούν από αυτό. Η προτεραιότητα δίνεται με κέντρο τις δικές σου επιθυμίες και όνειρα και είναι κάτι που πρέπει να το θυμάσαι στην πορεία

https://astroguide.gr