Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα μας δώσει ανάσες συναισθηματικής αποσυμφόρησης, νότες αισιοδοξίας, εσωτερικής γαλήνης και σκέψη με λιγότερη παρόρμηση.

Θα μπούμε εκ νέου στη διαδικασία να επανεξετάσουμε σημαντικές σχέσεις για τη ζωή μας, ενώ στο διάστημα που ο πλανήτης Ερμής θα βρίσκεται στη φάση της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν μας επανέρχονται, τόσο στο μυαλό, όσο και στην πραγματικότητά μας.

Μήνας ερωτικών επανασυνδέσεων λοιπόν και ας δούμε τις προοπτικές που υπάρχουν για τον καθένα από εμάς, εάν αυτό είναι που επιθυμεί η καρδιά και οι προσδοκίες μας.

Έτσι λοιπόν αν είσαι:

Κριός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, υπάρχει κυρίως αν κινηθείς πιο αποφασιστικά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, διάφορες ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή του τον κάνουν να θέλει περισσότερη συναισθηματική σταθερότητα από σένα. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ναι είναι μάχιμος ερωτικά το διάστημα αυτό και ίσως να έχεις κρυφούς ανταγωνιστές. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μηδενίζει αλλά και ξανά αρχίζει σχέσεις του, οπότε πάρε την ευκαιρία να είσαι σε αυτές που θα κρατήσει.

Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και θα χρειαστεί να του τραβήξεις την προσοχή έξυπνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, προσπάθησε να ρίξεις τον παρορμητισμό σου και μίλα του ρομαντικά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, έχει ανάγκη από μία σταθερή αγκαλιά οπότε δε θα δυσκολευτείς. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, την εποχή αυτή χρειάζεται να του τονώσεις την αυτοπεποίθηση.

Ο Τοξότης σου λόγω οικονομικών δυσχερειών ψάχνει για κάποιον με ανάλαφρη διάθεση να τον κάνει να ξεχνάει τα άγχη του. Με τον Αιγόκερω μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, αρκεί να δείξεις ένα σοβαρότερο προφίλ. Με τον Υδροχόο, ίσως ταιριάξετε την ανάγκη σας για εξωστρέφεια αλλά απευθύνσου του για αρχή φιλικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, σίγουρα με ερωτικά καλέσματα και υπονοούμενα δύσκολα θα σου αντισταθεί.

Ταύρος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι είναι δυνατή, αρκεί να φανείς πιο δυναμικός από όσο πιστεύει πως είσαι. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, γνωρίζεις τις ανατροπές που έχουν έρθει στη ζωή του και σίγουρα θέλει συμπαράσταση. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, δοκίμασε να έχεις παρουσία στην καθημερινότητά του με μικρά έξυπνα μηνύματα ή και “τυχαίες” συναντήσεις.

Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θέλει σταθερότητα επιμονή και το ευαίσθητο σημείο του είναι η αγκαλιά που σίγουρα έχεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δείξε ότι ενδιαφέρεσαι για την πορεία της καριέρας του και θαύμασέ τον, δε μπορεί να αντισταθεί στην κολακεία. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, κάνε του μία πρόσκληση για καφέ ή ένα ποτό σε χαλαρή ατμόσφαιρα μετά τις 17/2. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, αποζητά οπωσδήποτε τη σταθερότητα και την ευκαιρία σου από εκείνον θα την έχεις.

Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι μπορείτε μαζί να κάνετε μία σχέση εάν φανείς να τον διεκδικείς με περισσότερη τόλμη. Ο Τοξότης σε έχει για άτομο που δε θέλει τις ανατροπές, οπότε διάψευσέ τον για να τον αιφνιδιάσεις. Με τον Αιγόκερω μπορείς να επιχειρήσεις μια επανασύνδεση, με την προϋπόθεση να τα πείτε από κοντά. Με τον Υδροχόο, μάλλον δε θα δυσκολευτείς γιατί την εποχή αυτή ψάχνει για κάτι μονιμότερο αισθηματικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, με τονισμένο το σεξαπίλ σου, θα καταφέρεις ευκολότερα να του τραβήξεις την προσοχή στις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Δίδυμος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι εφικτή αρκεί να μετριάσεις τη νευρικότητά σου. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ψάχνει την εποχή αυτή για κάτι περισσότερο σεξουαλικό παρά μόνιμο ερωτικά. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ίσως εάν του πρότεινες μία “ελεύθερη” από δεσμεύσεις σχέση, πραγματικά να μην είχε αντίρρηση.

Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, φρόντισε να μη μείνεις στα λόγια και ξεκίνα με τις πράξεις στέλνοντάς του ένα δώρο με το μήνυμά σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ψάχνει για κάποιον που θα τον ηρεμεί και μάλλον θα πρέπει να κατεβάσεις την ανυπομονησία σου και να τον προσεγγίσεις αργά. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μέσα από ένα ταξίδι ή μία μικρή απόδραση θα τον βρεις στα ευαίσθητα του να τον εκμεταλλευτείς. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, έχει πολλά θέματα οικογενειακής φύσεως και ζητάει από σένα συμπαράσταση. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, φέρσου έξυπνα και αιφνιδίασέ τον με το χιούμορ σου.

Ο Τοξότης λατρεύει την ελευθερία που του δίνεις, όχι όμως και τη νευρικότητά σου. Παρόλα αυτά μπορείτε να γίνεται εκ νέου ζευγάρι αυτό το μήνα. Με τον Αιγόκερω γενικά παίζουν διάφορα θέματα στη ζωή του, οπότε ίσως χρειαστεί την ανεμελιά σου. Με τον Υδροχόο, εξαιρετική περίοδος να επιχειρήσεις μια επανεκκίνηση της σχέσης σας είναι μετά τις 20/2. Και τέλος με τον Ιχθύ, θα σε ήθελε με την προϋπόθεση το πρώτο διάστημα να είναι φιλικό.

Καρκίνος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό μάλλον είναι εφικτή μετά τις 19/2. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, δείξε πόσο προστατευτικός/η μπορείς να γίνεις με εκείνον. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, εκμεταλλεύσου τα αισθήματα που τρέφει ακόμα για σένα μέσα του κάνοντάς του υπενθυμίσεις. Καρκίνος, θα σου θέσει θέματα κατανόησης, ξέρεις να μιλάς στην καρδιά του, οπότε μία επαφή μαζί του από κοντά, ίσως να αναζωπύρωνε τη σχέση σας.

Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ξεκαθάρισέ του ότι έχεις ακόμα αισθήματα για εκείνον. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, δε θα δυσκολευτείς καθόλου να του ρίξεις το γάντι για μια επανασύνδεση. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δε θα σου κάνει καλό η συναισθηματική του αστάθεια που είναι έντονη αυτό τον καιρό. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς τους λόγους που κάποτε χωρίσατε γιατί δεν έχουν παρέλθει. Ο Τοξότης θέλει κάποια περισσότερο υλικά πράγματα παρά να σου δώσει συναισθηματική κάλυψη την εποχή αυτή. Αιγόκερω ίσως συζητηθούν θέματα επαναπροσέγγισης και κακών κειμένων που κάποτε σας χώρισαν. Με τον Υδροχόο, ψάχνει ακόμα τη σταθερότητα που ένιωθε κοντά σου αλλά δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει εκ νέου μαζί σου. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι είναι μια δυνατή επανεκκίνηση το μήνα αυτό.

Λέοντας, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι επίφοβη γιατί ο παρορμητικός του χαρακτήρας θα σε αποθαρρύνει. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, μπορείς α τον κάνεις να σε δει με άλλη ματιά, κάνοντας αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, απέφυγε πριν τις 20/9 να τον πλησιάσεις γιατί θα έχει μόνο επαγγελματικές προτεραιότητες. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, πρέπει να κάνεις περισσότερη προσπάθεια πριν τα μέσα του μήνα για να τον καταφέρεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, με μία δόση υπέρμετρης κολακείας δε θα σου αντισταθεί. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ο λόγος σου σίγουρα θα χτυπήσει ευαίσθητες χορδές στην καρδιά του. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, η αστάθεια του χαρακτήρα του θα σε προβληματίσει. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, σίγουρα εάν φτιάξεις ένα ρομαντικό σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο και μια πρόσκληση για δύο, δε θα σου αντισταθεί. Ο Τοξότης, εάν δεχτεί μία επανεκκίνηση στη σχέση σας, μάλλον θα το κάνει με ιδιοτελείς σκοπούς. Με τον Αιγόκερω μπορεί να μη γίνει η επανασύνδεση προς το παρόν αλλά μια φιλία μπορεί να σε οδηγήσει και στον έρωτα. Με τον Υδροχόο, υπάρχει η πιθανότητα επανασύνδεσης αρκεί εσύ να πάρεις τη διαχείριση της σχέσης σας. Και τέλος με τον Ιχθύ, ακόμα κι αν πει το “ναι” θα εξακολουθήσει να σε προβληματίζει η ασταθής συμπεριφορά του.

Παρθένος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι δυνατή μετά τις 17/2. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, μόνο μέσα από ένα φιλικό απέναντί του προφίλ θα καταφέρεις να τον πλησιάσεις. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, σίγουρα θα έχετε πολλά να ξεκαθαρίσετε πρώτα για να προχωρήσει εκ νέου η σχέση σας. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, δεν αντέχει την κριτική που του κάνεις και ίσως να νιώθει για σένα θυμό. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ναι μπορείς να πατήσεις στην κατανόηση που θα του δείξεις λόγω επαγγελματικών πιέσεων που βάλετε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, υπενθύμισέ του τις ρομαντικές στιγμές που περάσατε κάποτε μαζί. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ίσως προβάλλει ένα περισσότερο ανεξάρτητο προφίλ από όσο αντέχεις. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, σίγουρα με κάποια σεξουαλικά υπονοούμενα να τον προκαλέσεις. Ο Τοξότης λατρεύει να του δίνεσαι αλλά μην του χαριστείς κιόλας. . Με τον Αιγόκερω, χρειάζεται ακόμα χρόνος για να τον καταφέρεις. Με τον Υδροχόο, σίγουρα μετά τις 20/2 είναι καλύτερο το χρονικό διάστημα για να τον πλησιάσεις. Και τέλος με τον Ιχθύ, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να τον φέρεις στη φωλιά σου μετά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ζυγός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι αρκετά καλή, αφού θα χρειαστεί το σταθερό προφίλ σου στη ζωή του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, η συναισθηματική του κατάσταση βρίσκεται σε αμηχανία γι αυτό εκμεταλλεύσου τη. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί του μετά το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, αυτό το μήνα θα περάσει από πολλές διακυμάνσεις, αφού η διάθεση να προχωρήσεις αποφασιστικά σε κάτι καλύτερο θα σε αναγκάσει να κοιτάξεις μπροστά και όχι στο παρελθόν. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, βρες ένα κοινό φιλικό σας πρόσωπο να μεσολαβήσει για να συναντηθείτε, ή να επικοινωνήσετε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θέλει ξεκάθαρες δεσμεύσεις από σένα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, με έξυπνο τρόπο και λόγο ευθύ κέρδισέ του ξανά το μυαλό. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα έχεις να αντιμετωπίσεις τον ασταθή χαρακτήρα του και θα τον δεις απόμακρο. Ο Τοξότης λέει ναι αλλά θα σου βάλει πρώτα τους όρους του που μάλλον θα αντιδράσεις. Με τον Αιγόκερω, εκμεταλλεύσου τη σαγήνη που του προκαλείς και πέστου λόγια τέτοια. Το έχει ανάγκη. Με τον Υδροχόο, έχει ανάγκη από κάτι περισσότερο ρομαντικό την εποχή αυτή. Και τέλος με τον Ιχθύ αυτό το μήνα έγκειται στο κατά πόσο θα καταπολεμήσετε και οι δύο τη νευρικότητα που νιώθετε αυτό τον καιρό.

Σκορπιός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, είναι δυνατή αρκεί να τον αντιμετωπίσεις με περισσότερη εξωστρέφεια. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ναι είναι δυνατή μια επανασύνδεση μετά τις 22/2. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, βεβαιώσου ότι αυτό θέλεις και όχι τον ανάλαφρη συμπεριφορά που σε αντιμετωπίζει. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα δυσκολευτείς να κάψεις τις αντιστάσεις του το πρώτο 10ήμερο του μήνα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, γίνε περισσότερο δοτικός απέναντί του.

Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σίγουρα θα μπορέσεις άνετα να παίξεις με τις χορδές της καρδιάς του μετά τις 17/2. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μπορείς να αντέχεις την εσωστρέφεια του; Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μάλλον δεν ήρθε ακόμα ο καιρός να το επιχειρήσεις. Ο Τοξότης δε θα σου δώσει συναισθηματικές εγγυήσεις. Με τον Αιγόκερω, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε τη φόρμα να συνεχίσετε μετά τις 21/2. Όμως προσπάθησε να κρύψεις από την αρχή το πάθος που σου βγάζει. Με τον Υδροχόο, ίσως ξεπεραστούν από μεριάς του εκείνα που σας χωρίζουν, εσύ όμως θα πληγώνεσαι από τη μνήμη του πάντα. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι είναι εξαιρετικό το διάστημα να τον πλησιάσεις αρκεί να μη του θέσεις όρους.

Τοξότης, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό έχει τις δυσκολίες της γιατί θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ακόμα κι αν πει το “ναι” θα βιώσεις μαζί του ρουτίνα και μονοτονία. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, δε θα σου προσφέρει εκείνα που πραγματικά χρειάζεσαι από μια σχέση. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ίσως να μην το κάνεις γιατί στην παρούσα φάση τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, λατρεύει να του δίνεσαι αλλά και να σε θαυμάζει για το χαρακτήρα σου. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θα κουραστείς να τον πείσεις ότι μαζί σου θα βρει τη σταθερότητα που αναζητά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, πιθανόν να αντιμετωπίσεις ερωτικούς αντίζηλους. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μόνο αν ψάχνεις για μία σχέση καθαρά σεξουαλική. Ο Τοξότης εάν δεχτεί μία επανεκκίνηση στη σχέση σας, μάλλον στην παρούσα φάση, θα είναι εφήμερη κι αυτό δεν το χρειάζεσαι. Με τον Αιγόκερω ακόμα και αν τον καταφέρεις, δε θα βρεις κοντά του την ανεμελιά αλλά την κριτική. Με τον Υδροχόο, θα περάσεις όμορφα αν πει το “ναι” αλλά θα έχει αμφίβολη διάρκεια. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν του το ζητήσεις, φρόντισε να αποφύγεις εκείνα που τον ενοχλούσαν από τον έντονο χαρακτήρα σου.

Αιγόκερως, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι επίφοβη γιατί ο παρορμητικός του χαρακτήρας θα σε αποθαρρύνει. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ίσως να μπορέσεις να βρεις την ησυχία που σου λείπει γενικότερα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, κάνε μαζί του μία τελευταία όμως προσπάθεια, μετά τις 22/2. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε αυτό τον καιρό, πόσο μάλιστα να τα ξανά φτιάξετε. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, να θυμάσαι ότι ζητάει να δει περισσότερα έργα παρά λόγια από σένα. ι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, αυτή την εποχή θέλει να ζήσει το παραμύθι του φρόντισε να είσαι μέσα σ αυτό. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ζητήματα αμοιβαίας πίστης ίσως να χρειάζεται να συζητηθούν μεταξύ σας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, δείξε του το σεξουαλικό σου πρόσωπο. Ο Τοξότης σίγουρα θέλει να νιώσει ότι πραγματικά νοιάζεσαι για εκείνα που αντιμετωπίζει στη ζωή του. Με τον Αιγόκερω ή τώρα ή ποτέ και “ναι” υπάρχουν οι προδιαγραφές να τα ξανά βρείτε. Με τον Υδροχόο, ίσως υποτιμήσει τη νοημοσύνη σου έντεχνα και κρυφά. Και τέλος με τον Ιχθύ, μπορείς να τον παρασύρεις με το πνεύμα σου, αρκεί να του ταΐσεις το όνειρο.

Υδροχόος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό ζητά από σένα περισσότερη ένταση στον έρωτα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ζητήματα περί ελευθερίας ίσως τεθούν μεταξύ σας και μάλλον ζητά μεγαλύτερη δέσμευση. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, λέμε “ναι” αρκεί να ψάχνεις μια πιο ελεύθερη από δεσμεύσεις σχέση. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα χρειαστεί να δώσεις πολλές εξετάσεις για να του αποδείξεις ότι τον θέλεις ξανά στη ζωή σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να επικοινωνήσετε, μετά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, αν του το ζητήσεις, φρόντισε να αποφύγεις εκείνα που τον ενοχλούσαν από τον έντονο χαρακτήρα σου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ίσως να το κάνεις μετά τις 17/2. Σκορπιός, ναι όλα μπορούν να συμβούν ξαφνικά κι αναπάντεχα μεταξύ σας, ονειρέψου τον. Ο Τοξότης ίσως ξεπεραστούν από μεριάς του εκείνα που σας χωρίζουν, εσύ όμως θα πληγώνεσαι από τη μνήμη του πάντα. Με τον Υδροχόο, ίσως τεθούν ζητήματα αμοιβαίας πίστης, αφού και στο παρελθόν κάποιος από τους δύο έβαλε στη σχέση σας ένα τρίτο πρόσωπο. Και τέλος με τον Ιχθύ, δε θα δυσκολευτείς εκεί γύρω στις 20 του μήνα να του ζωντανέψεις όμορφες μνήμες.

Ιχθύς, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό δεν είναι καλή λόγω κάποιων συγκυριών στη ζωή του που θα τον φρενάρουν στα αισθηματικά του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, περνάει κάποια στάδια όπου πολλά ανατρέπονται από τη ζωή του και ίσως δεν έχει προθυμία να σκεφτεί την εποχή αυτή μια επανεκκίνηση. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, τώρα μπορείς να τον φέρεις κοντά σου αλλά ίσως να μην αντέξεις τη νευρικότητα και την ανυπομονησία του τελικά. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,τρέχουν πολλά στη ζωή του τον καιρό αυτό, όχι όμως ότι δε σε θέλει. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να επικοινωνήσετε, μετά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, με έντεχνο και έξυπνο τρόπο, μπορεί να τα ξανά βρείτε οι δυο σας. Φέρσου στρατηγικά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δε θα δυσκολευτείς να τον βρεις σε μία αδύναμη στιγμή και να κάμψεις τις αντιστάσεις του. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι το πάθος και ο πόθος, μπορούν το μήνα αυτό να ζωντανέψουν. Ο Τοξότης, εάν δεχτεί μία επανεκκίνηση στη σχέση σας, μάλλον στην παρούσα φάση, θα είναι εφήμερη. Δεν επιθυμεί δεσμεύσεις την εποχή αυτή. Με τον Αιγόκερω μπορεί να επανασυνδεθείτε, αρκεί να μη σε απομυθοποιήσει σύντομα. Με τον Υδροχόο, μόνο εάν η σχέση σας παραμείνει για ένα διάστημα κρυφή. Και τέλος με τον Ιχθύ, σίγουρα μετά τις 15/2 θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τον πλησιάσεις ή να ζητήσεις γι αυτό τη βοήθεια ενός κοινού σας φίλου.

Από την Μελίνα Φώφη

https://www.oroskopos.tv