Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας παροτρύνει να ασχοληθούμε με πρακτικά πράγματα και να αναρωτηθούμε σχετικά με την υλική και συναισθηματική ασφάλεια έχουμε αυτή την στιγμή στην ζωή μας. Η σχέση της με τον Δία, τον Ποσειδώνα καθώς και η σχέση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δυναμώνει αυτή την εξερεύνηση και μας θυμίζει πως η επαφή με απλά αλλά αληθινά πράγματα καθώς και η αποδοχή της παρούσας συναισθηματικής μας κατάστασης είναι τα κλειδιά για να γίνουμε πλουσιότεροι στον κόσμο όσα εμπόδια και αν συναντήσουμε στον δρόμο μας.

Κριός

Ακολούθησε το πάθος σου είναι το μότο του πλανητικού σκηνικού σήμερα και μπορείς μέσω της έμπνευσης, της φαντασίας και των ονείρων σου να οραματιστείς τον τρόπο που θα φέρεις επιτυχία στην ζωή σου. Αν δεν είσαι σίγουρος/η τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά να κάνεις, είναι κατάλληλη μέρα να το ανακαλύψεις και να φτάσεις τόσο ψηλά όσο επιθυμείς. . .

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ενδυναμώνει τις επιθυμίες σου αλλά και τις πεποιθήσεις που έχεις στην ζωή σου. Όσο αφορά τις επιθυμίες δεν φτάνει παρά να τις ακολουθήσεις αλλά όσο αφορά τις πεποιθήσεις είναι κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείς αν εξυπηρετούν εσένα προσωπικά ή είναι πεποιθήσεις που έχεις κληρονομήσει με ενδοβολές από την οικογένεια σου και χρειάζονται αναπροσαρμογή ώστε να εξυπηρετούν τα δικά σου όνειρα. . .

Δίδυμοι

Η ευελιξία είναι ένα από τα δυνατά σου χαρτιά και σήμερα δίνεται η ευκαιρία μέσω αυτής να ξεφύγεις από ότι σε ενοχλεί ή/και σε μπλοκάρει. Εντόπισε τι είναι αυτό που στέκεται εμπόδιο στα όνειρα σου και με πρακτικό τρόπο και δύναμη ψάξε να βρεις το κίνητρο που θα σε βγάλει από την όποια άβολη κατάσταση έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου. . .

Καρκίνος

Είναι μια ευνοϊκή μέρα για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις σε κοινωνικό πλαίσιο, ομάδες, ομοϊδεάτες και συνεργασίες. Ο ποιοτικός χρόνος σε φέρνει πιο κοντά με υποστηρικτικές καταστάσεις και συμπονετικά συναισθήματα κινητοποιούνται. Εκμεταλλέψου την ημέρα να αφοσιωθείς σε ένα ιδανικό και οτιδήποτε διευρύνει νέες προοπτικές. . .

Λέων

Σήμερα η καρδιά σου αφιερώνεται όπου επιθυμείς εσύ καθώς και εκεί που η δημιουργικότητα διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να έρθεις σε επαφή με βαθύτερα ή ανώτερα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να εστιάσεις σε μια ιδιότητά σου η οποία βρίσκεται βαθιά μέσα σου και δεν έχεις ακόμη ανακαλύψει την θετική της πλευρά. Καθώς όλα έχουν δύο όψεις, σήμερα ασχολήσου και μετασχημάτισε ένα χαρακτηριστικό φαινομενικά “αρνητικό” σε θετική ενέργεια. . .

Παρθένος

Όσο περισσότερο δεκτικός/ή είσαι σήμερα τόσο το καλύτερο για σένα. Αγκάλιασε το άγνωστο και αφέσου στην ροή. Δεν είναι ιδανική μέρα για σκληρή εργασία αλλά για να τροφοδοτήσεις τον εαυτό σου με δημιουργικά ενδεχόμενα. Οποιαδήποτε ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπους αγαπημένους ή άτομα που σέβεσαι και εκτιμάς είναι ιδανική. Εκμεταλλέψου την ροή. . .

Ζυγός

Τα δημιουργικά ενδεχόμενα σου χτυπούν την πόρτα στην κυριολεξία μιας και σήμερα είναι ιδανική στιγμή να κάνεις ευχάριστες αλλαγές στο σπίτι σου ή γενικότερα στους χώρους που αισθάνεσαι οικεία και έχουν μια θετική αύρα για σένα. Ακόμη και αν βρεθείς μπροστά σε εμπόδια ή κάποιος/κάτι σου φέρει αντίσταση είναι σίγουρο πως θα είναι απλά μια τόνωση για σένα σήμερα και τίποτα παραπάνω. . .

Σκορπιός

Η σαφήνεια και κυρίως η ειλικρίνεια των συναισθημάτων σου με τους ανθρώπους που νιώθεις οικειότητα, αγάπη και εμπιστοσύνη είναι σημαντική και λυτρωτική σε ένα επίπεδο σήμερα. Εξερεύνησε τους σταθερούς δεσμούς που έχεις στην ζωή σου και έλα σε επαφή με τις βαθύτερες σου επιθυμίες. Αν είσαι καλλιτέχνης μπορείς να τις αποτυπώσεις στο έργο σου. Υπάρχει έντονη δυναμική και είναι κρίμα να πάει αυτή η σφοδρότητα χαμένη σήμερα. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να ακολουθήσεις την καρδιά σου σε πρακτικά θέματα και είναι σίγουρο πως θα σε κατευθύνει εκεί που θα δημιουργήσεις ένα άνετο περιβάλλον γύρω σου. Οι αλλαγές στην καθημερινή σου εργασία αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου σήμερα είναι ευνοϊκές, αποκομίζοντας μεγάλη ικανοποίηση από αυτή την διαδικασία. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να πάρεις άδεια από τα πρακτικά θέματα και να ασχοληθείς με οτιδήποτε εμπεριέχει δημιουργικότητα αλλά με την έννοια του πειραματισμού. Ως στοιχείο της Γης κατανοείς καλύτερα ότι αντιλαμβάνεσαι με τις πέντε αισθήσεις ωστόσο σήμερα το στοιχείο του Νερού που υπάρχει στον Ουράνιο θόλο βοηθά στην λίπανση των φιλοδοξιών και των στόχων σου. Πειραματίσου σε κάτι βαθύτερο ακόμη και αν είναι λιγότερο στέρεο. . .

Υδροχόος

Σήμερα κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου έρχονται στην επιφάνεια και μέσω της έμπνευσης μπορείς να δώσεις σχήμα και μέγεθος σε αυτές. Μπορεί να ανακαλύψεις πως η αυτοεκτίμηση σου δεν σχετίζεται απαραίτητα με τα υλικά αγαθά που έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου και πως πεποιθήσεις πρέπει να αναθεωρηθούν δίνοντας εν νέου την ώθηση και βρίσκοντας το νόημα που ψάχνεις να βρεις. . .

Ιχθύες

Οι άνθρωποι που έχετε κοινούς στόχους και αντιλήψεις μπορούν να σε βοηθήσουν σήμερα κυρίως όσο αφορά τις προσωπικές σου αξίες και ότι ερωτηματικά έχουν γεννηθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με αυτόν τον τομέα. Είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου πέρα από τα τετριμμένα και να δημιουργήσεις πιο ισχυρούς δεσμούς με ομάδες.

https://astroguide.gr