Η λογική και η φαντασία αγωνίζονται σήμερα να συνυπάρξουν παραγωγικά με την σχέση Σελήνης/Ποσειδώνα στον ουράνιο θόλο. Ταυτόχρονα η Σελήνη στους Διδύμους και ο Ήλιος στον Υδροχόο διεγείρουν την επιθυμία για κοινωνικότητα και ανταλλαγή ιδεών. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα και χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στις προσδοκίες μας οι οποίες μπορεί να μην είναι όλες λειτουργικές στην γήινη πραγματικότητά και καθημερινότητά μας.

Κριός

Επαφές με φίλους, συναδέλφους, ομάδες ανθρώπων σήμερα θα σε τονώσουν. Η συνομιλία και η ανταλλαγή ιδεών είναι το κλειδί της ημέρας αρκεί να κρατάς μικρό καλάθι όσο και αν ο ενθουσιασμός σου είναι υψηλός. Επίσης χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή να μην φέρεις την συζήτηση σε θέματα ευαίσθητα προς τους συνομιλητές σου. Σήμερα θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. . .

Ταύρος

Οικονομικές έννοιες γεμίζουν το κεφάλι σου και η συλλογή πληροφοριών που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα είναι σημαντικές σήμερα για να μπορέσεις να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια στην ζωή σου. Ωστόσο ο γνώμονας πρέπει να είναι πάντα ο ίδιος για σένα. Τα χρήματα και η οικονομική ευημερία σε βοηθά να πραγματοποιήσεις σχέδια και όνειρα με ενήλικη δράση και στάση. Προσοχή σε δανεισμούς σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε βοηθά να επικεντρωθείς σε προσωπικά ζητήματα και προσωπικές σου επιθυμίες. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι βοηθητικό εφόσον καταφέρεις να μείνεις γειωμένος/η στην πραγματική υπόσταση της ζωής σου σε σχέση με τις επιθυμίες σου. Βοηθητικό θα ήταν να εστιάσεις σε πρακτικά θέματα στις όποιες συνομιλίες έχεις σήμερα. . .

Καρκίνος

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με ότι σε φορτίσει λιγότερο. Η ευαισθησία σου σε υπόγεια ρεύματα είναι έντονη και μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά. Φτιάξε το πρόγραμμα σου βάσει των πραγματικών σου αναγκών, βάλε χρονοδιαγράμματα και προσπάθησε να τα τηρήσεις. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς και απέφυγε οτιδήποτε ενδέχεται να σου δημιουργήσει σύγχυση. . .

Λέων

Ο ενθουσιασμός σου είναι έντονος και τα κίνητρα σου είναι πραγματικά καθαρά σήμερα ωστόσο οι πλανητικές επιρροές δεν θέλουν υπερβολές. Συνομιλίες και επαφές με ανθρώπους που είναι γειωμένοι και μπορούν να σε βοηθήσουν στους μακροχρόνιους στόχους σου είναι ευνοϊκές. Προσοχή σε οτιδήποτε εμπεριέχει φανατισμό, από μια ιδέα μέχρι μια δράση. . .

Παρθένος

Σήμερα είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα καθώς και επαγγελματικές δραστηριότητες και επαφές. Δεν φαίνεται το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί συναισθηματικές εκφράσεις και μηνύματα που βγαίνουν απευθείας από την καρδιά σήμερα. Οι αντιδράσεις πιθανά να μην είναι αυτές που περιμένεις ή αυτές που προσδοκάς. Οπότε εστίασε σε πρακτικά ζητήματα σήμερα για να μην απογοητευτείς. . .

Ζυγός

Σήμερα μπορείς μέσω της ενεργητικής φαντασίας να δώσεις φωνή στις σκέψεις σου. Η ανάγκη σου για περιπέτεια ή να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα είναι έντονη και το πλανητικό σκηνικό βοηθητικό. Ενδέχεται να έχεις μια πληροφορία σήμερα η οποία θα διεγείρει την φαντασία και την δημιουργικότητά σου. . .

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με την αισθητική πλευρά της ζωής και οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα της τέχνης. Αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σου, μια θεατρική παράσταση, οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα που αποπνέουν ομορφιά και κάλλος. Σκέψου τι είναι αυτό που θα μπορούσες να κάνεις σήμερα και αφορά αυτούς τους τομείς. Μην εγκλωβιστείς στην γήινη πραγματικότητά σου. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να ευνοείται κάθε μορφή επικοινωνίας αλλά δεν ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου στον οποιονδήποτε. Δεν είναι σίγουρο πως είσαι σε θέση να κρίνεις που και σε ποιον θα ενδώσεις ή θα κρατηθείς γιαυτό μην ανοιχτείς γενικότερα σήμερα. Ευχάριστες συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών ευνοούνται. . .

Αιγόκερως

Οι ψυχικές σου φορτίσεις επηρεάζουν την συμπεριφορά σου σήμερα πιο έντονα από άλλες ημέρες. Κάτι μπορεί να σε ενοχλήσει στον εργασιακό σου χώρο ή κάτι που αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Η λύση βρίσκεται στην ομαδική εργασία και επίλυση παρά να το πάρεις όλο πάνω σου σήμερα. Το ομαδικό πνεύμα θα σε ενθαρρύνει παρόλο τις αντιστάσεις που ενδέχεται να έχεις αρχικά. . .

Υδροχόος

Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό θα σε τονώσει και το έχεις πολύ ανάγκη. Επίσης οι αλληλεπιδράσεις με ομοϊδεάτες ή ανθρώπους που εκτιμάς θα σε αναζωογονήσουν και θα σε ταξιδέψουν. Είναι καλό σήμερα να δημιουργήσεις ένα κανάλι για τον ενθουσιασμό σου ώστε να είναι δημιουργικός και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την αποτελεσματικότητά που μπορεί να φέρει αυτό το πλαισίωμα. . .

Ιχθύες

Σήμερα καλό θα ήταν να εστιάσεις στον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Η παραγωγικότητα και η ικανοποίηση δεν θα έρθει μέσα από συνεργασία ή ομάδες με κοινά οφέλη αλλά από την εστίαση στα δικά σου έργα. Δημιούργησε τον ιδιωτικό σου χώρο και βάλε όρια εκεί που νιώθεις πως χρειάζεται για την ψυχική σου ηρεμία.

https://astroguide.gr