Το πλανητικό σκηνικό μας επιτρέπει να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν σήμερα καθώς ο Ερμής συνδέεται αρμονικά με τον πλανήτη Ουρανό αρκεί να αφήσουμε χώρο σε νέες ιδέες να έρθουν σε μας. Η Σελήνη το βράδυ μετατοπίζεται από το ζώδιο των Διδύμων στον Καρκίνο ξυπνώντας την προσωπική ανάγκη του καθενός να βρεθεί σε ένα οικείο περιβάλλον όπου η συναισθηματική τροφή έρχεται μέσα από την αγκαλιά αγαπημένων ανθρώπων.

Κριός

Σήμερα μπορείς να λειτουργήσεις μόνος και να διεκπεραιώσεις ζητήματα που είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή. Η μέρα φέρνει λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Το βράδυ πέφτουν οι τόνοι και η αγκαλιά αγαπημένων φίλων ή του συντρόφου σου φαντάζει το ομορφότερο μέρος που θα μπορούσες να βρεθείς εκείνη την στιγμή. . .

Ταύρος

Σήμερα μέσω συζητήσεων και συνευρέσεων μπορείς να ανακαλύψεις ενδιαφέρουσες ιδέες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για σένα. Η επίλυση προβλημάτων είναι ήδη σε τροχιά. Η ευαισθησία σου αυξάνεται παρόλο που δεν χάνεις την αντικειμενική σου ματιά στα πράγματα. Αφέσου σε οτιδήποτε έχει τροφή για σκέψη και δημιουργικά ενδεχόμενα. . .

Δίδυμοι

Οι αξίες σήμερα έρχονται στο προσκήνιο και οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν. Είναι ευνοϊκή μέρα να σκεφτείς τρόπους για να έχεις αύξηση σε αυτούς τους τομείς καθώς εξετάζεις επαγγελματικά θέματα. Οι ιδέες το βράδυ έρχονται μέσα από την καρδιά αντί από το μυαλό και καλό θα ήταν να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. . .

Καρκίνος

Η διαίσθηση σου είναι έντονα κινητοποιημένη και θέλεις να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη. Η αλήθεια είναι πως μπορείς να το κάνεις ωστόσο καλό θα ήταν σήμερα να είσαι σε επαφή με τις δικές σου προσωπικές ανάγκες ακόμη και αν αποσπάσεις σε πάνε προς άλλες κατευθύνσεις. Είναι καλή μέρα για περισυλλογή. . .

Λέων

Ένα είδος θλίψης ή νοσταλγίας μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα κυρίως το βράδυ. Ο Ερμής και η Σελήνη αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και η σκέψη σου τρέχει πολύ μακριά και βαθιά. Διαισθητικά μπορείς να γνωρίζεις αν είσαι σε καλό δρόμο ή χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές. Πάντα με γνώμονα την ευημερία την δική σου και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου. . .

Παρθένος

Σήμερα η ανταλλαγή ιδεών θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την προσωπική σου ανάπτυξη. Ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι κοντά με ανθρώπους που κάποτε ήταν δίπλα σου, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς ακόμη και σε αυτή την φάση να μοιραστείς μαζί τους σκέψεις που είναι κινητοποιημένες σήμερα. Θα είναι όφελος και για τους δυο σας. . .

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να υποστηρίξεις επαγγελματικά εγχειρήματα. Τα ταλέντα σου θα βρουν δημιουργική διέξοδο ανάλογα το τι έχεις στα χέρια σου αυτή την στιγμή. Οι εμπνεύσεις πολλές και το μόνο που χρειάζεται είναι να τις βάλεις με δεξιότητα σε αυτό που δουλεύεις. Αφιερώσου στο να συλλέξεις πληροφορίες. . .

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να κάνεις εμπνευσμένες συζητήσεις με άλλους ανθρώπους και να εκφραστείς δημιουργικά. Ο ενθουσιασμός είναι το κλειδί της ημέρας και θα βρεις το κανάλι να τον διοχετεύσεις παραγωγικά σε ένα ζήτημα που σε ενδιαφέρει και ασχολείσαι αυτή την στιγμή. Ένας έπαινος θα σε ανεβάζει ψυχικά και θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι. . .

Τοξότης

Η έννοια της αναστάτωσης από την ανυπομονησία να κάνεις δημιουργικά πράγματα είναι δύσκολο να ξεχωριστεί σήμερα. Η δυναμική της ημέρας σε θέλει να ασχολείσαι με ζητήματα που κυρίως αφορούν το σπίτι ή/και την οικογένεια προσπαθώντας να βρεις δημιουργικές διεξόδους. Η ψυχική σου ισορροπία είναι πολύ σημαντική αυτή την στιγμή και η μόνη θεραπεία είναι να προσπαθήσεις να οριοθετήσεις τα συναισθήματα που είναι κινητοποιημένα με κάθε τρόπο. . .

Αιγόκερως

Η επικοινωνία με σκοπό την συνεργασία που τα μέλη έχουν κοινά συμφέροντα σε αναζωογονεί σήμερα. Η πρακτικότητα είναι ένα από τα ταλέντα σου και είναι ευκαιρία να την διδάξεις στους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και συνεργάζεσαι. Η εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας είναι σημαντική και θα πάρουν δύναμη μέσα από αυτή την διαδικασία για περισσότερη αρμονική ένωση. . .

Υδροχόος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κυρίως οικονομικά και πρακτικά ζητήματα. Η αποφάσεις θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες βάσει των αναγκών που έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου αλλά πρέπει να έχουν αντικειμενική υπόσταση. Η πίστη και η γενναιοδωρία σου είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα ωστόσο προσοχή στην υγεία σου και τις υπερβολές. . .

Ιχθύες

Σήμερα με ότι και αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς θα πρέπει να εμπεριέχει έμπνευση και ένα ποσοστό πειραματισμού. Η δημιουργικότητά σου είναι πολύ ενεργή και είναι κρίμα να μην την εκμεταλλευτείς. Αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους ευνοούνται και σε παρακινούν να εκφραστείς παραγωγικά.

https://astroguide.gr