Η Σελήνη στον Λέοντα μας φέρνει σε επαφή με ζητήματα καρδιάς και μας παροτρύνει να ασχοληθούμε με πράγματα που μας ευχαριστούν με αισιοδοξία και χαμόγελο. Με την θετική προσέγγιση μπορούμε να ξεπεράσουμε εμπόδια ή κολλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από την σχέση της Σελήνης με τον Ερμή στον ουράνιο θόλο. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να διασκεδάσεις παρέα με φίλους και ανθρώπους που νοιάζεσαι και αγαπάς. Δεν είναι η καλύτερη μέρα να φορτωθεί το πρόγραμμα σου με υποχρεώσεις.

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία για ότι προγραμματίσεις σήμερα και έχει το στοιχείο της εξερεύνησης και του πειραματισμού. Μια όμορφη βόλτα με φίλους, η συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων θα σε αναζωογονήσει και μπορείς να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα από υποχρεώσεις που σε φορτίζουν καθημερινά. . .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με όμορφα πράγματα καθώς και να βάλεις σε τάξη οτιδήποτε βρίσκεται στο χάος το τελευταίο διάστημα. Κάνε μια εκκαθάριση βάσει των όσων νιώθεις. Τοποθέτησε αυτά που έχεις κοντά στην καρδιά σου σε προτεραιότητα και πέταξε ότι δεν λειτουργεί πια στη ζωή σου. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι υγιής ψυχικά και εμπνεύσεις θα έρθουν μετά από αυτή προσωπική διεργασία. . .

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια ιδανική στιγμή να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου με ανθρώπους που μπορούν να είναι αντικειμενικοί και να σε βοηθήσουν στο έργο σου. Η αισιοδοξία και η επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες θα είναι αρωγός στην επιτυχία απολαμβάνοντας την δημιουργική διαδικασία. . .

Καρκίνος

Γνωρίζεις τι είναι σημαντικό και τι μπορεί να περιμένει προχωρώντας το πρόγραμμα της ημέρας σου. Η ενέργεια σου είναι υψηλή και μπορείς με αποφασιστικότητα να προβείς σε αλλαγές ή την κατεύθυνση που γνωρίζεις πως θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Προσπάθησε να μην εξαντληθείς από την αισιοδοξία και την δυναμική σήμερα. Πάρε τον χρόνο σου όπου μπορείς για να ξεκουραστείς. Θα είναι μεγάλο όφελος για σένα. . .

Λέων

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό σου επιτρέπει να βρεθείς στην σκηνή και να απογειώσεις την ερμηνεία σου. Όσο και αν δεν θέλεις να το παραδεχθείς, η προβολή είναι μεγάλο μέρος της ζωής σου και η Σελήνη στο ζώδιο σου απογειώνει αυτή την φανερή ή κρυφή επιθυμία. Άδραξε την στιγμή και μην δραματοποιείς τα πράγματα. Εναρμονίσου με τις επιθυμίες σου. . .

Παρθένος

Στιγμές όπως σήμερα καλό θα ήταν να βρίσκεσαι σε ένα μέρος που νιώθεις ασφάλεια και προστασία. Είναι σημαντικό για σένα κάποιες στιγμές να κάνεις ένα διάλλειμα από υποχρεώσεις και να μένεις με τον εαυτό σου ή με ανθρώπους που έχεις στην καρδιά σου. Άφησε υποχρεώσεις να ολοκληρωθούν από άλλους και άδραξε την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου. . .

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να κάνεις πολλά δημιουργικά πράγματα κυρίως με ανθρώπους που εκτιμάς ή έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου. Είναι κατάλληλη μέρα να εκφράσεις τις επιθυμίες σου σε αυτούς που θα σε ακούσουν και μπορούν να σε βοηθήσουν. Συζήτησε οτιδήποτε θελήσεις εκφράζοντας τις σκέψεις σου. Η δεκτικότητά σου σε κάνει πολύ καλό συνομιλητή. . .

Σκορπιός

Η αποφασιστικότητα σου είναι το κλειδί της ημέρα για σένα. Η πρόοδος σου εξαρτάται από τις επιλογές σου και ακόμη και αν χρειαστεί να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν είναι σίγουρο πως σήμερα η επιτυχία είναι με το μέρος σου. Οι συνεργασίες ευνοούνται και μπορείς μέσα από γνώμες και απόψεις ομοϊδεατών να έρθεις πιο κοντά στην ολοκλήρωση σχεδίων και στόχων. . .

Τοξότης

Σήμερα η ανάγκη σου να εξερευνήσεις νέα μέρη και να βγεις εκτός συνόρων μεταφορικά ή κυριολεκτικά είναι έντονη. Ο ενθουσιασμός σου είναι ενεργός για οτιδήποτε έχει χώρο και ελευθερία κινήσεων και μπορείς να γοητεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου. Η ώθηση έρχεται μέσα από την δημιουργία και είναι πολύ καλή μέρα να ασχοληθείς με θέματα που έχουν προοπτική εξέλιξης. . .

Αιγόκερως

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι πολύ ενεργή και λειτουργεί σαν φάρος στην διαδρομή που ακολουθείς. Ανεξάρτητα τι λένε οι άνθρωποι γύρω σου εσύ είσαι εστιασμένος/η σε αυτό που νιώθεις εσύ και η επιμονή σου σε αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από παγίδες. Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με λεπτές ενέργειες και επιρροές και η αυθεντικότητά σου θα είναι αρωγός της ημέρας. . .

Υδροχόος

Συνήθως είσαι κοινωνικά προσανατολισμένος ακόμη και αν τα συναισθήματα σου είναι ένθερμα για τους ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που οι σκέψεις σου γυρίζουν γύρω από προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες. Η επιθυμία σου για μια αφοσιωμένη σχέση γίνεται αισθητή και καλό θα ήταν να ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου. . .

Ιχθύες

Σήμερα μπορείς να ανθίσεις και να φέρεις την Άνοιξη λίγο νωρίτερα μέσα από τις δραστηριότητές σου. Οι δεξιότητές σου και τα ταλέντα σου μπορούν να δείξουν τους καρπούς τους κυρίως σε εργασιακά θέματα ωστόσο θα μπορούσες να ασχοληθείς με οτιδήποτε ποθεί η καρδιά σου. Μια επιτυχία είναι σε εξέλιξη.

https://astroguide.gr