facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Κυριακής 09/02/2020

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου σήμερα το πρωί και η καρδιά μας ξεχειλίζει από θέρμη, διαφάνεια και αγάπη. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα έως και δραματικά με την Σελήνη στον Λέοντα ωστόσο υπάρχει η ανάγκη για δημιουργική έκφραση σε όλα τα επίπεδα. Σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες του άλλου και τον προσωπικό του χώρο για ελευθερία και αυτονομία μπορούμε να απολαύσουμε την ζωή έχοντας εμπιστοσύνη στις δικές μας ικανότητες.

Κριός

Η πανσέληνος φέρνει μεγάλη θέρμη για σένα και σε σπρώχνει στην αρένα προς την επιτυχία σε πολλά επίπεδα. Αυτή την στιγμή ο ενθουσιασμός σου κινητοποιεί πολλές επιθυμίες και μπορείς να στηρίξεις οράματα με πολλούς τρόπους. Η αντίσταση στο να πειραματιστείς, να διασκεδάσεις, να βρεις ένα νέο αντικείμενο πόθου θα είναι ελάχιστη έως και ανύπαρκτη. . .

Ταύρος

Θέματα σπιτιού, οικογένεια ή ιδιωτικής ζωής κινητοποιεί η πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα φέρνοντας πιθανά μια μικρή αναστάτωση κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Προσπάθησε να παραμείνεις εστιασμένος/η στην αντικειμενική ματιά των πραγμάτων προτού προβείς σε ενέργειες. Είτε αφορά ένα γεγονός που δημιουργείτε τώρα είτε έρχεται από το παρελθόν καλό θα ήταν να δεις όλη την εικόνα πριν κάνεις κάποια δράση. . .

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε φέρνει στο κέντρο της δράσης κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Συνδέσεις, ανταλλαγή ιδεών, κάτι που σχετίζεται με εμπόριο και συναλλαγές είναι έντονα κινητοποιημένο, το οποίο μπορεί να σου φέρει ανάπτυξη και κέρδη. Μην προσπεράσεις αυτή την ευκαιρία όσο απασχολημένο/η και αν σε κρατήσει. . .

Καρκίνος

Όλα έρχονται και φεύγουν αφήνοντας πίσω μόνο αυτό που χρειάζεσαι στην ζωή σου είναι το μότο της σημερινής πανσελήνου για σένα. Οι προσκολλήσεις μόνο εμπόδια για να προχωρήσεις μπροστά θα δημιουργήσουν και είναι σημαντικό να το σκέφτεσαι κάποιες τέτοιες στιγμές. Οι αξίες ανανεώνονται και είναι σίγουρο πως όταν αφήνεις χώρο, το νέο ενδεχόμενο έρχεται στην ζωή σου σαν τον φρέσκο αέρα που μπαίνει στο δωμάτιο ανοίγοντας το παράθυρο. . .

Λέων

Το κόκκινο χαλί στρώνει για σένα η πανσέληνος στο ζώδιο σου και μπορείς να πάρεις τα εύσημα για ένα δημιούργημα σου. Οι θαυμαστές είναι εκεί για να σε θαυμάσουν και να σε χειροκροτήσουν στην σκηνή του προσωπικού σου θεάτρου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτό σου σεβόμενος την ελευθερία και την ατομικότητα του καθενός από το ακροατήριο. . .

Παρθένος

Έντονη διαισθητική ικανότητα φέρνει η πανσέληνος στον Λέοντα για σένα και μπορείς να βοηθηθείς σε πολλά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Ακόμη και αν νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς, θα είναι μια πολύ παραγωγική στιγμή. Χρησιμοποιώντας το ταλέντο της εστίασης στις λεπτομέρειες, αυτή την στιγμή, μπορεί να γίνεις σοφότερος/η. . .

Ζυγός

Νέες δραστηριότητες σε κοινωνικό επίπεδο και ομάδες ανθρώπων φέρνει η πανσέληνος στον Λέοντα για σένα. Αυτή την στιγμή τα μηνύματα σου μπορούν να ακουστούν και να μπορέσεις μέσω άλλων ανθρώπων να κάνεις όμορφες και παραγωγικές συνεργασίες. Είναι σημαντικό για σένα αυτή την στιγμή η επαφή με ομάδες ανθρώπων για ένα δημιουργικό εγχείρημα και η πανσέληνος στο προσφέρει απλόχερα. . .

Σκορπιός

Η πανσέληνος στο τομέα εργασίας και καριέρας ανάβει τα αστέρια για σένα σε μια επαγγελματική δραστηριότητα που ασχολείσαι και έχεις επενδύσει την ψυχή σου. Η ανταμοιβή δεν αργεί να έρθει και είναι σίγουρο πως τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου παίρνουν σάρκα και οστά για ένα πολύ δημιουργικό μέλλον. . .

Τοξότης

Η πανσέληνος σε ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και σε γεμίζει με όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο σε τομείς που έχουν χώρο για δημιουργία και επέκταση. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να ονειρεύεσαι και να δίνεις σχήμα στα όνειρα σου. Οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει σχέση με σπουδές ή το εξωτερικό ευνοούνται για φιλόδοξα σχέδια. . .

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στον Λέοντα φωτίζει βαθύτερες επιθυμίες και ζητήματα που αφορούν οικονομικά θέματα καθώς και κληρονομικά ζητήματα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες αυτή την στιγμή σε αυτούς τους τομείς ήρθε η στιγμή να τις τακτοποιήσεις όπως επίσης να σκεφτείς τρόπους που σχετίζονται με τους πόρους σου. Μυστήρια και κρυφά θέματα έρχονται στην επιφάνεια για τα χρησιμοποιήσεις με ενήλικο τρόπο. . .

Υδροχόος

Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η πανσέληνος στον Λέοντα απέναντι σου και κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα. Αν βλέπεις εσύ ή άλλοι σου κάνουν παράπονα σήμερα καλό θα ήταν να δώσεις την πρέπουσα σημασία και να μην το προσπεράσεις. Μπορεί η Σελήνη στον Λέοντα να δραματοποιεί κάπως τις καταστάσεις ωστόσο είναι μια πολύ σημαντική στιγμή να φερθείς έξυπνα και να δείξεις την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφεις. . .

Ιχθύες

Συναισθηματικές εκρήξεις μπορεί να φέρει η πανσέληνος στον Λέοντα σε καθημερινά θέματα ή στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τι είναι σημαντικό και τι πραγματικά χρειάζεται την προσοχή σου. Είναι σημαντικό σήμερα να επικεντρωθείς στα θετικά παρά στα αρνητικά που σε απογοητεύουν

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.