Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα μας ευνοεί σε ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνικότητά μας και μας βοηθά να σκεφτούμε τρόπους που θα αυξήσουμε την παραγωγικότητα μέσω συνεργασιών.

Η σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Κριό μας σπρώχνει να συνδεθούμε κυρίως με ανθρώπους που μπορούν να μας υποστηρίξουν ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ευνοϊκό αποτέλεσμα έρχεται μόνο όταν είμαστε γενναιόδωροι και δεν κοιτάμε να ικανοποιήσουμε τις δικές μας μόνο προσωπικές ανάγκες.

Οι συναισθηματικές σχέσεις και η ικανοποίηση που παίρνουμε μέσα σε αυτές έρχονται στο προσκήνιο σήμερα.

Κριός

Σήμερα η ευγένεια και η διαθεσιμότητά σου κερδίζει την ημέρα και φέρνει τα αποτελέσματα που θέλεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου με την Σελήνη απέναντι στον Ζυγό σου ζητά να συμπεριλάβεις όχι μόνο τους άλλους στις εργασίες σου αλλά να έχεις κατά νου και τις δικές τους ανάγκες την ίδια στιγμή που εστιάζεις στις δικές σου. . .

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις της ημέρας φαίνεται να είναι αρκετές και μπορεί να έχεις έξτρα ευθύνες από ότι συνήθως ή από αυτό που θα ήθελες σήμερα. Ωστόσο χρειάζεται ταυτόχρονα να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες ακόμη και αν αυτό σημαίνει απλά να κάνεις διαλείμματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Φτιάξε το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να πάρεις ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας. . .

Δίδυμοι

Σήμερα έχεις την εύνοια να ικανοποιήσεις προσωπικές σου ανάγκες μέσα σε ομάδες και ανάμεσα σε ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν. Εκμεταλλέψου την ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις, αυξάνοντας την δημοτικότητά σου και περνώντας ευχάριστα τον χρόνο σου σήμερα. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται να ασχοληθείς με τα δικά σου θέματα. Ακόμη και αν προκλήσεις έρχονται στην δουλειά σου ή άνθρωποι γύρω σου παραπονιούνται για τον λίγο χρόνο που τους διαθέτεις, εσύ πρέπει να εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες. Μπορείς να παροτρύνεις και σε αυτούς να κάνουν το ίδιο αντί να σου γκρινιάζουν. . .

Λέων

Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα να συλλέξεις πληροφορίες οι οποίες θα γεννήσουν εμπνεύσεις για ένα εγχείρημα που ασχολείσαι ή γενικότερα για την ευημερία της καθημερινότητάς σου. Είναι σημαντικό ανάμεσα στο δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας να βρεις χρόνο για αυτή την διαδικασία και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν το έκανες μέσω της επαφής σου με ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό ιδιαίτερα ταλέντα ή μέσω μιας μορφής τέχνης. . .

Παρθένος

Το σημαντικό σήμερα είναι η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για σένα. Μέσω ομάδων ή έχοντας κοντά σου έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι μπορείτε μαζί να δημιουργήσετε μια νέα ιδέα που θα σας απογειώσει δημιουργικά και οικονομικά. Βάλτε τις ιδέες σας το τραπέζι και επικεντρωθείτε στον τρόπο που θα τις επεκτείνετε. . .

Ζυγός

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι ενεργή και μπορεί να γίνει ο φάρος για να φέρεις αποτελεσματικότητα στο πρόγραμμα σου. Είτε αφορά ζητήματα στις προσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και τον τρόπο να το κάνεις. Παρέμεινε σε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου παρόλο στις παρεμβολές των άλλων. . .

Σκορπιός

Αληθινές συζητήσεις σήμερα μπορούν να σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα και να σε τροφοδοτήσουν με θετικά συναισθήματα. Νοητικές διεργασίες μπορούν να σε ταξιδέψουν προς δημιουργικές κατευθύνσεις ακόμη και στην περίπτωση που νιώσεις πως θέλεις να πάρεις τον χρόνο σου και να μείνεις μόνος/η. Σήμερα μπορείς να το κάνεις αν το κρίνεις απαραίτητο για να βάλεις τις σκέψεις σου στον σωστό δρόμο. . .

Τοξότης

Σήμερα αγκαλιάζεις οτιδήποτε μπορεί να σε ταξιδέψει και να σε επεκτείνει εκτός προσωπικών συνόρων. Είτε αφορά εργασιακά ζητήματα είτε προσωπικά μπορείς να πάρεις χαρά από τον ανανεωμένο αέρας γύρω σου. Η ελευθερία και το ανοιχτό σου μυαλό έλκει ομοίους σήμερα. . .

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται να πάρεις τον χρόνο σου και να κάνεις αυτό που θα σε ικανοποιήσει και ευχαριστήσει. Μέσω μιας εργασίας είτε αφορά ένα επαγγελματικό θέμα είτε προσωπικό μπορείς να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου και να απογειώσεις αυτό που θα καταπιαστείς. Η χαρά που θα έρθει μέσα από την επίτευξη θα είναι ίδια είτε αφορά ένα επαγγελματικό deal είτε την διοργάνωση μιας σημαντικής συνάντησης. . .

Υδροχόος

Σήμερα ευνοούνται συναντήσεις με ανθρώπους που φαινομενικά δείχνουν ασύμβατοι μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν έχουν διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο ή ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικές τάξεις μπορούν να εκφράσουν έξυπνες ιδέες φέρνοντας ανάπτυξη όπου εσύ το επιθυμείς. . .

Ιχθύες

Σήμερα χρειάζεται να δείξεις σύνεση κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που σχετίζονται με τα χρήματα. Είτε έρχονται χρήματα από κάποιους πόρους είτε σε απασχολεί ένα οικονομικό θέμα είναι σημαντικό να μην ανοιχτείς πέρα από αυτό που σου επιτρέπει η τσέπη σου και να μην υπερβάλλεις.

https://astroguide.gr