Κριός

Για ανούσιες αιτίες ή λόγους άνευ σημασίας, μπορεί σήμερα ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας, ή σε εκείνον που προσπαθεί, ή προσπαθείτε να έρθετε κοντά το τελευταίο διάστημα, μπορεί να δημιουργηθούν τριβές και αντιλογίες που να χαλάσει το κλίμα μεταξύ σας. Κρατήστε λοιπόν την άποψή σας για τον εαυτό σας, γιατί μία υπεροψία απέναντί του θα την έχετε. Αν είστε μόνοι, ίσως να νιώσετε σκιρτήματα στην καρδιά σας, για έναν άνθρωπο που νιώσατε στο παρελθόν αισθήματα. Σήμερα και αύριο, επιδιώξτε να επικοινωνήσετε μαζί του ακόμα κι αν δεν το τολμούσατε μέχρι τώρα.

Ταύρος

Μια ερωτική πρόκληση, μια ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί τις ημέρες αυτές και θα μοιάζει μακριά από τα δεδομένα και τους τρόπους που γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Ο έρωτας έχει σκοπό να σας αιφνιδιάσει και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Ένα πρόσωπο φιλικό από το περιβάλλον που δραστηριοποιείστε, αλλάζει στάση απέναντί σας και σας προκαλεί με τον τρόπο του και ασαφή μηνύματα. Αν επιθυμείτε να τα αποσαφηνίσετε, προσπαθήστε να γίνετε πιο τολμηροί απέναντί του. Σίγουρα θα το ξεκλειδώσετε. Ερωτικές εξομολογήσεις είναι στο πρόγραμμα. Έχετε το νου σας λοιπόν.

Δίδυμοι

Αν είστε μόνοι, οι συνθήκες είναι κατάλληλες στο να ξεκινήσετε το διάστημα αυτό, μία σοβαρή ερωτική σχέση, με σοβαρές προοπτικές εξέλιξης και διάρκειας στο χρόνο. Μετριάστε μόνο την ανυπομονησία σας, μη φέρεστε νευρικά και παρορμητικά, όταν η ανταπόκριση που περιμένετε από το άτομο που πολιορκείτε ερωτικά, δεν έρχεται τη στιγμή που θέλετε. Εάν είστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται στη ζωή σας να υπάρχει ένας ερωτικός πειρασμός που να σας προκαλεί να κοιτάξετε “έξω” από το παράθυρο της υπάρχουσας σχέσης σας. Ο έρωτας θα μετατραπεί σε επικίνδυνο ρίσκο.

Καρκίνος

Φαίνεται πως τις ημέρες αυτές, κάτι δυνατό μπορεί να σας συμβεί ερωτικά, αρκεί να κάμψετε λίγο τα στάνταρ και τις αντιστάσεις σας, γιατί είστε υπερβολικοί. Ναι έρχεται ένας άνθρωπος υπολογίσιμος γι αυτό που είναι και για τις ιδιότητές του και σας γοητεύει. Σας κερδίζει και μόνο από τη στάση που κρατά απέναντί σας. Θα έχει την πρόθεση να σας βοηθήσει σε κάποιο στόχο ή φιλοδοξία σας αλλά παράλληλα θα τρέφει ερωτικά συναισθήματα για εσάς και καλό θα ήταν να το λάβετε πολύ καλά υπόψιν σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο καινούργιο και μην κοιτάτε στιγμή προς το παρελθόν.

Λέων

Στο επίκεντρο της προσοχή σας, θα μπει αυτές τις μέρες, εάν δεν έχει συμβεί ήδη, ένα άτομο που θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον να το γνωρίσετε καλύτερα. Ένα ερωτικό κλίμα θα αρχίσει να καλλιεργείτε και αν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, αφήστε το να αναπτυχθεί, αφού πιθανόν για σας να είναι ο επόμενος ερωτικός σταθμός της ζωής σας. Άλλωστε επιτυχίες σας περιμένουν αυτό το διάστημα γιατί να μην είναι ανάμεσα σε αυτές και κάτι συναρπαστικά ερωτικό. Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να μην ενδώσετε σε ερωτικούς πειρασμούς που θα σας προκαλέσουν!!!

Παρθένος

Όσο και αν καταπιέζεστε από το εργασιακό σας περιβάλλον ή από το κυνήγι των στόχων και των φιλοδοξιών σας, μη μεταφέρετε την ένταση στο σπίτι και στο άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Το εισπράττει σαν να φταίει εκείνος και νιώθει ακυρωμένος όταν του κάνετε κριτική. Περιορίστε λοιπόν την πρόθεσή σας να εκτονωθείτε και να ξεσπάσετε στους κοντινούς σας ανθρώπους. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν η επικριτική στάση σας σήμερα, να ενοχλήσει μια φιλική ή συνεργατική συντροφιά που θα παρευρεθείτε. Μπορεί όμως να είναι και ο άνθρωπος που σας θέλει.

Ζυγός

Αν περνάει απ το μυαλό σας να ενταχτείτε σε μία νέα κοινωνική ομάδα, που θα βάλει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας καινούργια ενδιαφέροντα, να το κάνετε. Θα απωθήσετε την τάση σας που διέπεται την εποχή αυτή από μια εσωστρέφεια, θα γνωρίσετε κόσμο και δεν αποκλείεται ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς, να υπάρχει και μια γνωριμία που θα μετατραπεί στον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Στην περίπτωση όμως που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, θα χρειαστεί να κρατήσετε πολύ καλά κρυφό, ένα ερωτικό ατόπημα. Ακολουθήστε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας.

Σκορπιός

Μερικές φορές, μπορεί μέσα από μια κοινωνική επαφή που δεν έγινε εσκεμμένα, εσείς να βγείτε κερδισμένοι, δίχως να το έχετε ζητήσει. Έτσι λοιπόν τις ημέρες αυτές, φαίνεται πως θα κάνετε μια τυχαία γνωριμία με ένα πλάσμα, που θα διαπιστώσετε για αρχή, ότι έχετε πολλά πράγματα να μοιραστείτε ή να ομοιάζουν οι σκέψεις σας. Μία φιλία ή μία συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει τώρα αλλά ανεξάρτητα απ το αρχικό της ύφος ή ρόλο, μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι περισσότερο και πιο βαθύ συναισθηματικά. Υπάρχει δηλαδή η προοπτική να ζήσετε έναν μεγάλο αλλά και σπουδαίο έρωτα.

Τοξότης

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζήσουν τον έρωτα σαν να είναι παραμύθι. Και ίσως κανονικά έτσι θα έπρεπε να το αντιλαμβανόμαστε, αφού είναι ένα ταξίδι που δεν γίνεται κάτω από το πρίσμα της λογικής αλλά του συναισθήματος. Σήμερα λοιπόν, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση, ρίξτε λίγο παραπάνω έξω, ακόμα και αν χρειαστεί να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη παρακινδυνευμένα. Ο έρωτας είναι ένα ρίσκο που όταν το πάρεις σίγουρα θα σε γεμίσει με μια αξεπέραστη αδρεναλίνη. Σας χρειάζεται λοιπόν μία τέτοια τόνωση. Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σας.

Αιγόκερως

Δε ξέρω εάν την εποχή αυτή η διάθεση να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη υπάρχει, όμως ο έρωτας θα σας προκαλέσει με τρόπους που δεν συνηθίζει να εκδηλώνετε έτσι στη ζωή σας. Ίσως να τον δείτε στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν, κοντινό ή μακρινό. Μπορεί να βγει μέσα από μία παλιά συνεργασία ή μια αμοιβαία συμπάθεια που νιώθατε με κάποιον άνθρωπο παλιά. Ή να συμβεί μια ερωτική επανασύνδεση εάν αυτό θα ήταν που πραγματικά επιθυμείτε. Όπως και να έχει το πράγμα ο έρωτας γίνεται αίνιγμα που θα ζητήσει από σας τη λύση του.

Υδροχόος

Πιθανόν κάποιες στιγμές να τις υποτιμάτε, όχι από πρόθεση, ειδικά όταν ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, προβάλει τα “θέλω” του με τρόπους που δεν κατανοείτε. Σήμερα λοιπόν, ίσως να αντιμετωπίσετε τον εκνευρισμό του και μπορεί μάλιστα να σας κατηγορήσει και για αδιαφορία σε κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει στη σχέση σας εδώ και καιρό. Εάν είστε μόνοι, στη διάθεσή σας σήμερα να φλερτάρετε, μάλλον δε θα είστε ιδιαίτερα έντεχνοι. Κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε περισσότερο επιπόλαιοι, παρά ερωτευμένοι. Αποφασίστε τελικά τι έχετε περισσότερο ανάγκη ερωτικά.

Ιχθύς

Όσο και αν σας πιέζει το καθημερινό σας πρόγραμμα, που είναι γεμάτο καθήκοντα και υποχρεώσεις, σήμερα και αύριο, θα καταφέρετε τελικά να ξεκλέψετε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσετε στον έρωτα την αγκαλιά και την αγάπη. Κάντε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να αισθανθεί, πόσο τυχερός είναι στο πλάι σας, αφού πραγματικά, βρίσκετε τρόπους μαγικούς να τον κάνετε να ξεφεύγει από όσα τον βασανίζουν. Κι αν είστε μόνοι, φαίνεται ότι μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση, θα κλέψετε την καρδιά του επόμενου μεγάλου σας έρωτα. Ζήστε τον!!!

Από την Μελίνα Φώφη.

https://www.oroskopos.tv