Σήμερα λείπει το στοιχείο της λογικής από τον ουράνιο θόλο, ακόμη και ο Ήλιος βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου. Αυτό συνεπάγεται πως λειτουργούμε περισσότερο βάσει των συναισθημάτων μας καθώς και μέσω των πέντε αισθήσεων αντί μέσω λογικής σκέψης. Ταυτοχρόνως η σχέση της Αφροδίτης με τον Δία μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε κινήσεις με σκοπό την προσωπική μας ευχαρίστηση και πόσο πολύ μας αρέσει να μας καλομαθαίνουν.

Κριός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για σένα γιατί η διάθεση σου είναι αυτή που την ομορφαίνει. Είναι στο χέρι σου να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου και με τη θετική σου στάση και το χαμόγελο σου να κάνεις τις επιθυμίες σου πράξεις. Σήμερα μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με αγαπημένους σου. . .

Ταύρος

Είναι σημαντικό να βάλεις τις σκέψεις στο τραπέζι και να σκεφτείς σοβαρά πως θα τις αξιοποιήσεις έτσι ώστε να σου αποδώσουν τα μέγιστα. Η προθυμία σου είναι το κλειδί της ημέρας και μπορείς να ανοίξεις όσες πόρτες θελήσεις. . .

Δίδυμοι

Τίποτα δεν μπορεί να σε αποθαρρύνει σήμερα και μπορείς να χαρείς την συντροφιά και την παρέα ανθρώπων σε κοινωνικό πλαίσιο. Η ανταμοιβή για τα έργα σου δεν αργεί να έρθει και η χαρά της προσμονής είναι μεγάλη. Συνέχισε να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και δεν θα χάσεις. . .

Καρκίνος

Μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να ζήσει ένα όνειρο και να συνδεθείς με άλλους κόσμους σήμερα αρκεί να έχεις τελειώσει με τις τυπικές προγραμματισμένες εργασίες σου. Οτιδήποτε κάνεις σήμερα χρειάζεται έμπνευση και χώρο για να μπει φρέσκος αέρας. Η ρουτίνα χρειάζεται να μείνει στην άκρη αυτή την στιγμή. . .

Λέων

Σήμερα μπορείς να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις μια εργασία που είναι σε εκκρεμότητα, να πρωτοτυπήσεις σε κάτι ή να κάνεις αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο άνετα και οικεία. Υπάρχει ο ενθουσιασμός για πολλά δημιουργικά ενδεχόμενα και η απαραίτητη αντοχή. . .

Παρθένος

Ενδέχεται να δημιουργηθούν προκλήσεις σήμερα στον εργασιακό σου χώρο, κυρίως στην επικοινωνία σου με συναδέλφους και ομοϊδεάτες ωστόσο μην κάνεις πίσω και κυρίως μην αποθαρρυνθείς. Είναι δύσκολη περίοδος με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία και σε επηρεάζει έντονα. Προσοχή σε λάθη και παρανοήσεις. . .

Ζυγός

Η έλλειψη του Στοιχείου του Αέρα στον ουράνιο θόλο δεν λειτουργεί βοηθητικά αν θέλεις να ασχοληθείς με εργασίες που θέλουν πολύ νοητική λειτουργία. Καλύτερα να εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να πας βάσει προγράμματος και βάσει αυτό που βλέπεις και ακούς. Η παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη θα είναι σημαντική σήμερα. . .

Σκορπιός

Ασχολήσου με πρακτικά θέματα σήμερα και πρόσεχε τυχόν λάθη που μπορεί να γίνουν. Η ανακάλυψη βαθύτερων εννοιών καθώς και πραγμάτων που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια θα σε δυναμώσει εκτός από την ικανοποίηση που θα πάρεις. . .

Τοξότης

Σήμερα προσπάθησε να αντισταθείς σε πειρασμούς που θα έρθουν μπροστά σου. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για μεγάλα όνειρα και προσδοκίες οπότε επένδυσε μόνο σε αυτό που η ανάπτυξη είναι σίγουρη. . .

Αιγόκερως

Επαφές με ανθρώπους γνωστούς ή και αγνώστους μέχρι σήμερα σε βοηθούν να αναθεωρήσεις απόψεις και να δεις νέες πλευρές σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Θα μπορούσες να κάνεις αυτές τις επαφές σε ένα περισσότερο πριβέ χώρο, όπως το σπίτι σου ή ένα μέρος που αισθάνεσαι οικεία. Είναι σημαντικό σήμερα να νιώθεις ασφαλής και το περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καλή ροή. . .

Υδροχόος

Χρησιμοποίησε την διαίσθηση σου σήμερα παρά αυτό που σου λέει το μυαλό σου. Οι σκέψεις είναι πολλές και δεν είναι κατάλληλη μέρα να τις ταξινομήσεις και να τις βάλεις σε μια λογική σειρά. Ναι μπορείς να αφεθείς, αλλά σε κάτι που έχει πραγματικό νόημα για σένα. . .

Ιχθύες

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σου και ο Ήλιος στο πλατύσκαλο του ζωδίου σου φέρνει τα πάνω κάτω αν δεν μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς και να κάνεις μια σχετική αναπροσαρμογή των τελευταίων μηνών της ζωής σου. Είναι σημαντική αυτή η διαδικασία ώστε να έρθουν ανακαλύψεις οι οποίες θα σε δυναμώσουν και σε δεύτερο χρόνο θα σε αποφορτίσουν ψυχικά

https://astroguide.gr/