Αυτό που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι στο Σύμπαν και στην φύση υπάρχει η αρμονία και η ισορροπία.

Την ισορροπία, αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, έρχεται να φέρει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/02 στις 6:56 π.μ..

Το ιδιαίτερο στο φετινό πέρασμα του Ήλιου από τους Ιχθύες είναι ότι ο Ήλιος δεν θα έχει καμία δύσκολη συνάντηση ούτε με τους γρήγορους ούτε με τους αργούς πλανήτες, βοηθώντας μας με αυτό τον τρόπο να βιώσουμε λιγάκι πιο εύκολα την πίεση του Άρη.

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα μας βοηθήσει να δείξουμε στους άλλους την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, να ονειρευτούμε και να ακολουθήσουμε την φωνή της διαίσθησης μας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μας παροτρύνει να βγάλουμε στην επιφάνεια τις κρυμμένες μας ευαισθησίες χωρίς να φοβηθούμε ότι αυτές μπορεί να γίνουν αιτία οι άλλοι να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες μας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες και να βρούμε λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν με την δύναμη της πίστης. Καθόλου τυχαίο αφού το ζώδιο των Ιχθύων είναι συνδεδεμένο με τη θεϊκή παρέμβαση και την μεταφυσική.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/02 στις 06:56 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 20/03 στις 05: 48 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα έχουν την ενέργεια για να δημιουργήσουν, να ερωτευτούν και να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) θα στρέψουν την προσοχή τους τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και στην καριέρα τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 22/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό(3ο 26’), θα ενισχύσει τις τάσεις ανεξαρτησίας των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 23/02 θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων (4ο 28’), θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Στις 24/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (5ο 55’), θα γεμίσει με ενέργεια και θα ωθήσει τους εκπροσώπους τόσο του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) όσο και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να πάρουν πρωτοβουλίες.

Στις 25/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (6ο 44’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Στις 08/03 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (18ο 24’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να οραματιστούν το μέλλον τους.
Στις 09/03 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στην Παρθένο (19ο 37’), θα στρέψει την προσοχή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να ασχοληθούν με τις σχέσεις τους.

Στις 11/03 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (21ο 24’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και θα δώσει σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον στους εκπροσώπους τόσο του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) όσο και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Στις 14/03 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (24ο 34’), θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα βοηθήσει στην αποκάλυψη κρυμμένων μυστικών για τους εκπροσώπους τόσο του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) όσο και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
Στις 19/03 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (29ο 50’), θα ωθήσει να πάρουν ώριμες αποφάσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Ένα βήμα πίσω ίσως χρειαστεί να κάνετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Και αυτό δεν πρέπει να το εκλάβετε ως οπισθοχώρηση, αφού για εσάς αυτή η χρονική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική μια και θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό των επόμενων βημάτων σας. Σε αυτό άλλωστε συνηγορεί και η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω ο οποίος θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Μια χαρούμενη και ιδιαίτερα εξωστρεφής περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ταύρους.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα, να το ρίξετε λιγάκι έξω και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε ουσιαστικά εσείς οι Δίδυμοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας ήρθε η στιγμή να στείλετε το βιογραφικό σας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ευχάριστη νότα αποτελεί για εσάς η παρουσία του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων . Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, να ασχοληθείτε με τις Νομικές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και ένα ταξίδι το οποίο θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Πολύ σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Λέοντες. Και αυτό γιατί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν καιρό, να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες ή να επανεξετάσετε τους όρους στις τρέχουσες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να διώξετε φόβους και ανασφάλειες που αποτελούν τροχοπέδη στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα αποφασίσετε ποιες από αυτές έχουν ουσιαστική αξία για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Ποιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε λίγη προσοχή στον εαυτό σας και θα ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς.
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα σας ωθήσει να εκφράσετε την πιο δημιουργική σας πλευρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι το σπίτι και η οικογένεια σας.Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις τόσο στα ζητήματα που απασχολούν τους αγαπημένους σας όσο και σε ότι αφορά την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση η οποία να σας ωθήσει και σε αλλαγή τόπου κατοικίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας ο οποίος αποτελεί για εσάς την κινητήριο σας δύναμη αυτή την εποχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την ευκαιρία να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να κάνει την είσοδο του στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα γενέθλια χρονιά σας ξεκινά με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια χαρά και αισιοδοξία, ενώ θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσετε σε σημαντικά ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Άλλωστε αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv