Στις 21/2, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ξαφνική επιτυχία! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Άρης στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Ταύρο, συνεργάζονται, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, με όψη Τριγώνου!

Η όψη αυτή, υπόσχεται ευχάριστα απρόσμενα γεγονότα και μία έντονη θετικότητα, αλλά και ανάγκη για ελευθερία!

Ενθουσιασμός, δυναμισμός και ευστροφία είναι τα μέσα για να πετύχουμε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα!

Έρχεται αναζωογόνηση, κινητοποίηση, έμπνευση, αγωνιστικότητα αλλά και έντονη σεξουαλική διάθεση και ερωτισμός, χωρίς ταμπού!

ΚΡΙΟΣ: Οι ιδέες σου αλλά και η ενέργεια σου στον επαγγελματικό τομέα, θα φέρει ξαφνική επιτυχία και πρόοδο!Αν περιορίσεις την παρορμητική συμπεριφορά σου, θα καταφέρεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές κοινωνικές επαφές, ξαφνικές μετακινήσεις και ευχάριστα γεγονότα, έρχονται! Έχεις αισιοδοξία, χαρά και δυναμισμό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις ενέργεια, εσωτερική δύναμη και γοητεία! Η ερωτική σου διάθεση φέρνει συναρπαστικές στιγμές στην συναισθηματική σου ζωή! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαφνική εύνοια και ευχάριστες ερωτικές στιγμές θα απολαύσεις στην συντροφική ζωή! Συναρπαστικές νέες γνωριμίες θα έχεις!

ΛΕΩΝ: Γοητευτική εξωτερική εμφάνιση, αποδοτικότητα στην εργασία, ζωντάνια και πολύ ευχάριστη καθημερινότητα, απολαμβάνεις στο έπακρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απρόσμενες ευκαιρίες έρχονται στον έρωτα και ξαφνικές επιτυχίες! Δημιουργικότητα, διασκέδαση, γονιμότητα και έντονος ερωτισμός!

ΖΥΓΟΣ: Πολλά ξαφνικά ευχάριστα θέματα θα σε απασχολήσουν σε σπίτι, οικογένεια και δουλειά. Κάτι απρόσμενο θα έρθει από το παρελθόν σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές επαφές, γνωριμίες και απρόσμενα μηνύματα και συναντήσεις θα έχεις! Είσαι πιο εύστροφος και πιο επικοινωνιακός από ποτέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχονται ξαφνικές οικονομικές επιτυχίες, αν δραστηριοποιηθείς σωστά αλλά και απρόσμενη ερωτική χαρά και αισθησιασμός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται απρόσμενα θετικά γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Είσαι δυναμικός, γοητευτικός και πανέξυπνος! Μπορείς να πετύχεις όλους σου τους στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεση σου βελτιώνεται και η ψυχολογία σου ανανεώνεται! Αποκτάς εσωτερική δύναμη και κινητοποιείσαι αποτελεσματικά σε παρασκηνιακές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις κέφι, ενέργεια και δύναμη! Είσαι κοινωνικός και θα βρεθείς με πολύ κόσμο. Οι συναναστροφές σου, αλλά και οι φίλοι, σου ετοιμάζουν θετικές εκπλήξεις!

https://www.oroskopos.gr/