Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και η σχέση της με τον χορηγό της Ουρανό καθώς και η θετική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα στον ουράνιο θόλο δημιουργούν εμπνεύσεις σχεδόν υπερβατικές. Παρόλο την σκληρή δουλειά, η ευκαιρία που μας δίνεται να χρησιμοποιήσουμε την ενεργητική φαντασία και να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο στο προσωπικό σενάριο της ζωής μας είναι δυνατό, παρά τα στενά όρια της πραγματικότητας. Άδραξε την ευκαιρία.

Κριός

Η δύναμη να εκδηλώσεις μια ενέργεια και να δεις τον εαυτό σου στην σκηνή είναι μεγάλη σήμερα και μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να οργανωθείς και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, είναι και ο Ερμής ανάδρομος, ωστόσο δεν κάθεσαι με δεμένα χέρια και με αποφασιστικότητα κοιτάς τον στόχο. . .

Ταύρος

Νέοι άνθρωποι αυτή την στιγμή μπορούν να βρεθούν στην ζωή σου και να σε στηρίξουν σε αυτό που κάνεις. Παρόλο τα εμπόδια, το πείσμα και οι πεποιθήσεις θα λειτουργήσουν ευνοϊκά, έχοντας πάντα κατά νου πως ακόμη και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και μέρος της πορείας που έχεις επιλέξει. . .

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα τις αναποδιές, τα εμπόδια ή την όχι πολύ καλή διάθεση σου με τον Ερμή ανάδρομο, μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις αναζωογόνηση μέσα από ζητήματα καριέρας και εργασίας. Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και χρειάζεται να εστιάσεις προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να πάρεις ικανοποίηση. . .

Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να φέρει προκλήσεις και να νιώσεις ένα είδος δυσαρέσκειας προς μια ενέργεια κάποιου ανθρώπου ή προς μια κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Όποιο και αν είναι το εξωτερικό ερέθισμα είναι σημαντικό να κοιτάξεις προς τα μέσα και να έρθεις σε επαφή με αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ ώστε να απελευθερωθείς και να ανανεώσεις τον αέρα γύρω σου. . .

Λέων

Μπορεί να υπάρχουν πολλά εξωτερικά γεγονότα αυτή την στιγμή με τον Ερμή ανάδρομο ωστόσο δεν είναι κακή μέρα να προχωρήσεις με σύνεση τα σχέδια σου και να ανταποκριθείς σε ευθύνες που έχεις αναλάβει. Με προσοχή ακολουθείς το προβάδισμα που ενδέχεται να έχεις σε κάτι σήμερα. . .

Παρθένος

Είναι αλήθεια πως είσαι λάτρης της λεπτομέρειας και της τελειότητας αλλά σήμερα θα δεις πως η τάση της ημέρας σε θέλει περισσότερο να εστιάζεις στο κάλλος και την ομορφιά παρά το πρακτικό μέρος μιας κατάστασης. Αφέσου σε αυτή την ροή και θα απολαύσεις σίγουρα το αποτέλεσμα. . .

Ζυγός

Αλλαγές μπορούν να έρθουν αυτή την στιγμή σε οικογενειακά θέματα ή/και την ιδιωτική σου ζωή. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τους χώρους και να αρχίσεις να προσθέτεις λίγο περισσότερο χρώμα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά ώστε να νιώσεις πιο ωραία μέσα στον χώρο σου. Φρόντισε την ενέργεια γύρω σου να είναι θετική, είναι περισσότερο σημαντικό από ότι νομίζεις. . .

Σκορπιός

Σήμερα μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν είναι μια μέρα που κρατάς τα χαρτιά μόνο για σένα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα ανοίγεις σε όλους. Ξέρεις πολύ καλά που και τι θα μοιραστείς καθώς επίσης με ποιον τρόπο χρειάζεται να επεξεργαστείς στοιχεία και δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή κινητοποιημένα ώστε να ωφεληθείς, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, λόγω Ερμή ανάδρομου. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε αφορά οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Κάτι που αποσκοπούσε σε κάτι συγκεκριμένο στο παρελθόν τώρα μπορεί να αλλάζει η χρησιμότητά του ή να σκεφτείς πως μπορείς να το εκμεταλλευτείς με διαφορετικό πια τρόπο. Κινήσου γύρω από αυτόν τον τομέα. Είναι καλή μέρα ώστε να μπει μια τάξη και να κάνεις έναν νέο σχεδιασμό. . .

Αιγόκερως

Οι ανταμοιβές έρχονται από τις αλλαγές που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή με κέντρο την αυτό-βελτίωση και την προβολή σου στον κόσμο γύρω σου. Ιδέες έρχονται σήμερα και χρειάζεται να τις συγκρατήσεις ώστε να τις επεξεργαστείς. Η ανησυχία μπορεί να είναι παρούσα αλλά δεν πρέπει να την αφήσεις να σε μπλοκάρει. Κάνε την έρευνα σου και απέφυγε να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. . .

Υδροχόος

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους και κυρίως με αυτούς που έχουν ανάγκη. Η ενέργεια σου είναι θετική και μπορείς περισσότερο από ποτέ να τους βοηθήσεις με διάφορους τρόπους. Αφέσου σε αυτή την φιλανθρωπική τάση της ημέρας και είναι σίγουρο πως θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση. . .

Ιχθύες

Η τάση της ημέρας σε θέλει να ασχολείσαι με ζητήματα που αφορούν ομάδες ανθρώπων, φίλους ή/και ομοϊδεάτες. Μέσα από μια νέα σύνδεση βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα, νέες ιδέες και οι σκέψεις σου ανοίγουν προς νέους ορίζοντες. Είναι ευκαιρία για σένα να δικτυωθείς και να ευεργετηθείς σε κοινωνικό επίπεδο

https://astroguide.gr