Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ήλιος σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον πλανήτη Ουρανό προτρέποντας μας να φύγουμε από καταστάσεις του παρελθόντος και να κοιτάξουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, κινούμενοι με έξυπνο τρόπο. Οι εμπνεύσεις είναι παρούσες και η ροή της ενέργειας θετική, με όραμα ωστόσο προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να μας οδηγήσει στον φανατισμό.

Κριός

Μια νέα ιδέα γεννιέται και για να υλοποιηθεί το κλειδί είναι να απομακρυνθείς από ότι σου τραβά την προσοχή και σε απομακρύνει από τον στόχο σου. Πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες αυτή την στιγμή μπορούν να φέρουν ευημερία στην ζωή σου. . .

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη είναι μια αξία που χτίζεται και μπορείς αυτή την στιγμή να δράσεις υποστηρικτικά προς άλλους απελευθερώνοντας εκείνους αλλά και τον εαυτό σου από ασύμβατες καταστάσεις που υπάρχουν στις ζωές σας. Η ευγένεια, η καλοσύνη και η πραότητα θα είναι χορηγοί αυτής της τόσο σημαντικής διαδικασίας. . .

Δίδυμοι

Σημαντικές ευκαιρίες δίνονται αυτή την στιγμή σε επαγγελματικούς τομείς και είναι δυνατό οι ικανότητές σου να φανούν στο ευρύ κοινό. Η φαντασία σου είναι ισχυρή και μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένους τρόπους που μπορούν να στηρίξουν αυτό που κάνεις. Η πολύ σκέψη θα μπορούσε να σε κρατήσει πίσω. . .

Καρκίνος

Ένα προσωπικό σου άνοιγμα και η ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου θα ήταν πολύ ευεργετική για σένα αυτή την στιγμή. Μπορείς να πειραματιστείς και αποτελεσματικά να συμμετέχεις αυτή την στιγμή σε μια ομάδα ή γκρουπ ανθρώπων, μπαίνοντας σε μονοπάτια μοναδικά. . .

Λέων

Μια ασυνήθιστη εμπειρία μπορείς να έχεις αυτή την στιγμή η οποία θα σε βάλει στην διαδικασία να κάνεις περισσότερο λαμπερή την εικόνα σου, παίρνοντας ικανοποίηση από τις ικανότητές σου. Κάτι φρέσκο και συναρπαστικό σε ανανεώνει και κυρίως σε μεταμορφώνει. . .

Παρθένος

Σήμερα προσπάθησε να εστιάσεις σε ότι προκύπτει και το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσεις και να διευρύνεις το μυαλό σου. Νέες σκέψεις γεννιούνται, ερχόμενες πιθανά από το πουθενά και έχουν σκοπό να σε δυναμώσουν και να εμπλουτίσουν τις αρμοδιότητες και εγχειρήματα που έχεις αναλάβει. . .

Ζυγός

Έντονα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα και η προσφορά σου σε όσους την έχουν ανάγκη θα είναι αξιοθαύμαστη. Μέσα από αυτή την διαδικασία βοήθειας, αντιλαμβάνεσαι πολλά πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό, την ενεργητικότητά και τις διπλωματικές σου ικανότητες να φέρνεις ισορροπία εκεί που χρειάζεται. . .

Σκορπιός

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός μεταξύ δεξιοτήτων και τύχης αυτή την στιγμή μπορεί να παράγει δημιουργικά αποτελέσματα εκτινάσσοντας τις αισθήσεις σου στα ύψη. Έχεις την τεχνική, έχεις και τις δυνατότητες. Είναι στο χέρι σου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. . .

Τοξότης

Μια αλλαγή είναι σε εξέλιξη και είναι στιγμή που θα νιώσεις ένα βάρος να φεύγει από την πλάτη σου, ελευθερώνοντας ενέργεια και ελευθερία κίνησης. Προσπάθησε σήμερα να μην ασχοληθείς με πράγματα και ζητήματα τα οποία ρουφούν πολύ από την ενέργεια σου. . .

Αιγόκερως

Κοινοί στόχοι αυτή την στιγμή ευνοούνται και είναι σημαντικό να δώσεις προτεραιότητα σε επαφές και συνομιλίες με ανθρώπους που είναι ευφυείς και η ικανότητά τους έχει αποδειχθεί μέσω της εργασίας τους. Κάντε κάτι νέο μαζί και ακολούθησε μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση σε κάτι, ακόμη και μια ιδέα. . .

Υδροχόος

Η εφευρετικότητα σου είναι πολύ ενεργή σήμερα και μπορείς να βρεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που έχουν μπλοκάρει αυτή την στιγμή για κάποιον λόγο. Οι αλλαγές είναι στο μενού της ημέρας για σένα και παρέμεινε ανοιχτός/ή σε εμπνεύσεις. Ωστόσο μακριά από φανατισμούς. . .

Ιχθύες

Η μέρα δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να κάνεις όλα όσα θέλεις σήμερα και να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα σου. Οι ιδέες που έχεις ή που έρχονται από άλλους είναι καλές και δεν θα πρέπει να τις προσπεράσεις

https://astroguide.gr