Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα και το “μοίρασμα” σε όλα τα επίπεδα είναι η προτροπή της. Ένας νέος κύκλος 28 ημερών ξεκινά με όλα τα φώτα αναμμένα πάνω στην προσωπική δημιουργικότητα με την διαίσθηση αρωγό στο δρόμο μας. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό βοηθητικό σε αυτή την διαδικασία μας παροτρύνει, μακριά από εγωισμούς και πείσματα, να ακολουθήσουμε τα σχέδια μας, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες των άλλων.

Κριός

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε βάζει σε διλήμματα και θα πρέπει με ηρεμία και σύνεση να σκεφτείς καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε δράση. Σε ενθαρρύνει να πας πιο χαλαρά το πρόγραμμα σου παρόλο που θα βρίσκεσαι εν κινήσει. Σε παροτρύνει να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες, διαφορετικές από αυτές που ασχολείσαι στο σήμερα και σε γεμίζει με συναισθήματα, προς αξιολόγηση, της μέχρι τώρα πορείας σου. . .

Ταύρος

Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και για τον επόμενο σεληνιακό μήνα βρίσκεσαι στο κέντρο κοινωνικών δραστηριοτήτων και εξελίξεων. Η συμμετοχή σου σε κοινωνικά πλαίσια καθώς και σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων θα λειτουργήσουν πού βοηθητικά όχι μόνο για τις επαγγελματική σου ανάπτυξη αλλά θα σε φέρουν σε επαφή με φιλοδοξίες τις οποίες για κάποιον λόγο είχες αφήσει πίσω. . .

Δίδυμοι

Επαγγελματικά θέματα και νέα ενδεχόμενα σε αυτόν τον τομέα κινητοποιεί η νέα Σελήνη στους Ιχθύες, θέλοντας να σε παροτρύνει να δεις περισσότερο σφαιρικά που βρίσκεσαι και πως χρειάζεται να κινηθείς αυτή την στιγμή. Για να φέρεις την ανάπτυξη στην δουλειά σου χρειάζεται να συνδεθείς με άλλους ανθρώπους και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Τον επόμενο σεληνιακό μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να εξετάσεις τις συνεργασίες σου από μια άλλη οπτική με περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία. . .

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε προετοιμάζει να ακολουθήσεις ακόμη έναν δρόμο στην ζωή σου ταυτόχρονα με τις δραστηριότητές σου που έχει μια περισσότερο λεπτή χροιά. Θα μπορούσε να είναι μια φιλοσοφική κατεύθυνση ή πχ ταξίδια τα οποία έχουν σκοπό να διευρύνεις τους ορίζοντες σου πέρα από τα σύνορα και να γνωρίσεις νέους κόσμους και πολιτισμούς. Το κύριο συστατικό για τις επόμενες 28 ημέρες είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς και να εμβαθύνεις σε κάτι που δεν όρια και πλαίσιο. . .

Λέων

Η νέα Σελήνη μαζί με τον Ερμής ανάδρομος κινούνται σε μια περιοχή που σε καλούν να κάνεις βαθιές αλλαγές με σκοπό την μεταμόρφωση σου, ότι σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου. Αγκάλιασε τις αλλαγές, ότι και αν φέρνουν και μην αντιστέκεσαι. Πιθανά να μην μπορείς ακόμη να δεις τις ανταμοιβές που θα έρθουν από αυτή την διεργασία. . .

Παρθένος

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά σχέσεις και συνεργασίες και μια άλλη στιγμή θα λέγαμε πως υπάρχει μεγάλη εύνοια για να έρθουν νέες σχέσεις, φίλοι και συνεργάτες στην ζωή σου. Ωστόσο ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο δρόμος προς αυτή την κατεύθυνση δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οπότε προσοχή σε νέες σχέσεις που δημιουργούνται αυτή την στιγμή, πάντα με ευαισθησία και σκέψου πολύ καλά πριν κλείσεις νέες συμφωνίες. . .

Ζυγός

Ήδη με τον Ερμή ανάδρομο έχεις αρχίσει να αλλάζεις, τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο, καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα και δεν σε ικανοποιούν πια στην ζωή σου. Με την νέα Σελήνη στους Ιχθύες στον τομέα της καθημερινότητας και εργασίας για τις επόμενες 28 ημέρες δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να είσαι περισσότερο ευτυχής, να πάρεις ικανοποίηση και να αναζωογονηθείς…

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε θέλει σε συνεργασία σε όλους τους τομείς και το μότο “μόνος ούτε στο παράδεισο” ταιριάζει γάντι για τις επόμενες 28 ημέρες. Τον επόμενο σεληνιακό μήνα δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους τρόπους σύνδεσης με τους αγαπημένους σου και να πάρεις χαρά από δραστηριότητες που θα κάνετε μαζί. Είναι σημαντικό να εκφράσεις τα συναισθήματα που νιώθεις ανοιχτά και να πέσουν οι άμυνες, εκεί που πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχουν. . .

Τοξότης

Ευκαιρίες για αλλαγές στο σπίτι σου και γενικότερα στον ιδιωτικό σου χώρο φέρνει η νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Ωστόσο ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι βοηθητικός σε αυτές τις αλλαγές οπότε θα χρειαστεί προσοχή κυρίως όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι καθώς και καθυστερήσεις που ενδέχεται να προκύψουν ξαφνικά. Καλό θα ήταν να αρχίσεις με μικρές τροποποιήσεις και το βλέπεις στην πορεία. . .

Αιγόκερως

Επικοινωνιακά ζητήματα κινητοποιεί η νέα Σελήνη στους Ιχθύες δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να ανταλλάξεις ιδέες και να κάνεις νέες σκέψεις. Ωστόσο παρανοήσεις μπορεί να λάβουν χώρα με τον Ερμή ανάδρομο καθώς και καθυστερήσεις. Εστίασε σε ότι διαισθητικά αισθάνεσαι κατάλληλο και προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο κατανοητός/ή και σε επαφή με τις ευαισθησίες σου. . .

Υδροχόος

Ιδανική στιγμή με την νέα Σελήνη στους Ιχθύες να κινητοποιεί οικονομικά θέματα, να σκεφτείς πως θα διαχειριστείς τους πόρους σου και τι χρειάζεται να κάνεις σχετικά με τους οικονομικούς σου στόχους. Η αξία σου και η συνειδητή επαφή μαζί της είναι το κλειδί για να έρθουν όλα τα υπόλοιπα. Μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε αποθαρρύνει. Με το χέρι στην καρδιά και την απαραίτητη αυτο-κριτική έχεις την ικανότητα και την ευκαιρία να βρεις τις ισορροπίες. . .

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σου δίνει την απαραίτητη δυναμική να οραματιστείς ή/και να φέρεις πάλι στο προσκήνιο επιθυμίες που έχεις για κάποιον λόγο αφήσει πίσω. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να φτιάξεις το μέλλον σου όπως πραγματικά το θέλεις. Έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε και έλα σε επαφή με τους στόχους σου

https://astroguide.gr