Τα ζώδια στα δύσκολα. Χωρισμός, απόλυση, ανατροπές ζωής
Ήλιος εξάγωνο Άρης (ακρίβεια αύριο)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης ενδέχεται να βρεθούν στο δρόμο σου αρκετές προκλήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να λαμβάνεις τις αποφάσεις σου και να δρας μετά από ώριμη σκέψη. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη σε οπλίζουν με ανεξάντλητη ζωτική ενέργεια. Αξιοποίησέ τη σωστά!

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας (ακρίβεια χθες)

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης όψης υπάρχει ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και μια πιο ξέγνοιαστη διάθεση. Ως εκ τούτου, επιλέγεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν πραγματικά, ωστόσο είναι σημαντικό να μην παραμελείς και τα σημαντικά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σου.

Σελήνη σύνοδος Ερμής (02:38)

Εξαρτάται από σένα αν αυτή η όψη θα επιδράσει θετικά ή αρνητικά στο μυαλό σου αυτές τις ώρες. Υπάρχει η τάση οι σκέψεις σου να “ορίζονται” από τη διάθεσή σου. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό το διάστημα έχεις καλή επικοινωνία με το περιβάλλον σου και μπορείς να το αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 03:38 έως τις 19:25

Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας (20:25)

Αυτό το διάστημα υπάρχει μία υπερβολική ευαισθησία σε ζητήματα που σε αφορούν άμεσα, ιδιαίτερα σε ζητήματα καθημερινότητας και εργασιακά. Πρόσεχε αυτές τις ώρες, αλλά και τη μέρα γενικότερα να μη γίνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου.

Σελήνη εξάγωνο Δίας (21:45)

Αυτές τις ώρες αισθάνεσαι την ανάγκη να γίνεις σπάταλος/η, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους ανθρώπους που νοιάζεσαι. Θέλεις να προσφέρεις υλικά, αλλά και συναισθηματικά στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό κάνεις!

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύεςτου 1ου και του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επίσης, τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του εξαγώνου Ήλιου-Άρη και του τετραγώνου Αφροδίτης-Δία εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη, https://www.oroskopos.tv