Τετράγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα 29/2: Προβλέψεις Ζωδίων από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Η Αφροδίτη διανύει το ζώδιο του Άρη τον Κριό και σύμφωνα με την Αστρολογία σε αδύναμη θέση και αυτό σε κάνει να εκδηλώνεις τα θέλω σου με αρσενικό τρόπο, έτσι χάνεις κάπως την γλυκύτητα σου με αποτέλεσμα να δίνεις λάθος μηνύματα στο ταίρι σου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, έχει κλονίσει αρκετές φορές την αυτοπεποίθηση σου, είτε γιατί έχεις χάσει δικλείδες ασφαλείας είτε γιατί αποφάσισες να μεταμορφωθείς και αυτό έχει κόστος, τίμημα. Έτσι και για να το ξέρεις τίποτα δεν γίνεται ανώδυνα και χωρίς να αποδείξεις ότι είσαι φτιαγμένος για να πετάξεις ψηλά.

Η επικοινωνία της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πάντα μεταμορφωτική, καθώς προκαλεί επιθυμίες, γεννά τρελά σενάρια στην φαντασία σου και θέλεις, επιθυμείς να δοθείς στο ταίρι σου με ένα διαφορετικό τρόπο, που πιστεύεις ότι θα σε λυτρώσει από τις σκιές σου και τους δαίμονες σου.

Έτσι λοιπόν, από τις 28, 29 Φεβρουαρίου 2020, που η Αφροδίτη θα σχηματίσει το τετράγωνο του αλόγιστου πάθους αλλά και της εμμονής και εμπλοκής σε απαγορευμένες καταστάσεις, επηρεάζεσαι ψυχολογικά και θα χρησιμοποιήσεις άλλες μεθόδους προκειμένου να δελεάσεις και υποδουλώσεις το ταίρι σου. Οικονομική άνοδος αλλά και διαπλοκή αναμένεται. Κρίση σε σταθερές σχέσεις. Παράνομες καταστάσεις. Ξόδεμα της σεξουαλικής ενέργειας. Εμμονές και ερωτικά κολλήματα.

Προσοχή περισσότερο ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες από την 22 έως την 25η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε συναισθηματικούς χειρισμούς και προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις προκειμένου να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ερωτικός ανταγωνισμός είναι αρκετά έντονος. Μη προκαλείτε πρόσωπα εξουσίας.

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε υπόγειες κινήσεις, προκειμένου να βγείτε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει και θα ενδώσετε σε σχέση διαφορετική που δεν ταιριάζει όμως στα κουτάκια του μυαλού σας.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε συναισθηματικούς χειρισμούς, κυρίως μέσα στον φιλικό σας κύκλο, όπου θα προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις για να επωφεληθείτε οικονομικά. Η σεξουαλική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε παιχνίδια χειραγώγησης μέσα σε υπάρχουσες σταθερές σχέσεις, όπου και αποφεύγετε να δηλώσετε τα θέλω σας και αυτό θα δημιουργήσει προσωπικά αδιέξοδα. Θέλετε διακαώς μια κατάσταση να λειτουργήσει υπέρ σας.

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε καταστάσεις που σας βγάζουν από την καθημερινότητα σας, το πρόγραμμα σας, καθώς παρασύρεστε από τα πάθη και τις επιθυμίες σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Σεξ χωρίς συναίσθημα.

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε ερωτικές παράνομες καταστάσεις, φλερτ και οι κατακτήσεις σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Η διάθεση σας να βγείτε από τα στεγανά σας θα είναι έντονη και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις σαρκικές σας επιθυμίες. Προσοχή σε οικονομικά σκάνδαλα.

Ζυγός

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε συναισθηματικά μπερδέματα, καθώς άλλα θα θέλετε να κάνετε και αναγκάζεστε να ακολουθήσετε μια κατάσταση που θυμίζει σενάριο εκβιασμού. Απιστίες και παράνομες συναντήσεις σας εξιτάρουν.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε τοξικές σκέψεις και σε σενάρια αρρωστημένης φαντασίας και πάντα σε σχέση με το αντικείμενο του πόθου σας, όπου αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε και να πείτε σε όλα ναι. Είστε σκλάβος των επιθυμιών σας.

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί σε καταστάσεις που είτε θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας κατακόρυφα είτε θα αναγκαστείτε να δεχτείτε την ήττα και να προχωρήσετε παρακάτω. Ζείτε έναν συναρπαστικό έρωτα.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί στο να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας και την επιρροή που ασκείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να βγείτε από οποιαδήποτε αδύναμη θέση. Δείξτε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και ολοκληρώστε επιθυμίες.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί στο να είστε αρκετά καχύποπτοι με το ταίρι σας ή να θέλετε να προφυλάξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, μια που το συναισθηματικό ξόδεμα δεν σας ταιριάζει και μετρήσατε απώλειες. Λέτε πολλά όχι.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Αφροδίτης, Πλούτωνα οδηγεί στο να περάσετε μέρες ερωτικής έξαρσης και ικανοποίησης των επιθυμιών σας και ουσιαστικά μπαίνετε σε φάση ανοδική, αρκεί να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Μην μπερδεύετε το χρήμα με το σεξ.

https://www.oroskopos.gr