Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και ο χορηγός της Άρης σε ευνοϊκή όψη με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει επικοινωνιακές οδούς και μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα ακόμη και γύρω από πολύ λεπτά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο 3 μετράμε και 1 κόβουμε ιδιαίτερα όταν ακούμε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Ωστόσο το πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό σήμερα να αναγνωρίσουμε λάθη και το μερίδιο ευθύνης σε κάτι που έχει προκύψει και να κάνουμε προόδους.

Κριός

Κατανοείς τις αλλαγές πρέπει να κάνεις, νιώθεις και εσύ πως πρέπει να γίνουν και είναι σίγουρο πως θα βρεις και τρόπο να τις κάνεις. Τα μηνύματα που παίρνεις και οι ιδέες που έχεις μπορούν τώρα να σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις την θέση σου σε πολλά ζητήματα που τρέχουν. Έχε εμπιστοσύνη στην ροή και αυτό που σου ζητείται να κάνεις. . .

Ταύρος

Μπορείς να είσαι πάνω από τις καταστάσεις και να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις ώστε να έρθει η βελτίωση. Η ανταμείβει θα είναι ισάξια της προθυμίας σου να κρατήσεις ισορροπίες ακόμα και μέσω της ενήλικης υποχώρησης αν αυτό κρίνεις πως θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. . .

Δίδυμοι

Ότι κάνεις σήμερα χρειάζεται να είναι αυθεντικό και αληθινό με την έννοια πως πρέπει να σε αντιπροσωπεύει ακόμη και αν χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι. Φίλοι είναι υποστηρικτικοί και μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συμμαχίες και να έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. . .

Καρκίνος

Είναι σίγουρο πως αν χαλαρώσεις θα μπορέσεις να δεις τι σε συμφέρει να κάνεις για κάτι που σε ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Η πανοραμική εικόνα θα σου δώσει την αντικειμενική οπτική και επιμένοντας στις αξίες που είναι σημαντικές για σένα, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να φέρεις την επιτυχία. . .

Λέων

Πιθανά να είναι μια κουραστική μέρα για σένα η σημερινή και χρειάζεται να κινηθείς γρήγορα ώστε να προλάβεις όσα θέλεις να κάνεις. Ωστόσο έχεις την δύναμη και το απαραίτητο σθένος να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου. Ακόμη και αν νιώσεις περιορισμό ή άλλοι φέρνουν εμπόδια, να είσαι ειλικρινείς μαζί τους ώστε να μπορέσεις να συνεργαστείς και να έρθουν λύσεις. . .

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει προκλήσεις και καλό θα ήταν να έχεις ένα εφεδρικό σχέδιο αν αισθανθείς πως ψυχικές φορτίσεις δικές σου ή του άλλου δημιουργούν εντάσεις. Το καλύτερο θα ήταν να αποσυρθείς παρά να ειπωθούν λόγια τα οποία δεν θέλεις. Πάρε τον χρόνο σου και απομακρύνσου όταν αρχίσεις να βλέπει τον καπνό. . .

Ζυγός

Η πρακτικότητα και η επαφή με τον στόχο σου κερδίζει την ημέρα σήμερα και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύπτει στον δρόμο σου. Οι διπλωματικές σου δεξιότητες και η τάση να κρατάς τις ισορροπίες δεν θα σε αφήσει να χάσεις το παιχνίδι, απεναντίας θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις την φορτισμένη ατμόσφαιρα σε μια παραγωγική συνεργασία. . .

Σκορπιός

Ο ενθουσιασμός και η επιθυμία σου για δημιουργική παραγωγή είναι αξιοθαύμαστη και σου δίνουν την ικανότητα να αγκαλιάσεις οτιδήποτε αρνητικό προκύψει στον δρόμο σου σήμερα. Δεν είναι μόνο η δυναμική που έχεις αλλά και η απαράβατη επιθυμία σου να βρεις δημιουργικές διεξόδους. Μοιράσου τις σκέψεις σου με ανθρώπους που κατανοούν και συμμερίζονται τα όνειρα σου. . .

Τοξότης

Η σκέψη σου είναι εστιασμένη περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και αυτό είναι πολύ βοηθητικό σήμερα για την ασφάλεια σου. Η ανάγκη να φτιάξεις γήινες βάσεις και σταθερές σε σπρώχνει να βρεις πρακτικές λύσεις που θα σου φέρουν πράγματι σταθερότητα και επιτυχία. . .

Αιγόκερως

Το μυαλό σου τρέχει σε πολλές κατευθύνσεις και ένα είδος ενόχλησης σήμερα, λαχταρώντας κάτι να έρθει ή κάτι να πετύχεις οπωσδήποτε, μπορεί να είναι έντονο. Έχεις πολλή ενέργεια να εξωτερικεύσεις και χρειάζεται να το κάνεις με προσοχή γιατί άλλοι μπορεί να φοβηθούν ή να παρεξηγηθούν. Αυτό δεν είναι κάτι που θέλεις να συμβεί σήμερα. Δώσε προσοχή. . .

Υδροχόος

Δίνεις μεγάλη αξία στην σύνδεση με άλλους ανθρώπους σήμερα γιαυτό είναι σημαντικό η σύνδεση να είναι βαθιά και ουσιαστική. Μέσα από τους άλλους μπορούμε να αναγνωρίσουμε δικά μας κομμάτια και να έρθουμε σε επαφή με αυτά ευκολότερα. Αυτή είναι μια διαδικασία πολύ ευεργετική και χρήσιμη σήμερα για σένα. . .

Ιχθύες

Ο συντονισμός σου με άλλους ανθρώπους που έχεις κοντά σου είναι έντονος και δίνεις μεγάλη σημασία στο πως αισθάνονται. Είναι σημαντική η βοήθεια σου ωστόσο ειδικά σήμερα χρειάζεται να είσαι σε επαφή και με τις δικές σου ανάγκες κάνοντας δραστηριότητες οι οποίες θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σου και θα πάρεις χαρά

https://astroguide.gr/