Ανάδρομος Ερμής Εξάγωνο με Άρη και Σύνοδο με Ήλιο 26/2 : Επιστροφές από Παρελθόν
Πως θα σε επηρεάσουν οι όψεις του Ανάδρομου Ερμή; Δες την πρόβλεψη σου…

Ανάδρομος Ερμής Εξάγωνο με Άρη και Σύνοδο με Ήλιο 26/2 : Επιστροφές από Παρελθόν
Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο και Σύνοδο με τον Ήλιο, όψεις που εκτός από επίτευξη στόχων και επικοινωνίες, θα φέρει και επανασυνδέσεις!

Γενικά, πετυχαίνουμε στόχους και όνειρα, αφού τώρα επανέρχονται ευκαιρίες που είχαμε χάσει στο παρελθόν!

Υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό τώρα, πλέον βρίσκουν λύσεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Στον έρωτα, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε άτομα του παρελθόντος και η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή, αφού υπάρχει διεκδίκηση, εκφράζοντας επιθυμίες, προβάλλοντας την γοητεία μας και έτσι, απολαμβάνουμε καυτές επαφές και ερωτικές συζητήσεις, με πρώην έρωτες!

Οι τυχεροί της όψης, είναι τα Ζώδια της Γης ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Ενδυναμώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά! Κρυφές παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες, σε συναρπάζουν, ιδίως με πρώην εραστές!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς να αναμένεις επανένωση με ένα φίλο ή ακόμα και μία ερωτική επανασύνδεση! Διορθώνεις παλιά λάθη και πετυχαίνεις στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διορθώνεις προβλήματα και λάθη από παλιά και πετυχαίνεις επαγγελματικά! Επιπλέον, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαμβάνεις μηνύματα, συναντήσεις και επαφές που επαναφέρουν την χαρά και την αισιοδοξία σου, ιδίως όταν αφορούν άτομα του παρελθόντος!

ΛΕΩΝ: Το πάθος σε οδηγεί σε ένα παρελθοντικό έρωτα και αναμένονται καυτές στιγμές! Παράλληλα τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο τομέας της συντροφικότητας σε ανταμείβει, είτε με λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου, είτε με μία παθιασμένη επανασύνδεση, με ένα άτομο του παρελθόντος!

ΖΥΓΟΣ: Λάμπεις από γοητεία και ζωντάνια! Επαγγελματική εύνοια θα έχεις και βελτιωμένη καθημερινότητα, αφού λύνονται προβλήματα του παρελθόντος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σίγουρα ο πιο τυχερός των ημερών! Κατακτήσεις, θαυμαστές, συναίσθημα και πάθος θα έχεις και μία τεράστια ευκαιρία για επανασύνδεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς να αναμένεις μία επαφή με έναν έρωτα από το παρελθόν, αλλά και λύσεις σε χρόνια οικογενειακά θέματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα έχεις που θα σε χαροποιήσουν, ιδίως αν έχουν να κάνουν με άτομα του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαναφέρεις την σιγουριά και την ασφάλεια στην ερωτική σου ζωή, ακόμα κι αν αυτό γίνει με μία επανασύνδεση! Οικονομικές λύσεις, για χρόνια προβλήματα, έρχονται!

ΙΧΘΥΣ: Απολαμβάνεις επίτευξη στόχων, δυναμικότητα, ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος! Η ιδανικότερη περίοδος για επανασύνδεση, είναι τώρα!

roskopos.gr/