Το πάντρεμα της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού στον ουράνιο θόλο, μας παροτρύνει να θελήσουμε να συνδεθούμε αρμονικά με τους ανθρώπους γύρω μας, εστιάζοντας σε αυτά που μας ενώνουν παρά σε αυτά που μας χωρίζουν. Πιο μετά κατά την διάρκεια της ημέρας η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μας φέρνει σε επαφή με τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί αυτή την στιγμή στην ζωή μας ωστόσο ταυτόχρονα μας γεμίζει αντοχή και σθένος ώστε να μπορέσουμε να βρούμε ικανοποιητικές λύσεις.

Κριός

Είσαι σε καλή φόρμα με την Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου και ιδέες έρχονται προς σκέψη και υλοποίηση. Ένα οικονομικό θέμα ή μια συνεργασία μπορεί να προχωρήσει αν έχεις σκοπό να επενδύσεις είτε χρήματα είτε προσωπική εργασία. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται κάτι να δώσεις για να πάρεις. . .

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή και μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε θελήσεις είτε βγαίνοντας προς τα έξω είτε εργαζόμενος/η πριβέ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προωθήσεις κάτι που σε ενδιαφέρει και η μέρα προτίθεται για μυστικές συναντήσεις και συναναστροφές αν αυτό είναι που θέλεις και χρειάζεται να κάνεις. . .

Δίδυμοι

Οι σχέσεις και οι κοινωνικές σου επαφές μπορούν να θερμανθούν σήμερα αν αποφασίσεις να βγεις προς τα έξω με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι αλήθεια πως γενικότερα σου αρέσει να είσαι σε επαφή με άλλους ανθρώπους και να ανταλλάσεις ιδέες και σήμερα είναι πραγματικά μια μέρα που θα ευνοηθείς αν αποφασίσεις να το κάνεις. . .

Καρκίνος

Επαγγελματικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο και αυτή την στιγμή ευνοείσαι πολύ. Αυτό μπορεί να μην είναι ευχάριστο για όλους όσους είναι δίπλα σου, ωστόσο δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε προβληματίζει. Ο ανταγωνισμός βρίσκεται παντού και αυτό που έχεις να κάνεις, είναι το καλύτερο που μπορείς με κέντρο εσένα και με κέντρο τους άλλους το καλύτερο θα ήταν να παραδειγματιστούν. 

Λέων

Οι πειρασμοί είναι γύρω σου αλλά εσύ έχεις ανοίξει τα πανιά σου και δεν υπολογίζεις τις καιρικές συνθήκες, ούτε τις σειρήνες που βρίσκονται στον δρόμο σου. Η προθυμία και η επιμονή σου να κατακτήσεις τον στόχο και να κάνεις το όραμα σου πραγματικότητα είναι τόσο δυνατά που δεν σε πτοεί τίποτα. . .

Παρθένος

Υπάρχουν αρκετές προκλήσεις σήμερα γύρω σου και χρειάζεται την μέγιστη προσοχή σου ώστε να κρατήσεις τις σταθερές και τις ισορροπίες σου. Η αντικειμενική ματιά θα σε βοηθήσει να μην σπαταληθείς αλλά ούτε να παρασυρθείς βγαίνοντας από την προσωπική ζώνη ασφαλείας. . .

Ζυγός

Νέοι συνεργάτες, νέοι φίλοι, νέες σχέσεις ανανεώνουν το τοπίο γύρω σου και γεμίζουν όμορφα συναισθήματα την καρδιά σου. Η αίσθηση ασφάλειας είναι σημαντική για σένα αυτή την στιγμή και δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να την πετύχεις. . .

Σκορπιός

Οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και μπορείς να πάρεις ικανοποίηση μέσα από τα δημιουργικά σχέδια που ολοκληρώνονται. Η αποτελεσματικότητά σου είναι ορατή σε αυτούς που χρειάζεται και θα ανταμειφθεί η ικανότητά σου να ικανοποιείς τις προσδοκίες των άλλων

Τοξότης

Είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή για σένα και πραγματικά μπορείς να κάνεις ότι επιθυμήσεις. Το σθένος σου, η θετική σου στάση και η φλογερή σου διάθεση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου. Επικεντρώσου σε αυτό που θέλεις. . .

Αιγόκερως

Η ιδιωτική σου ζωή ή η οικογένεια σου είναι μια πηγή ενέργειας και κυρίως ασφάλειας. Είσαι από τους ανθρώπους που δύσκολα αφήνεις το παρελθόν και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετές στιγμές παρόν στο σήμερα. Σκέψου αν αυτό σε αποτρέπει από το δημιουργήσεις νέους δρόμους και νέες μορφές επικοινωνίας με τους ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν να είναι δίπλα σου. .

Υδροχόος

Η προθυμία σου σήμερα να επικοινωνήσεις με άλλους ανθρώπους και να ανταλλάξεις ιδέες και σκέψεις είναι έντονη και μπορείς να επωφεληθείς. Είναι ευκαιρία να μάθεις νέες πληροφορίες και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους. Επωφελήσου από τις νέες γνωριμίες. . .

Ιχθύες

Η επαφή με τις πραγματικές αξίες είναι σημαντική σήμερα. Ανεξάρτητα αν έχει κινητοποιηθεί ένα οικονομικό θέμα ή όχι, σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για χρηματικές συναλλαγές και αν χρειαστεί να το κάνεις πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή. Μην μπλέξεις την φιλία με τα οικονομικά.https://astroguide.gr