Αστρολογικές προβλέψεις 28 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Η ώρα της μεταμόρφωσης!

Για μια ακόμα φορά η Αφροδίτη ετοιμάζεται για τα σημαντικά ραντεβού της. Φοράει τη “μοιραία” της ένδυση και συναντά τον Πλούτωνα, ανοίγοντας το κουτί με τα συναισθήματα. Μόνο που εδώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά…

Η Αφροδίτη στον Κριό βιάζεται... Έχει την επιθυμία και την παρόρμηση να πραγματοποιήσει αυτό που θέλει στο εδώ και στο τώρα. Δεν θα υπολογίσει τίποτα, προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει. Ο Πλούτωνας από την άλλη, δεν αρέσκεται σε βιασύνες και γρήγορες αποφάσεις. Θέλει χρόνο για να τον νιώσεις και να τον κατανοήσεις, μιας και δεν λειτουργεί σε επιφανειακό επίπεδο, αλλά εσωτερικά.

Οι δυό τους θα συναντηθούν μέσα από μια δύσκολη γωνία τετραγώνου, που δεν θα αφήσει και πολλά περιθώρια στην Αφροδίτη να εκφραστεί, αφού ο Πλούτωνας θα την καλέσει σε μια βαθιά κατάβαση στο “είναι” της, εκεί που φωλιάζουν όλοι οι φόβοι, οι ανασφάλειες και τα πάθη της… Κι εκεί η Αφροδίτη θα καταλάβει πως τα πράγματα δεν γίνονται πάντα σύμφωνα με τις επιταγές του “θέλω”. Απαιτούν μια άλλη, εσωτερική διαδικασία.

Οι μέρες φέρνουν στο προσκήνιο, θέματα που μπορεί να έχεις ξεχάσει, συναισθήματα που θεριεύουν και κυριεύουν ολοκληρωτικά την ψυχή και την ύπαρξη σου. Θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τις πιο μεγάλες φοβίες σου, τα πάθη και τα λάθη σου, όλα εκείνα που φοβάσαι να αντικρίσεις κατάματα, τους δύο κόσμους σου - αυτόν της επιφάνειας και αυτόν της Ψυχής σου.

Όχι, εδώ δεν μπορείς να βολευτείς με κάτι πρόχειρο. Μια κίνηση, μια κουβέντα ή μια βιαστική απόφαση δεν αρκούν. Θα χρειαστεί να ανασύρεις ότι κουβαλάς στα βάθη της ύπαρξης σου, εκεί που βρίσκεται η αλήθεια σου. Μόνο έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον Πλούτωνα -όντας γυμνός και ειλικρινής!- αφού μόνο με αυτήν την προσέγγιση μπορεί να συντελεστεί η ριζική καθοριστική αλλαγή σου, αυτή που θα σε μεταμορφώσει πραγματικά!

Θα κατανοήσεις την αιτία των λόγων, των πράξεων ή των κινήσεων σου, αρκεί να μην δρας μηχανικά. Κι έτσι, ως δια μαγείας, θα βρείς και τη λύση που ψάχνεις και τότε όλα γύρω σου θα αλλάξουν, χρώμα, ύφος, συναίσθημα…

Αυτή είναι η δουλειά του Πλούτωνα, να σε μεταμορφώσει σε κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είσαι τώρα. Και αυτό που πραγματικά μπορεί να σε αλλάξει είναι οι σχέσεις σου. Μόνο αυτές έχουν την δύναμη.

Τις ημέρες αυτές, ο έρωτας πληγώνει και πληγώνεται. Όμως, εκεί που θα νιώσεις εγκλωβισμένος και χωρίς επιλογή, εκεί στην πραγματικότητα αρχίζει η ουσιαστική σου αλλαγή! Μην το φοβηθείς! Μην υποκύψεις στις ανασφάλειες και στις φοβίες σου...

Ανακάλυψε αυτό που θα σε απελευθερώσει από τα δεσμά. Άλλαξε! Κάνε την διαφορετική κίνηση, ακόμα και αν είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι έχεις συνηθίσει ως τώρα! Γύρισε εσύ το παιχνίδι! Είναι στο χέρι σου!

Ναι, φυσικά δεν είναι εύκολο, επειδή έχεις μάθει να κινείσαι στα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς και αντίδρασης, μα να θυμάσαι, πως πάντα έχεις την επιλογή του καινούργιου. Εκεί θα ξαναγεννηθείς. Εκεί θα ελευθερωθείς.

Ο Αϊνστάιν είχε πει πως ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Εδώ θα προκληθείς για μια ακόμα φορά να επαναλάβεις τον ίδιο φαύλο κύκλο. Είναι στο χέρι σου να τον σπάσεις!

Ποια ζώδια πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, οι προκλήσεις μπορεί να σας κάνουν να χάσετε το μέτρο και τις ισορροπίες σας στις σχέσεις σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μετά μπορεί να μετανιώσετε! Πάρτε τον χρόνο σας σε ότι νιώθετε να σας προκαλεί και μετά αποφασίστε το πώς θα κινηθείτε.

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν
Το Σάββατο ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό. Ετοιμάσου να βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις. Ένα μήνυμα που δεν περίμενες, μια είδηση που σε ξαφνιάζει, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα ή ακόμα και μια απρόσμενη συνάντηση, ξέρεις, από αυτές που μοιάζουν να είναι στημένες και σκηνοθετημένες από κάποιον πολύ έμπειρο σκηνοθέτη!

Μόνο που εδώ ο “σκηνοθέτης” είναι το σύμπαν και ο πρωταγωνιστής εσύ! Είναι η κατάλληλη στιγμή! Τώρα χρειάζεται να αρχίσεις ή να τελειώσεις μια σχέση που για κάποιο λόγο έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Παράλληλα, κάθε είδους παρελθοντικές εκκρεμότητες μπορεί να εμφανιστούν τώρα προκειμένου να επανεξεταστούν με μια άλλη οπτική.

Ο ανάδρομος Ερμής δίνει ευκαιρίες για επανασύνδεση αυτές τις μέρες
Είπαμε! Με ανάδρομο Ερμή, μπορεί να μην είναι η ώρα για νέα ξεκινήματα, αλλά είναι η ώρα για σημαντικές τακτοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα!

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, οι τάσεις του τριημέρου ευνοούν την επανεξέταση θεμάτων που σας απασχόλησαν στο παρελθόν - εξετάστε τα και επικοινωνήστε τα σε μια άλλη βάση. Να περιμένετε πως πρόσωπα από το παρελθόν σας θα σας χτυπήσουν την πόρτα- οι συγκυρίες είναι οι κατάλληλες... Είτε μέσα από τυχαίες συναντήσεις, είτε μέσα από συνειδητές κινήσεις, η ευκαιρία να ξαναβάλεις στην ζωή σου κάποια πρόσωπα που αγαπάς, αλλά για κάποιο λόγο απομακρύνθηκες από αυτά, φαίνεται να είναι πιο κοντά τώρα. 

https://www.myastro.gr