Πολλές και αντιφατικές οι ενέργειες σήμερα στον ουράνιο θόλο. Η Σελήνη ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο προτρέποντας μας να είμαστε ανοιχτοί στις αλλαγές. Η Αφροδίτη δημιουργεί μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα προκαλώντας την εξωτερίκευση βαθύτερων επιθυμιών καθώς αυξάνεται και η ορμή της διεκδίκησης τους. Βοηθητική η θετική όψη μεταξύ Ερμή και Ουρανού όπου ανοίγει τον δρόμο για συμφωνίες που έχουν κοινό σκοπό και όφελος.

Κριός

Η εργασία, τα οικονομικά σου θέματα και πως θα φέρεις την επιτυχία στην ζωή σου είναι έντονα κινητοποιημένα αυτή την στιγμή. Ασχολείσαι με ότι έχει αξία και εκτιμάς στην ζωή σου και η φαντασία είναι οδηγός σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην βιαστείς, τα όρια που μπορείς να κινηθείς έχουν συγκεκριμένο πλαίσιο και σήμερα δεν θα έπρεπε να τα παραβιάσεις. . . .

Ταύρος

Πολλά πράγματα σε απασχολούν και χρειάζεται να κάνεις ένα διάλειμμα για να τα ταξινομήσεις. Ένα είδος αναζωογόνησης είναι απαραίτητο αυτή την στιγμή γιατί φαίνεται να έχεις μεγάλο φορτίο στους ώμους σου που χρειάζεται τακτοποίηση. Δώσε σημασία σε πράγματα που θα σε κάνουν χαρούμενο/η και έλα σε επαφή με τον αληθινό σου εαυτό και τις ανάγκες σου. . .

Δίδυμοι

Μια κατάσταση την οποία την νοιώθεις χαοτική αυτή την στιγμή θέλεις να την αποφύγεις. Είναι αλήθεια πως όταν υπάρχει αυτός ο νοητικός “θόρυβος” καλό είναι να παίρνεις τις αποστάσεις σου για λίγο αν είναι αυτό εφικτό. Ωστόσο ακόμη και όταν δεν μπορείς να το κάνεις λόγω υποχρεώσεων, προσπάθησε ταυτόχρονα, να συνδεθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και παίρνει χαρά. . .

Καρκίνος

Η σύνδεση με τον κοινωνικό σου κύκλο θα είναι πολύ ευεργετική αυτή την στιγμή και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Ωστόσο χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε θέματα εξουσίας και παιχνίδια δύναμης και να προσέξεις αν αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση. Η ικανότητα διαλλακτικότητας και ευελιξίας θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες. . .

Λέων

Βήμα βήμα κατακτάς τις επιθυμίες σου, μέσα από οτιδήποτε διευρύνει το μυαλό σου, επεκτείνει τις σκέψεις σου και ανοίγει την καρδιά σου. Σήμερα η διορατικότητά σου και η ικανότητα να λειτουργήσεις θεραπευτικά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη είναι αξιοθαύμαστη. . .

Παρθένος

Πράγματα αλλάζουν γύρω σου και εσύ είσαι πρόθυμος/η να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και να προβείς στις αλλαγές εκείνες που είναι απαραίτητες αλλά και έχεις πειστεί πως πρέπει να γίνουν. Η προσαρμοστικότητά είναι το κλειδί της ημέρας και η βελτίωση θα είναι εμφανής. Άφησε τα συναισθήματα σου ελεύθερα εκεί που νιώθεις πως υπάρχει βαθύ νόημα. . .

Ζυγός

Οι ψυχικές σου φορτίσεις είναι έντονες αυτή την στιγμή όπως και η διαίσθηση σου. Σήμερα μπορείς να αφήσεις να φανούν οι ευαισθησίες σου και η προθυμία σου να βοηθήσεις τους άλλους θα είναι σημαντική στο έργο που κάνετε μαζί. Νιώθεις πως γίνονται νέα πράγματα, πως αλλάζουν οι καταστάσεις και οι ανάγκες σου και είσαι έτοιμος/η να ακολουθήσεις τον ρυθμό. . .

Σκορπιός

Σφοδρά συναισθήματα είναι κινητοποιημένα σήμερα και χρειάζεται μια δημιουργική διέξοδος για να εκφραστούν παραγωγικά. Είναι κατάλληλη στιγμή να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να δεις την αντικειμενική πλευρά της κατάστασης, να εκτιμήσεις αυτά που έχεις στην ζωή σου και να φανεί ο καλύτερος σου εαυτός στα μάτια των άλλων. . .

Τοξότης

Διάφορες καταστάσεις μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα κυρίως στην εργασία σου και να σε αναστατώσουν αλλάζοντας τις προτεραιότητες σου. Το πρόγραμμα σου καλό θα ήταν να μην είναι περιοριστικό ώστε να υπάρχει χώρος για ευελιξία. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να τον διαμορφώσεις ανάλογα τις περιστάσεις και τις διαφοροποιήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις. . .

Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός πως μέσα από καταστάσεις έχεις βελτιώσει τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους ανθρώπους και νιώθεις πιο σταθερά με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σου. Σήμερα εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να σε βγάλουν έξω από τα νερά σου ωστόσο δεν είναι αρνητικό, με την έννοια πως όλα τα πράγματα έχουν δύο πλευρές. Η ενήλικη υποχώρηση και ο συμβιβασμός σε κάτι που έχεις όφελος είναι σημαντικά. . .

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με πολύ προσωπικά σου ζητήματα και να ανατροφοδοτηθείς με όποιον τρόπο μπορείς. Δεν είναι μόνο θέμα ξεκούρασης και ύπνου, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς με διαφορετικά πράγματα που σε τονώνουν και θα πάρεις χαρά, πέρα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις. . .

Ιχθύες

Η μέρα έχει αρκετές προκλήσεις και καλό θα ήταν να έχεις ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Σήμερα ότι και αν χρειαστεί να κάνεις, πάρε τον χρόνο σου και κάντο με ηρεμία, χωρίς βιασύνη. Ο χρόνος είναι πολύτιμος αλλά σήμερα χρειάζεται να το πας περισσότερο χαλαρά για να φτάσεις στον προορισμό σου

https://astroguide.gr