Είναι μια καλή μέρα να ασχοληθούμε με ότι μας αρέσει και μας δίνει χαρά. Η Σελήνη στον Ταύρο και οι ευνοϊκές όψεις με Δία και Ποσειδώνα μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε, να ανακαλύψουμε και να γευτούμε νέες εμπειρίες ικανοποιώντας και τις πέντε αισθήσεις μας. Η έμπνευση είναι πολύ δυνατή και η φαντασία θα μας οδηγήσει σε δημιουργικά μονοπάτια.

Κριός

Η φαντασία σου σε ταξιδεύει εκεί που μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς της εργασίας που με κόπο και σθένος έχεις προσπαθήσει να πετύχεις και να πάρεις τα εύσημα. Ωστόσο υπάρχουν εσωτερικά μηνύματα που λαμβάνεις αυτή την στιγμή και θα ήταν πολύ χρήσιμα για την πορεία και το μέλλον σου. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σου επιτρέπει να βγει έξω και να δώσεις τις γνώσεις σου σε αυτούς που θα τους είναι χρήσιμες. Η σύνδεση με άλλους ανθρώπους θα είναι εποικοδομητική και θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις τα σχέδια σου. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ότι θελήσεις και να πάρεις χαρά. Το μυαλό σου λειτουργεί σε πολλά επίπεδα και η ικανότητες σου είναι μοναδικές. Προχώρησε τα σχέδια σου εντός ή εκτός προγράμματος και ολοκλήρωσε την ημέρα σου με μια όμορφη συντροφιά. . .

Καρκίνος

Είναι μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα για σένα και δίνετε η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και όνειρα. Άνθρωποι που εκτιμάς είναι κοντά σου και δίνεται η ευκαιρία να μοιραστείτε απόψεις και ιδέες για την προσωπική ή/και επαγγελματική κατάσταση της ζωής σου στο εδώ και τώρα. . .

Λέων

Δραστηριότητες που θα σε βγάλουν έξω από την καθημερινή σου ρουτίνα είναι στο μενού της ημέρας. Σήμερα μπορείς να αγκαλιάσεις αυτό που έρχεται και να εκφραστείς βαθιά…να εκφραστείς χωρίς λόγια. Τα συναισθήματα σου είναι δυνατά και ακτινοβολείς. . .

Παρθένος

Εκπλήξεις σου δίνουν χαρά και μπορείς να βγεις συνειδητά εκτός προγράμματος. Μπορείς να συναντήσεις ανθρώπους που θα σε τονώσουν και θα σε ανταμείψουν καθώς και να ασχοληθείς με οτιδήποτε θέλεις καιρό να κάνεις και οι υποχρεώσεις δεν σου το έχουν επιτρέψει. . .

Ζυγός

Έχουμε πει πως διανύεις μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου και νέος, φρέσκος αέρας μπαίνει ανανεώνοντας τον χώρο που ζεις και αναπνέεις. Έχεις τα πινέλα έχεις και τον καμβά. Σήμερα μπορείς να δώσεις ότι σχήμα και μέγεθος θελήσεις στις επιθυμίες σου. . .

Σκορπιός

Σήμερα νιώθεις δυνατή την επιθυμία να τολμήσεις για κάτι που μπορεί να σε πάει ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά. Όλα δείχνουν πως η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει σήμερα και τα πιο απόκρυφα μέρη σου. Αφέσου στην θετική ροή, πέρασε τα μηνύματα σου, καλωσόρισε αυτό που σε καλεί και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό. . .

Τοξότης

Σήμερα έχεις την ελευθερία να ακολουθήσεις την καρδιά σου ωστόσο είναι σημαντικό να τελειώσεις πρώτα με τις υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν. Ο λόγος δεν είναι επειδή τρέχουν και χρειάζονται τακτοποίηση αλλά γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία θα πάρεις πραγματική χαρά και ικανοποίηση να προχωρήσεις. . .

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα χρειαστεί να προχωρήσεις εσύ τα πράγματα γιατί έλκεις τους άλλους να έρθουν σε σένα και τα πράγματα θα κυλούν από μόνα τους. Η διαίσθηση σου θα είναι ο οδηγός σου και είναι μια ιδανική μέρα να προσεγγίσεις τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες με διάφορους νέους δημιουργικούς τρόπους. . .

Υδροχόος

Πολλά δημιουργικά ενδεχόμενα χτυπούν την πόρτα σου αυτή την στιγμή ωστόσο χρειάζεται να είσαι χαλαρός/ή και ήρεμος/η για να ακούσεις τον ήχο. Σήμερα είναι ιδανική μέρα να προχωρήσεις πιο χαλαρά και να αφουγκραστείς την στιγμή. Ξεκουράσου ώστε να φανούν οι ευκαιρίες. . .

Ιχθύες

Έχεις έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό σήμερα και έλκεις ευκαιρίες και ανθρώπους κοντά σου. Μπορείς να δημιουργήσεις ότι θελήσεις σήμερα αλλά κυρίως να εμπνεύσεις τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρα τους χρησιμοποιώντας τις ικανότητες και τα ταλέντα τους

https://astroguide.gr