Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το βράδυ μας φέρνει σε επαφή με ότι έχει αξία για εμάς και μας σπρώχνει να βρούμε τρόπους να νιώσουμε ασφάλεια συναισθηματική και υλική. Η σχέση της με τον Ερμή ανάδρομο μας προτρέπει να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες, να αναθεωρήσουμε ή και να αλλάξουμε πλεύση εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Η ευνοϊκή σχέση με Κρόνο και Πλούτωνα μας δίνει την κατάλληλη δύναμη και σθένος να το πετύχουμε.

Κριός

Το ουράνιο σκηνικό σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε αφορά τις αξίες σου και τον τρόπο που θα μπορέσεις να φέρεις ευημερία στο σήμερα. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που μέσω βαθιάς αλλαγής, εξετάζοντας τα δεδομένα που έχεις αυτή την στιγμή στην ζωή σου και κάνοντας τις απαραίτητες επιδέξιες αλλαγές θα αυξήσεις το εισόδημα σου και ότι έχει για σένα προσωπική αξία. . .

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου υποστηρίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την προβολή σου και σε βοηθά να βελτιώσεις την εικόνα σου στον κόσμο γύρω σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις τα όνειρα σου ζωντανά και να δείξεις κατανόηση εκεί που σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν προκλήσεις. . .

Δίδυμοι

Διάφορες σκέψεις δικές σου ή συζητήσεις με άλλους ανθρώπους θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν σήμερα γιαυτό απέφυγε να έχεις συναντήσεις από τις οποίες χρειάζεται να βγάλεις άμεσα συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις. Από το βράδυ και μετά το σκηνικό γίνεται πιο ευχάριστο. . .

Καρκίνος

Η κοινωνικότητά σου είναι ενδιαφέρουσα σήμερα και μπορείς να έρθεις σε επαφή με φίλους, ομοϊδεάτες ή και μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Ο κεντρικός πυρήνας των συζητήσεων είναι οι αξίες και οικονομικά θέματα. Δώσε μεγάλη ανοχή σε αυτά που ακούς και εστίασε μόνο σε ότι είναι πραγματικά υπέρ της ομάδας για το κοινό όφελος. . .

Λέων

Η αντικειμενική στάση σήμερα βοηθά εσένα αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το σημαντικό είναι να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να κάνεις πιο δημιουργική την δουλειά σου. Προχώρησε σε αυτό το μοτίβο με οδηγό τα ταλέντα και την ευστροφία σου. . .

Παρθένος

Η ανάγκη σου να βγεις έξω από τα τετριμμένα και τα καθημερινά είναι έντονη σήμερα και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να το κάνεις. Ο πειραματισμός, το ρίσκο πιθανά να σε οδηγήσει σε μακρινούς τόπους, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως χρειάζεται πραγματικά να πας τόσο μακριά ώστε να πάρεις ικανοποίηση. Κοίτα γύρω σου και προσπάθησε να ανακαλύψεις την ομορφιά που κρύβεται. . .

Ζυγός

Βαθιές σκέψεις ή συναισθήματα μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που νιώθεις οικεία και νοιάζεσαι. Το σπίτι και η οικογένεια σου αυτή την στιγμή είναι σημαντικός σταθμός και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βρεις πηγή χαράς και να πάρεις ικανοποίηση μέσα από εκεί. . .

Σκορπιός

Το ουράνιο σκηνικό είναι υποστηρικτικό για επικοινωνιακά θέματα και μπορείς να περάσεις μηνύματα καθώς και να πάρεις νέες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στο έργο σου. Η οριοθέτηση εκεί που νιώθεις πως χρειάζεται θα είναι αποτελεσματική στο σήμερα αλλά και για το μέλλον. . .

Τοξότης

Ακόμη και αν δεν κυλήσει η μέρα ακριβώς όπως την είχες φανταστεί είναι σημαντική γιατί έχεις την δυνατότητα να ταξινομήσεις τις σκέψεις σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα. Είναι στιγμή αναπροσαρμογής σε τομείς που σε ενδιαφέρουν. . .

Αιγόκερως

Η μέρα είναι δημιουργική αρκεί να εστιάσεις σε πολύ πρακτικά ζητήματα ή σε ότι έχει περιθώριο δημιουργίας. Ακόμη και αν οι σκέψεις σου σε απορροφούν ή δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτά που σε απασχολούν προσπάθησε να κινηθείς πιο ιδιωτικά. Η ικανοποίηση θα είναι μεγαλύτερη. . .

Υδροχόος

Σημαντική μέρα αν θελήσεις να διευρύνεις τον κύκλο σου και βρεθείς με άλλους ανθρώπους ή/και ομάδες. Αυτή την στιγμή όλα είναι στο παιχνίδι και μπορείς αν κινηθείς με ευελιξία να είσαι μέρος μιας μεγάλης ευνοϊκής κατάστασης. Κράτησε την αισιοδοξία σου ενεργή. . .

Ιχθύες

Εργασιακά θέματα είναι κινητοποιημένα σήμερα ή νιώθεις πως πρέπει να αναγνωριστεί η αξία σου. Αν βλέπεις πως άλλοι δεν ανταποκρίνονται, μπορείς με σθένος να τους έλξεις εσύ προς το μέρος σου. Σήμερα είναι σημαντικό να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου και να δείξεις τα ταλέντα σου.

https://astroguide.gr