Το πρωί η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και η μέρα παίρνει περισσότερο φωτεινές αποχρώσεις. Η σχέση της με την Αφροδίτη ζωντανεύει την επιθυμία μας για ευχαρίστηση, για αγάπη και τρυφερότητα ωστόσο η παρουσία του απρόβλεπτου Ουρανού κοντά στην Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει στην ατμόσφαιρα απρόβλεπτα γεγονότα που ή θα εκτινάξει την επιθυμία και ευχαρίστηση ή θα μας απομακρύνει από αυτή.

Κριός

Η ανάγκη σου να πειραματιστείς θα είναι αισθητή την ίδια στιγμή που επιθυμείς να χωθείς σε μια θερμή αγκαλιά. Οι αξίες σου είναι αυτές που θα κρατήσουν την ισορροπία μέσα και έξω από σένα γιαυτό εστίασε σε αυτό που είναι σημαντικό και σε γεμίζει χαρά. . .

Ταύρος

Η μέρα σιγά σιγά ζωντανεύει και ανεβαίνει η επιθυμία να ασχοληθείς με πράγματα ή ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς. Το σπίτι, ο ιδιωτικός σου χώρος σήμερα μπορεί να σου προσφέρει την θαλπωρή που ζητάς καθώς επίσης μπορείς να σκεφτείς αλλαγές που θα βελτίωναν αισθητικά αυτούς τους χώρους. . .

Δίδυμοι

Σήμερα η επικοινωνία μπορεί να σου δώσει την ικανοποίηση που ζητάς αρκεί να εστιάσεις σε θέματα που πραγματικά είναι σημαντικά για σένα. Άφησε τα συναισθήματα σου να χρωματίσουν τον λόγο και τις σκέψεις σου. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σου το πρωί περνώντας στο ζώδιο του Λέοντα ζητώντας από σένα να βγεις και να εκφράσεις το τι είναι σημαντικό για σένα στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Είναι σημαντικό εκτός από να το νιώθεις, να δείχνεις το πόσο σημαντικοί είναι στην ζωή σου με πράξεις. . .

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σου με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό υποστηρίζει και σε παροτρύνει να ασχοληθείς με κάτι το οποίο έχει φιλοσοφικό χαρακτήρα και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εικόνα που έχεις στον κόσμο γύρω σου. Πειραματίσου πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. . .

Παρθένος

Εξωτερικά γεγονότα ή εσωτερικά δικά σου θέματα και ερωτήματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα. Είναι σημαντικό να δώσεις χώρο να αναπτυχθούν και χρόνο ώστε να γίνουν απόλυτα κατανοητά σε όλα τα επίπεδα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις αντικειμενικές λύσεις. . . .

Ζυγός

Η κοινωνικότητά σου σήμερα μπορεί να αναπτυχθεί γιαυτό καλό θα ήταν να μην αρνηθείς προσκλήσεις που δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις τον κύκλο σου. Είναι σημαντικό να ακούσεις νέες φρέσκιες ιδέες από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ώστε να βρεις νέους τρόπους να το προσεγγίσεις. . .

Σκορπιός

Επαγγελματικά θέματα και νέους τρόποι που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σου σήμερα είναι κινητοποιημένοι. Συναντήσεις, επαφές και οτιδήποτε αφορά αυτόν τον τομέα ευνοούνται. Η ευελιξία και η δεκτικότητά σου θα βοηθήσουν στο έργο σου. . .

Τοξότης

Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν σήμερα για κάτι που σε ενδιαφέρει ωστόσο χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί να μην τις δεις. Δεν είναι σίγουρο πως θα έρθουν με τον τρόπο που εσύ θέλεις αλλά να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις επαφή με τις δυνάμεις και τις ικανότητες σου. Είναι και αυτό πολύ σημαντικό στην πορεία που έχεις επιλέξει. . .

Αιγόκερως

Η επαφή με καταστάσεις που δεν είναι τόσο ευχάριστες ή σε αγχώνουν έχουν να σου δώσουν πολλά θετικά αυτή την στιγμή και θα σου γίνει κατανοητό στην πορεία. Είναι σημαντικό να γίνεται μια εσωτερική διεργασία την στιγμή που έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τις καταστάσεις. Είσαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μόνο να βελτιώσεις και να βελτιωθείς. . .

Υδροχόος

Οι άλλοι σήμερα λειτουργούν σαν καθρέπτης και μπορείς να δεις πολλά πράγματα τα οποία είναι δικά σου σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Δώσε σημασία σε ότι σας ενώνει παρά σε ότι σας χωρίζει. Η ικανοποίηση θα είναι μεγαλύτερη και θα πάρεις χαρά. . .

Ιχθύες

Εργασίες και ζητήματα με ημερομηνία λήξης μπορεί να σε αγχώσουν με την έννοια πως θα ήθελες να ασχοληθείς με περισσότερο προσωπικά σου θέματα σήμερα. Ωστόσο είναι μια παραγωγική στιγμή και μπορείς να τελειώσεις υποθέσεις που είναι ανοιχτές και να πάρεις χαρά με την ολοκλήρωση τους

https://astroguide.gr/