Οτιδήποτε φαίνεται περίπλοκο αυτή την στιγμή με την σημερινή πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων είναι απόλυτα κατανοητό και δικαιολογημένο. Ο σκοπός είναι να κατανοήσουμε πως η πρακτική καθημερινότητα μπορεί να συνδυαστεί με τον απώτερο σκοπό σε πνευματικό επίπεδο και πως μέσω της ενήλικης καθημερινής δράσης μπορούμε πραγματικά να προσεγγίσουμε τα όνειρα και τα οράματα μας.

Κριός

Η πανσέληνος στην Παρθένο σήμερα σε βοηθά να κατανοήσεις πως όσο και αν η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και τρέχεις από το ένα μέρος στο άλλο, η δράση σου είναι αυτή που μετράει. Προσπάθησε να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα και για ενήλικο όφελος των άλλων και είναι σίγουρο πως θα βρίσκεσαι στον δρόμο της συνειδητότητας, κάνοντας πάντα το σωστό. . .

Ταύρος

Η κοινωνικότητά σου αυτή την στιγμή έρχεται στο προσκήνιο και η πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να ενταχθείς όσο καλύτερα γίνεται σε ομάδες που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα όνειρά σου. Οι εμπνεύσεις αυτή την στιγμή είναι ενεργές και μπορείς να πάρεις χαρά από δημιουργικές διεξόδους. . .

Δίδυμοι

Ιδιωτική ζωή, οικογένεια, εργασία, καριέρα, η πανσέληνος στην Παρθένο τα φέρνει όλα στην επιφάνεια προς διερεύνηση. Τα όρια και το πλαίσιο θα λειτουργήσουν θετικά ώστε να χαρείς και να μαζέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι σκέψεις χρειάζεται να μπουν σε σειρά και να δημιουργήσεις μια υγιή ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους τομείς. . .

Καρκίνος

Οι ικανότητες και οι δεξιότητες σου φωτίζονται με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου και είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις τις ιδέες και σκέψεις σου. Η ιδέα ενός ταξιδιού είναι ενεργή και μπορείς σιγά σιγά να το προγραμματίζεις. . .

Λέων

Η ανάγκη να αισθανθείς σταθερότητα κυρίως σε ψυχικό επίπεδο είναι έντονη με την πανσέληνο στην Παρθένο. Αυτή την στιγμή μπορεί να τα βλέπεις όλα βουνό αλλά η αισιοδοξία σου και κυρίως οι αξίες και πεποιθήσεις στην ζωή σου είναι αυτές που σε κάνουν να μετακινήσεις βουνά αν χρειαστεί. . .

Παρθένος

Η πανσέληνος στο ζώδιο σου έχει διπλό νόημα για σένα. Από την μια σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με πράγματα που η ολοκλήρωση τους θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση την ίδια στιγμή που θα νιώθεις πως ελευθερώνεσαι από δεσμά που σε κρατούν σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. . .

Ζυγός

Δεν θα λέγαμε πως διανύεις μια πολύ εύκολη περίοδο και πολλά γύρω σου μπορεί να σε αναστατώνουν ή/και να σε αγχώνουν. Η πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να εντείνει αυτή την αίσθηση αλλά την ίδια στιγμή αυξάνει την παραγωγικότητά σου. Η υπομονή και η επιμονή είναι το πλεονέκτημα σου. . .

Σκορπιός

Η πανσέληνος στην Παρθένο σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς νέους, ανανεωμένους τρόπους δράσης και το κυριότερο αυτοί οι τρόποι και μέθοδοι είναι πραγματικά γειωμένοι. Η αποτελεσματικότητά σου δεν θα είναι ποτέ τόσο δυνατή όσο αυτή την στιγμή και αυτό οφείλεται στα δυνατά όνειρα, τους ακράδαντους στόχους και την δεκτικότητα σου στην αλλαγή. . .

Τοξότης

Κάτι ολοκληρώνεται με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την περίοδο και είναι σίγουρο πως αλλάζει δομές και ισορροπίες στην ζωή σου. Ωστόσο δεν μπορείς να κάνεις πράγματα αν δεν έρθει η ώρα να ωριμάσουν από μόνα τους ώστε να έρθει η ολοκλήρωση. Επέμεινε στον στόχο σου αλλά με υπομονή. . .

Αιγόκερως

Πολύ βοηθητική η πανσέληνος στην Παρθένο αυτή την στιγμή για τους στόχους και κυρίως για τις φιλοδοξίες σου. Ειδήσεις και μηνύματα έρχονται που θα βοηθήσουν την εξέλιξη και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις θετική στάση. Ένα ταξίδι ή κάτι που συνδέεται με το εξωτερικό ή ανώτερες σπουδές λειτουργεί βοηθητικά αυτή την στιγμή. . .

Υδροχόος

Η πανσέληνος στην Παρθένο κινητοποιεί εσωτερικά θέματα και χρειάζεται ηρεμία για να μπορέσεις να δεις την πανοραμική εικόνα. Οι δεξιότητες σου είναι σημαντικές και θα το πετύχεις μόνο αν διατηρήσεις την ηρεμία σου και με ευελιξία κινηθείς προς το ενήλικο σου όφελος. . .

Ιχθύες

Η πανσέληνος στη Παρθένο απέναντι από το ζώδιο σου φωτίζει πολλά επίπεδα, ταλέντα και ικανότητες σου. Ωστόσο χρειάζεται να βάλεις όρια και πλαίσιο εκεί που άλλοι λειτουργούν παρεμβατικά. Οι δικές σου επιθυμίες έρχονται πρώτα από όλα τα άλλα

https://astroguide.gr/