Η Σελήνη το μεσημέρι μετατοπίζεται στον ειρηνοποιό Ζυγό αλλάζοντας την συναισθηματική χροιά προσπαθώντας να βρούμε την γαλήνη και την ισορροπία γύρω και μέσα μας. Απέναντι ο Χείρωνας στο ζώδιο του Κριού και η σχέση του με την Σελήνη μέχρι το βράδυ αφήνει μια αίσθηση ανικανοποίητου είτε γιατί θέλουμε περισσότερα από ότι μπορούμε να έχουμε είτε γιατί μας δίνουν λιγότερα από αυτά που προσδοκούμε. Η αρμονία έρχεται προσπαθώντας να ισορροπήσουμε αυτές τις δύο αντίθετες καταστάσεις.

Κριός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου από το μεσημέρι και μετά αυξάνει την ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς και να έρθεις πιο κοντά τους. Οι όμορφες συζητήσεις και η επαφή με ότι σας ενώνουν παρά με ότι σας χωρίζουν μπορούν να κλείσουν πληγές και να ανανεώσουν σχέσεις και συνεργασίες. . .

Ταύρος

Η καθημερινότητά σου παίρνει πιο απαλούς χρωματισμούς σήμερα και η θέληση να δημιουργήσεις ομορφιά γύρω σου θα είναι έντονη. Εκμεταλλέψου αυτή την θετική ενέργεια και εναρμονίσου μαζί της. Άφησε στην άκρη αυτό που σε πληγώνει ή αυτό που θα ήθελες αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και προσαρμόσου στο εδώ και τώρα με τον καλύτερο τρόπο. . .

Δίδυμοι

Η χαρά της δημιουργίας είναι αισθητή σήμερα και μπορείς να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Τακτοποίησε ότι επείγει και είναι σημαντικό να γίνει σήμερα και ασχολήσου με ότι σου δίνει χαρά και μπορείς να εκφράσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Είναι σημαντικό και κυρίως αναζωογονητικό. . .

Καρκίνος

Θέματα σπιτιού σήμερα θα εξελιχθούν ανάλογα με την βαρύτητα που θα δώσεις εσύ σήμερα. Μπορείς να ταυτιστείς με την θετική ενέργεια και να αναζωογονηθείς δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες μέσα σε αυτό ή μπορείς να ταυτιστείς με αυτό που σου λείπει και να χάσεις πολλά όμορφα πράγματα που βρίσκονται στην ζωή σου στο σήμερα και μπορούν να σου δώσουν την ασφάλεια που ζητάς. . .

Λέων

Η τάση της ημέρας σε σπρώχνει να μιλήσεις, να συζητήσεις και να εξωτερικεύσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Μέσα από προσωπικά βιώματα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με αυτούς που έχουν ανάγκη για μια καλή κουβέντα και να περάσεις μηνύματα που θα γαληνέψουν έστω για λίγο την Ψυχή τους. . .

Παρθένος

Οι αξίες αυτή την στιγμή φιλτράρονται μέσα από ένα πρίσμα που θα σε βοηθήσει πολύ στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσεις τι είναι αυτό που μετράει πραγματικά στην ζωή σου και μπορείς να ξεχωρίσεις / διαχωρίσεις τις έννοιες υλική ασφάλεια και συναισθηματική ασφάλεια στο εδώ και τώρα. Μια χρήσιμη λειτουργία για την αυτό-αξία και αυτοεκτίμηση σου. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε έχει σχέση με την αισθητική, την ομορφιά, την σύνδεση και την τέχνη. Σήμερα μπορείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είσαι μέσα από αρμονικές επαφές με ανθρώπους που αγαπάς και κυρίως σου προσφέρουν ηρεμία. . .

Σκορπιός

Η ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους που δεν θα λειτουργήσουν πιεστικά προς εσένα σήμερα είναι έντονη γιαυτό καλό θα ήταν να προσαρμόσεις το πρόγραμμα σου αναλόγως. Κάνε τα απαραίτητα και μετά αφιέρωσε χρόνο και χώρο να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και κυρίως σε γαληνεύουν. . .

Τοξότης

Η μέρα είναι αρκετά θετική αν έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με πολύ προσωπικά σου ζητήματα που ολοκληρώνοντας τα θα νιώσεις ευχαρίστηση. Ωστόσο η βοήθεια από άλλους ανθρώπους θα είναι βοηθητική οπότε μην αρνηθείς αν σου προταθεί. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με εργασιακά θέματα και να δεις με μια διαφορετική ματιά ζητήματα που σε απασχολούν ή εργασίες που κάνεις αυτή την στιγμή. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τι είναι αυτό που θα άρεσε περισσότερο στον κόσμο ή τι είναι αυτό που θα έφερνε περισσότερη ηρεμία. Η λέξη κλειδί είναι “απλότητα” και μπορεί να περιορίσει φόβους που τυχόν έχεις για το αποτέλεσμα. . .

Υδροχόος

Ο νους σου ταξιδεύει σε ειρηνικούς τόπους και χρόνους που μπορείς να ηρεμήσεις και να χαρείς με απλά, δημιουργικά πράγματα. Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά σε κάτι που έχει πραγματικό νόημα και να το μοιραστείς με ανθρώπους που αγαπάς είναι έντονη και μπορεί να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αν χαλαρώσεις και σκεφτείς τις δυνατότητες που έχεις στο σήμερα. . .

Ιχθύες

Κάτι μπορεί να σου χαλάσει την ηρεμία σου σήμερα ή μπορεί να νιώθεις πως δεν σε χωράει ο τόπος που βρίσκεσαι. Η αίσθηση του ανικανοποίητου μπορεί να μην έχει αντικειμενική υπόσταση και είναι σίγουρο πως έχεις την απαραίτητη ευελιξία να προσαρμοστείς ή να προσαρμόσεις καταστάσεις ώστε να πάρεις ικανοποίηση https://astroguide.gr