Ο κύκλος Κρόνου Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ τους έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Επαγγελματικά θέματα μπορεί να τρέχουν μιας και η απουσία σας θα αρχίζει να γίνεται αισθητή αλλά έχετε το απαραίτητο σθένος να δουλέψετε προς μια κατεύθυνση και από το σπίτι. Οι σκέψεις σας είναι καθαρές και εστιάζετε πραγματικά to the point σήμερα. . .

Ταύρος

Οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για κανέναν από εμάς ωστόσο σήμερα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε κατάλληλα και αποτελεσματικά. Η απόσταση που παίρνετε από τις καθημερινές σας εργασίες δεν θα είναι τόσο αισθητή μιας και μπορείτε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που τρέχουν και από το σπίτι ή τον ιδιωτικό σας χώρο. . . .

Δίδυμοι

Μπορεί να μην είναι εύκολο σήμερα να προχωρήσετε το πρόγραμμα όπως θα θέλατε αλλά η ευελιξία σας είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Δεν είναι εύκολο αλλά εσείς έχετε το ταλέντο να βρείτε τον τρόπο να καταφέρετε ότι έχετε στο μυαλό σας μέχρι να περάσει η μπόρα και να μπείτε σε κανονικό πρόγραμμα. . .

Καρκίνος

Ειδήσεις έρχονται σήμερα οι οποίες θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Η συνεργασία μπορεί να είναι απαγορευτική δια ζώσης ωστόσο υπάρχουν πολλά μέσα που διευκολύνουν τις διαδικασίες από το σπίτι. Εστιάστε σε αυτόν τον τομέα, της συνεργασίας, με όποιον τρόπο μπορείτε. . .

Λέων

Παρόλο τις δυσκολίες η σημερινή μέρα είναι θετική και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Η καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Σταθείτε σε αυτή την κατεύθυνση, τώρα που δίνεται τροφή για σκέψη και μπαίνετε σε δράση μόλις θα είναι αυτό εφικτό μετά το πέρας της επιδημίας. . .

Παρθένος

Σταθερά βήματα γίνονται σήμερα και χρειάζεται αρκετή σκέψη και σύνεση από μέρους σας. Είναι μια καλή μέρα και η ανάγκη σας να δημιουργήσετε κάτι ευχάριστο είναι έντονη ακόμη και από το σπίτι σας. Βάλτε ένα πρόγραμμα, γράψτε τις ιδέες σας, συζητήστε τις μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων με ανθρώπους που εκτιμάτε την γνώμη τους και αρχίζετε να τις προωθείτε αμέσως μόλις περάσει η μπόρα. . .

Ζυγός

Βρίσκεστε εν μέσω εξελίξεων και σίγουρα έχετε αγωνία για το αποτέλεσμα ωστόσο σήμερα είναι μια καλή μέρα και μπορούν να δοθούν απαντήσεις και λύσεις σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε λίγο υπομονή να περάσει η μπόρα και μετά θα μπορέσετε να συνεχίσετε τις δράσεις σας προς την επιτυχία. . .

Σκορπιός

Διάφορες ειδήσεις έρχονται σήμερα και είναι σίγουρο πως έχετε την ικανότητα να τις ταξινομήσετε και να μπουν προτεραιότητες. Η ενέργεια είναι πολύ ευνοϊκή και ακόμη και αν σας δυσκολέψει η διαδικασία θα δείτε πως θα κάνετε το καλύτερο ακόμη και από απόσταση λόγω συνθηκών που επικρατούν αυτή την στιγμή. . .

Τοξότης

Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα και ακόμη και αν βρίσκεστε στο σπίτι σας δεν θα δυσκολευτείτε να τις διευθετήσετε. Η ενέργεια σήμερα είναι θετική και το κυριότερο είναι πως μπορείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ακόμη και εξ’ αποστάσεως. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθά να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να σκεφτείτε ήρεμα και ώριμα όλους τους πιθανούς τρόπους να λύσετε τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Αυτή την στιγμή η επαφή με την ρεαλιστική πλευρά είναι ο άσσος στο μανίκι σας και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να τον χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή ακόμη και εξ’ αποστάσεως. . .

Υδροχόος

Οι αποφάσεις σήμερα είναι πιο εύκολο να παρθούν αν είστε σε επαφή με το εδώ και τώρα της κατάστασης. Δεν είναι στιγμή για να πάρετε ρίσκο οπότε με σύνεση, υπομονή και επιμονή πάρτε σωστές αποφάσεις μέχρι να περάσει η μπόρα και να μπορέσετε να δράσετε περισσότερο ελεύθερα. . .

Ιχθύες

Η μεταβλητότητα και προσαρμοστικότητά σας είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του ζωδίου σας και σήμερα είναι πολύ χρήσιμες. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα και αφήστε ότι δεν είναι επείγον για αργότερα όταν όλα θα έχουν περάσει και θα μπείτε ξανά σε ρυθμό

https://astroguide.gr/