Οπως έχουμε πει και άλλες φορές το Σύμπαν και η Φύση έχουν τον δικό τους τρόπο για να επαναφέρουν την ισορροπία όταν ένας εξωτερικός παράγοντας δημιουργεί μια ανισορροπία, μερικές φορές αυτό γίνεται γρήγορα ενώ άλλες μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω.

Και όπως συμβαίνει σε όλες τις στιγμές ,πολύ σημαντικό ρόλο για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή μας ,παίζει ρόλο η ψυχολογία μας.

Στην αλλαγή της ψυχολογίας μας, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία (22ο 49’) στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα ενισχύσει την μαχητικότητα μας δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στα οφέλη που θα έχουμε από την αντίδραση μας, θα μας βοηθήσει να δούμε πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις γύρω μας φέρνοντας ίσως κάποια θετικά νέα, ενώ θα μας ωθήσει να πάρουμε και σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες μακροπρόθεσμα θα είναι προς όφελος μας.

Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην παρασυρθούμε σε επιλογές που έχουν υψηλό ρίσκο.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει τον δυναμισμό των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ενώ θα είναι θετική για τους εκπροσώπους των υπολοίπων ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Η επιρροή της όψης συνόδου Άρη – Δία ισχύει για 10 ημέρες +/- .

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικές αποφάσεις για το προσωπικό σας μέλλον αλλά και για την δημόσια εικόνα σας θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα σας ωθήσουν να μεταφέρετε την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση και στους άλλους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ειλικρινείς και ευθύς θα είστε στην επικοινωνία τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Και αυτό θα το κάνετε γιατί θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας θα στηρίξουν τις μελλοντικές σας επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βουτιά που έχετε κάνει μέσα σας αυτές τις ημέρες φαίνεται ότι αποδίδει, και αυτό γιατί μέσα από τις εσωτερικές σας αναζητήσεις βλέπετε ότι η δύναμη που κρύβεται μέσα σας είναι τεράστια. Αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει από εδώ και στο εξής να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ισχυρούς συμμάχους φαίνεται ότι βρίσκετε εσείς οι Καρκίνοι. Η δύναμη που θα σας δώσει ο /η σύντροφος σας αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Αυτό σημαίνει ότι θα οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανό να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες και αποτελεσματικές για τους συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στιγμές με τα παιδιά σας αλλά και με τον ερωτικό/ή σας σύντροφο θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Και για να γίνουν πιο ευχάριστες και δημιουργικές, αφήστε στην άκρη το γνωστό σας ύφος και θυμηθείτε την χαμένη σας παιδικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Με το χώρο του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Πάρτε λοιπόν πρωτοβουλίες και προχωρήστε σε μικρές αλλαγές οι οποίες θα κάνουν πιο όμορφο και λειτουργικό το χώρο του σπιτιού σας, ενώ μην διστάσετε να ζητήσετε και την βοήθεια των υπόλοιπων μελών της οικογένειας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι λέξεις ειλικρίνεια και ευθύτητα θα βρουν στο πρόσωπο σας αυτές τις ημέρες τον καλύτερο εκπρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διστάσετε να πείτε έξω από τα δόντια τι γνώμη σας τόσο στους φίλους όσο και στους συνεργάτες σας, με μια προϋπόθεση όμως, ότι η ειλικρίνεια δεν θα μετατραπεί σε αγένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο απέναντι στους αγαπημένους σας θα δείξετε χωρίς δεύτερη σκέψη αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά για να προστατεύσετε όποιον και ότι θεωρείτε ότι έχει αξία για εσάς και να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν τους καλούς στρατηγούς είστε έτοιμοι να κερδίσετε τις προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Η εμπιστοσύνη που αποπνέετε αλλά και η σιγουριά σας θα κάνουν τους άλλους γύρω σας να νιώσουν ότι έχουν δίπλα τους ένα σύμμαχο ο οποίος θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν όλες της δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές μυστικές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, πριν ριχτείτε στη μάχη, καλό θα ήταν να μελετήσετε όλες τις παραμέτρους και να αποφύγετε τις κινήσεις που περιέχουν ρίσκο. Αυτή σας την ενέργεια μπορείτε να διοχετεύσετε στις προσωπικές σας στιγμές με τον/ την σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα υποστηρικτικοί απέναντι στα φιλικά σας πρόσωπα και όσους θεωρείτε ότι είναι πιο αδύναμοι από εσάς, θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Με πρωτοβουλίες που θα πάρετε, θα προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε να ξαναβρούν το χαμόγελο τους και να δουν την κατάσταση γύρω τους πιο θετικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή