Κριός

Σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και να ασχοληθείτε κυρίως με τον εαυτό σας. Η ανανέωση έρχεται από μέσα σας και η ισορροπία σε αντίρροπες ενέργειες βρίσκεται μόνο μέσω εσωτερικής διεργασίας. . .

Ταύρος

Οι επιθυμίες, τα όνειρα είναι πολύ ενεργά και τα μηνύματα που παίρνετε πολύ βοηθητικά για τις σκέψεις που κάνετε και τα έργα που θέλετε να υλοποιήσετε. Μπορεί να βρίσκεστε το σπίτι αλλά το μυαλό σας τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις. Σκεφτείτε κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε διαδικτυακά και θα ήταν μεγάλο όφελος για την εργασίας σας. . .

Δίδυμοι

Η οργάνωση ενός επαγγελματικού θέματα είναι σημαντικό να γίνει σήμερα και δίνεται η ευκαιρία να το κάνετε ακόμη και από το σπίτι σας. Οι ιδέες έρχονται μέσω εμπνεύσεων και μπορείτε να τις συζητήσετε με όσους σας ενδιαφέρουν. Μόλις περάσει η μπόρα και όλα επιστρέψουν στην ομαλότητα τους βλέπετε τι επιπλέον ενέργειες θα χρειαστεί να κάνετε. . .

Καρκίνος

Τα όρια και οι περιορισμοί δεν χρειάζεται να μπουν μόνο λόγω της παρούσας κατάστασης αλλά χρειάζεται σήμερα και όσο αφορά εσάς την ίδια/τον ίδιο. Η βοήθεια προς αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη είναι το καλύτερο που μπορείτε να δώσετε αλλά χρειάζεται να εκτιμήσετε την κατάσταση και να κάνετε τα απολύτως απαραίτητα. . .

Λέων

Δικά σας εσωτερικά θέματα κινητοποιούνται αυτή την στιγμή και καλό θα ήταν να μην πιεστείτε να κάνετε κάτι το οποίο δεν θέλετε. Η αποδοχή σε ότι νιώθετε και ο σεβασμός στις ανάγκες σας είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για εσάς. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις ιδέες σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και νιώθετε κοντά σας. Ωστόσο προσπαθήστε να παραμείνετε “to the point” και μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία δεν οδηγούν πουθενά ειδικότερα αυτή την στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι σε επαφή με το εδώ και τώρα. . .

Ζυγός

Νιώθετε πως με τις αλλαγές στην καθημερινότητά σας αλλάζετε και εσείς σε επίπεδο συνειδητότητας και η πίστη σας μπορεί να κινήσει και βουνά. Μπορείτε να καταφέρετε ότι έχετε κατά νου προσαρμοζόμενη/ος στο εδώ και τώρα. Ωστόσο σήμερα χρειάζεται προσοχή για ότι σκέφτεστε να κάνετε γιατί καραδοκούν λάθη κυρίως από απροσεξία. . .

Σκορπιός

Σήμερα ξυπνά η επιθυμία να κάνετε πράγματα που δεν είναι σίγουρο πως θα γίνουν με σύνεση και προσοχή. Οι εργασίες σας μπορούν να γίνουν μέσω διαδικτύου, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και να γίνει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με άλλους ανθρώπους αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για οτιδήποτε έρχεται κόντρα των συνθηκών. Η επιθυμία σας να επαναφέρετε την ομαλότητα στην ζωή σας είναι κατανοητή αλλά σήμερα δεν πρέπει να προβείτε βιαστικά προς τέτοιες ενέργειες. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να καταλάβετε πράγματα τα οποία δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, έννοιες που βρίσκονται πίσω από τα λόγια ή τις πράξεις που γίνονται από άλλους ανθρώπους και είναι πολύ χρήσιμο. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με πολύ προσωπικά σας ζητήματα και την οικογένεια σας. . .

Αιγόκερως

Μπορείτε να ηγηθείτε σήμερα ακόμη και κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Το σπίτι και η αποχή από την καθημερινή σας εργασία δεν φαίνεται να σας επηρεάζει σήμερα και η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους είναι ενεργή και ας μην είναι δια ζώσης. Ωστόσο η υπερβολή μπορεί να κινητοποιηθεί. Προσπαθήστε να μην γεμίσετε το μυαλό σας με περιττές σκέψεις. . .

Υδροχόος

Λύσεις έρχονται σε ζητήματα που ασχολείστε ωστόσο το σημαντικό σήμερα είναι η βιασύνη που μπορεί να σας καταβάλει. Η επένδυση του χρόνου είναι σχετική ανάλογα με τις απαιτήσεις, το αποτέλεσμα αλλά κυρίως τις συνθήκες που βρίσκονται γύρω σας στο εδώ και τώρα. Αν το έχετε αυτό κατά νου θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε με τα εργαλεία που διαθέτετε αυτή την στιγμή στα χέρια σας. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σας σήμερα σας βοηθά να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλετε, αυτά που σας λένε άλλοι να κάνετε και αυτά που πραγματικά αξίζει να κάνετε με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Γιαυτό τον λόγο δεν λέτε σε όλα “ναι” αλλά αξιολογείτε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά

https://astroguide.gr/