Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας θέματα και να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες που έχετε στο εδώ και τώρα. Μια άλλη στιγμή θα μιλούσαμε για μια προσωπική απομόνωση για σκέψη και απολογισμό, αλλά σήμερα αυτό είναι περισσότερο εύκολο μιας και η προτροπή ούτως ή αλλιώς είναι να μείνετε σπίτι. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύες σας υπενθυμίζει το πόσο μεγάλη ικανοποίηση μπορείτε να πάρετε μέσα από απλά πράγματα καθημερινά. Η φύση του ζωδίου σας, σας φέρνει σε επαφή με την απλότητα και την ηρεμία οπότε θα είναι εύκολο να ασχοληθείτε με ότι γεμίζει την καρδιά σας. . .

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να μπείτε σε διαδικασία σκέψης όσο αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά κυρίως να βρείτε το νόημα που έχει αυτή η περίοδος για εσάς. Είναι αλήθεια πως μπορείτε να εργαστείτε και από το σπίτι σας ωστόσο καλό θα ήταν σήμερα να αναλογιστείτε λίγο βαθύτερα όλη αυτή την κατάσταση και να βρείτε τι είναι εκείνο που θα σας ταίριαζε περισσότερο να κάνετε και δεν το έχετε κάνει ακόμη. . .

Καρκίνος

Τα ταξίδια του μυαλού πιο δημιουργικά από ποτέ αυτή την στιγμή. Η Σελήνη στους Ιχθύες και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευεργετικό όσο αφορά την φιλοσοφική κατεύθυνση και την δουλειά που κάνετε σε εσωτερικό επίπεδο. Η γαλήνη έρχεται μέσα από την ισορροπία και αυτή την στιγμή ευεργετείστε αν ακολουθήσετε αυτή την κατεύθυνση. . .

Λέων

Μια κουραστική μέρα σε εσωτερικό επίπεδο γιατί θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας επιτρέπονται. Δεν είναι σίγουρο αν φταίνε οι άλλοι ή πραγματικά η κατάσταση που όλοι βιώνουμε αυτή την στιγμή ωστόσο σήμερα φαίνεται να πέφτει βαριά στους ώμους σας η όποια παρέμβαση γίνεται από το εξωτερικό περιβάλλον. Μείνετε λίγο μόνη/ος

Παρθένος

Η επαφή με τους γύρω είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα και αν αποφασίσετε να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση τα εργαλεία που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι η υπομονή, η αποδοχή και το χαμόγελο. . .

Ζυγός

Κινηθείτε μόνη/ος σας προς την κατεύθυνση που θέλετε και μην δώσετε σημασία στις επιθυμίες των γύρω γιατί δεν θα βγάλετε άκρη σήμερα. Αν χρειαστεί να “συνεργαστείτε” με οποιονδήποτε τρόπο καλό θα ήταν να μπουν όρια και πλαίσιο ώστε να μην υπάρξει χάος. . .

Σκορπιός

Δημιουργική μέρα υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό αρκεί να πορευτείτε βάσει λογικής, προγραμματισμού και σχεδίου. Είναι μια εύκολη υπόθεση για εσάς ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα είναι και για τους άλλους. Γιαυτό υπομονή και σύνεση αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με κάποιον τρόπο με άλλους σήμερα. . .

Τοξότης

Το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική σας ζωή μπορεί αν είναι ο λόγος σήμερα που το μυαλό σας ταξιδεύει σε άλλους τόπους και χρόνους. Καλό θα ήταν να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να σκεφτείτε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτούς τους τομείς στο εδώ και τώρα. . .

Αιγόκερως

Επικοινωνιακή μέρα ακόμη και από το σπίτι σας. Τηλεφωνήματα, μηνύματα ή/και ειδήσεις έρχονται προς ενημέρωση και ταξινόμηση. Το μυαλό σας δουλεύει σε χίλιες στροφές και είστε έτοιμη/ος να δράσετε ορθά και ευέλικτα σε ότι προκύψει. . .

Υδροχόος

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή και μπορείτε να εστιάσετε σε ζητήματα που σας απασχολούν με σύνεση αλλά κυρίως με καθαρό μυαλό. Αυτή την στιγμή πολλά πράγματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο και η ευελιξία σας θα είναι το κλειδί της ημέρας. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον και να εστιάσετε σε ότι μπορεί να σας κάνει πιο δυνατή/ό και πιο όμορφη/ο στα μάτια των άλλων. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορείτε να αλλάξετε είτε πάνω σας είτε στην συμπεριφορά σας και που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο κέντρο της σκηνής

https://astroguide.gr/