Κριός

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας και η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σήμερα δημιουργεί έντονη δυναμική και χρειάζεται οπωσδήποτε να βρεθεί τρόπος εκτόνωσης. Οι επιλογές σας είναι κατανοητό πως δεν είναι όπως πριν λίγο καιρό ωστόσο είναι απίθανο να μην έχετε βρει ήδη τρόπους εκτόνωσης ακόμη και από το σπίτι σας. . .

Ταύρος

Η βοήθεια που μπορείτε να παρέχετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε μπορεί να δοθεί ή να πάρετε από αυτούς και με άλλους τρόπους εκτός δια ζώσης. Η παραμονή στο σπίτι είναι για κοινό όφελος και μόνο ο νους σας είναι ελεύθερος να ταξιδεύει. . .

Δίδυμοι

Ο φόβος για το άγνωστο ή/και η λήψη επιπλέον μέτρων μπορεί να σας φοβίσει ή/και να σας αγχώσει. Σήμερα αυτό που χρειάζεται είναι η βαθύτερη κατανόηση σε όλο αυτό που συμβαίνει και να είμαστε σε επαφή με τα πραγματικά μας συναισθήματα. . .

Καρκίνος

Ο Άρης με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας δεν φέρνει και τα καλύτερα συναισθήματα στην επιφάνεια σήμερα. Φίλοι, συνεργάτες, σύντροφοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο και είστε έτοιμες/οι να τους τα πείτε έξω από τα δόντια. Πριν το κάνετε, αναλογιστείτε ποια είναι η πραγματική αιτία με κέντρο εσάς. . .

Λέων

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα σας φορτίζουν σε θέματα υγείας και καθημερινότητάς και είναι απόλυτα κατανοητό η ανησυχία σας να είναι έντονη. Μένετε στο σπίτι και φροντίζετε τα τρέχοντα με ασφάλεια και σύνεση. . .

Παρθένος

Η ενέργεια σας είναι στα ύψη και θέλετε να κάνετε δημιουργικά πράγματα καθώς και να αλλάξετε την τρέχουσα καθημερινότητάς σας. Η χαρά και η διασκέδαση γίνεται επείγουσα ανάγκη και χρειάζεται να βρείτε εσείς οι ίδιοι τον τρόπο να το πετύχετε σήμερα την ίδια στιγμή που παραμένουμε στο σπίτι μας. . .

Ζυγός

Το σπίτι σας σήμερα δεν είναι απλά ένας χώρος που σας έχουν επιβάλλει οι συνθήκες να είστε μέσα αλλά ένας χώρος που μπορεί να σας δώσει χαρά και ασφάλεια. Καλό θα ήταν να μην σταθείτε σε ότι σας ενοχλεί αλλά σε ότι σας προσφέρει και σας δίνει ικανοποίηση μέσα σε αυτό με τους ανθρώπους που αγαπάτε. . .

Σκορπιός

Ειδήσεις έρχονται από το άμεσο σας περιβάλλον σήμερα και είστε στην ανάλογη θέση και δυναμική να αντεπεξέλθετε σε τυχόν προκλήσεις. Είναι σημαντικό ακόμη και από το σπίτι σας, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις προφυλάξεις, να μπορείτε να επικοινωνείτε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας σε αυτούς που πρέπει/χρειάζεται να τις ακούσουν. . .

Τοξότης

Αρκετά δυναμική μέρα και μπορείτε ακόμη και από το σπίτι σας να διευθετήσετε συζητήσεις ή/και να κάνετε ενέργειες που σχετίζονται με ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα αξιών. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή και να δεσμευτείτε κατά περίπτωση. . .

Αιγόκερως

Ο Άρης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας σήμερα δεν σας αφήνει σε ηρεμία. Η ενέργεια είναι δυνατή και οι στόχοι που βάζετε υψηλοί. Η αυτοπεποίθηση και η καλή οργάνωση μπορεί να φέρει αποτελέσματα και από το σπίτι σας. Αρκεί να έχετε στο μυαλό σας ότι όπως όλα αρχίζουν έτσι και αυτή η κατάσταση θα τελειώσει κάποια στιγμή. . .

Υδροχόος

Η ανάγκη να βρεθείτε μόνη/ος στο σπίτι σας ή κάπου που θα είστε μόνο εσείς και κανένας άλλος είναι έντονη σήμερα και καλό θα ήταν να βρείτε τον τρόπο να το κάνετε. Η επαφή με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας θα σας γαληνέψουν τρέφοντας την αισιοδοξία σας. . .

Ιχθύες

Σήμερα οι αντοχές σας είναι καλές ωστόσο οι προσπάθειες που χρειάζεται να γίνουν από μέρους σας είναι αρκετά ψυχοφθόρες για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

https://astroguide.gr