Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας δίνει περισσότερη ενέργεια και σθένος σήμερα. Μια άλλη στιγμή θα γράφαμε να βγείτε στις επάλξεις αλλά στο σήμερα οι καταστάσεις δεν σας το επιτρέπουν και εσείς με σύνεση πρέπει να ακολουθήσετε αυτή την προτροπή για το καλό όλων. Ούτως ή αλλιώς έχετε την ικανότητα να κάνετε ενέργειες από το σπίτι σας μέσω ηλεκτρονικών μέσων εξίσου αποτελεσματικές και να πάρετε ικανοποίηση. . .

Ταύρος

Ο γύρω θόρυβος μπορεί να σας ενοχλήσει σήμερα περισσότερο από άλλες ημέρες. Βρίσκεστε στο σπίτι σας και σας δίνεται ευκολότερα η ευκαιρία να απομονωθείτε με κάποιον τρόπο στα ιδιαίτερα σας και να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Αυτή η κίνηση θα σας αναζωογονήσει. Μέρα ξεκούρασης για εσάς. . .

Δίδυμοι

Ενέργειες σε κοινωνικό πλαίσιο μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας σήμερα μιλώντας με ομοϊδεάτες ή ομάδες ανθρώπων για τα τρέχοντα. Είναι καλή μέρα να ασχοληθείτε με κάτι που είναι ομαδικό ή που έχει απήχηση σε ομάδες ανθρώπων, εξ’ αποστάσεως. . .

Καρκίνος

Μπορεί να βρίσκεστε στο σπίτι αλλά οι εργασίες τρέχουν και καλό θα ήταν να προσαρμοστείτε προς αυτή την κατεύθυνση σήμερα. Ένα εργασιακό θέμα ή γενικότερα κάτι που θέλετε να πετύχετε, σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση διαδικτυακά ή τηλεφωνικά. . .

Λέων

Πολλά έρχονται στο μυαλό σας αυτή την στιγμή. Ιδέες, σκέψεις, όνειρα, μνήμες από το παρελθόν. Όλα είναι στο παιχνίδι σήμερα και είναι καλή στιγμή για μια εκκαθάριση σε προσωπικό επίπεδο. Που βαδίζετε, τι είναι αυτό που σας ζητείτε να αφήσετε πίσω και τι είναι αυτό που παραμένει χρήσιμο στην ζωή σας να το πάρετε μαζί μετά το πέρας της πανδημίας. . .

Παρθένος

Πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον παρορμητικό Κριό και νιώθετε την ενέργεια σας να σας σπρώχνει προς διάφορες κατευθύνσεις. Αν το καλοσκεφτείτε θα δείτε πως η καταλληλότερη κατεύθυνση είναι προς τα μέσα σας. Εκεί εδρεύει η όποια ανυπομονησία, ο πόνος και ο θυμός για όλα όσα συμβαίνουν. Με λίγα λόγια η Συνειδητότητα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει στο τώρα και μπορεί να σας ωθήσει προς δημιουργικές κατευθύνσεις που μπορείτε να κάνετε ακόμη και από το σπίτι σας. . .

Ζυγός

“Εσείς και οι άλλοι” είναι στο μενού της ημέρας με την Σελήνη στον Κριό απέναντι από το ζώδιο σας. Σήμερα είναι ιδανική μέρα είτε μέσω προκλήσεων είτε χωρίς, να μπείτε στην θέση του άλλου ή/και να φέρετε τον άλλον στην δική σας θέση με σκοπό να βρεθεί το ομαλότερο κανάλι επικοινωνίας. . .

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει όπως για όλους μας. Μένουμε σπίτι αλλά όχι μένουμε στον καναπέ και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε πολύ καλά εσείς προσωπικά. Πολλές εργασίες που αφορούν όχι μόνο την εργασία σας αλλά και πράγματα που ανήκουν στην καθημερινή σας ρουτίνα αλλάζουν και χρειάζεται και εσείς να προσαρμοστείτε και να αναθεωρήσετε για ότι δεν είναι χρήσιμο πια στην ζωή σας και δεν σας εξυπηρετεί πια. . .

Τοξότης

Μένουμε σπίτι χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαστε σε απόσυρση, είναι το μότο της Σελήνης στον Κριό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να αναπτερωθεί το ηθικό σας και με αισιοδοξία να ψάξετε τρόπους να πάρετε ικανοποίηση και χαρά. Η δημιουργική έκφραση δεν περιορίζεται σε 4 τοίχους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. . .

Αιγόκερως

Επικοινωνιακή μέρα η σημερινή και η ενέργεια είναι υψηλή. Σκέψεις, ιδέες που μπορούν να ομορφύνουν την καθημερινότητα σας ακόμη και μέσω διαδικτυακών μέσων. Το σπίτι, η οικογένεια, η λειτουργία μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο παίρνει αρκετή από την ενέργεια σας σήμερα με θετικά αποτελέσματα. . .

Υδροχόος

Η ενέργεια είναι καλή και ο νου σας ταξιδεύει σε δημιουργικές διεξόδους. Σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε από το σπίτι σας τις ιδέες και τις σκέψεις για τα τρέχοντα που σας ενδιαφέρουν και να μεταφέρετε μηνύματα που είναι σημαντικά για εσάς. . .

Ιχθύες

Οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών προκύπτουν σήμερα και είναι σίγουρο πως μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα μέσα από το σπίτι σας. Ειδήσεις και γεγονότα μπορούν να κρατήσουν την αυτοπεποίθηση σας ενεργή και να πάρετε χαρά από ενήλικες δράσεις με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων

https://astroguide.gr/