Κριός

Προκλήσεις μπορεί να έχει η σημερινή μέρα κυρίως μέχρι το μεσημέρι και ενδέχεται επαγγελματικά ζητήματα να σας απασχολήσουν. Μετά το απόγευμα είναι ιδανική μέρα να ασχοληθείτε με ότι σας παρέχει ασφάλεια μέσα στο σπίτι σας, μαζί με την οικογένεια και την θαλπωρή που υπάρχει μέσα σε αυτή. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μετά το μεσημέρι κατευνάζει τις ανησυχίες σας. Το σπίτι αυτή την στιγμή παρέχει μεγάλη ασφάλεια κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε βοηθά στην ηρεμία και ησυχία που χρειάζεστε να νιώσετε σήμερα. . .

Δίδυμοι

Από το μεσημέρι και μετά συνιστάται να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να δώσετε ενέργεια σε πράγματα που θέλουν πολύ σκέψη. Χαλαρώστε στην θαλπωρή και την ηρεμία που μπορεί να σας προσφέρει το σπίτι σας. . .

Καρκίνος

Είναι μια κοινωνική μέρα ακόμη και από το σπίτι σας. Μπορείτε να συνομιλήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά ή μακρυά και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις σχετικά με κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν αυτή την στιγμή. Δώστε σημασία σε ότι σας ηρεμεί. . .

Λέων

Μέχρι το μεσημέρι ζητήματα που σας απασχολούν θα πάρουν αρκετή ενέργεια για να τακτοποιηθούν. Από τα μεσημέρι και μετά η αίσθηση αλλάζει και η ανάγκη να βρεθείτε σε μια περισσότερο ασφαλή κατάσταση θα είναι εντονότερη. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας. . .

Παρθένος

Η παρόρμηση τις πρωινές ώρες θα είναι αισθητή γιαυτό καλό θα ήταν με σύνεση να κάνετε ότι είναι απαραίτητο να γίνει. Από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση αλλάζει και η τάση να μείνετε σταθεροί σε μια κατάσταση η οποία σας παρέχει ασφάλεια και σιγουριά θα ομορφύνει το βράδυ στο σπίτι σας. . .

Ζυγός

Η Σελήνη αρχικά απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργεί μια ανησυχία και να μην ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε ή τι σας φταίει ώστε να το αλλάξετε. Από το απόγευμα και μετά το σκηνικό αλλάζει και η αίσθηση να βρείτε ηρεμία περνώντας τον χρόνο σας πιο χαλαρά θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε απόψε. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από τα ζώδιο σας από το μεσημέρι και μετά σας βάζει σε σκέψεις. Που βαδίζετε, τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε ικανοποίηση και να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια αυτή την στιγμή. Καλό θα ήταν να συζητήσετε με τους ανθρώπους που είστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλή στιγμή να ανταλλάξετε σκέψεις και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. . .

Τοξότης

Η αλλαγή της καθημερινότητα μπορεί σήμερα να φέρει προκλήσεις και να μην ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να πάρετε ικανοποίηση. Η αλήθεια είναι πως είναι ιδανική μέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει ασφάλεια. Χωρίς να σπαταλήσετε πολύ ενέργεια αφιερωθείτε σε κάτι που έχει πραγματικά έναν σκοπό από το σπίτι σας. . .

Αιγόκερως

Είστε δυναμικός άνθρωπος και θέλετε να λειτουργείτε παραγωγικά όλες τις στιγμές. Σήμερα μετά το μεσημέρι η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με την ασφάλεια, την απλότητα, την ομορφιά και την αισθητική. Ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς μέσα στο σπίτι σας. . .

Υδροχόος

Κυρίως από το μεσημέρι και μετά η διάθεση σας αλλάζει. Η απλότητα είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την στιγμή για να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά αλλά και την αίσθηση της ασφάλειας σήμερα. . .

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό κυρίως από το μεσημέρι και μετά ευνοεί οτιδήποτε έχει τα συστατικά της ηρεμίας, της σύνεσης, της απλότητας και της αισθητικής. Αν είστε καλλιτέχνης είναι ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε με την εργασία σας διαφορετικά αφεθείτε στην θαλπωρή και την ζεστασιά την οικογένειας σας.

https://astroguide.gr/