Η θετική νότα που δημιουργεί αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύεται από μια ακόμη συνάντηση της, και αυτή δεν είναι άλλη με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω στις 28/03 (24ο 48’).

Μια συνάντηση στην οποία κυριαρχούν οι έννοιες μεταμόρφωση και αναγέννηση, τις οποίες σε αυτή την τόσο ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο είναι στο χέρι μας να τις κάνουμε βίωμα προς όφελος μας.

Αυτό που θα μας βοηθήσει να κάνουμε αυτή η όψη είναι να μεταμορφώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, δίνοντας σε αυτές ουσιαστική αξία, και να ασχοληθούμε όχι μόνο με την εξωτερική μας εμφάνιση, δίνοντας έμφαση στην διατροφή και στην σωματική μας υγεία, αλλά και στην καλλιέργεια και ηρεμία της ψυχής μας αφού μπορούμε να βρούμε χρόνο για να διαβάσουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να διώξουμε από μέσα μας σκέψεις που κρατούσαν την ψυχή μας φυλακισμένη.

Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την ικανότητα σας να αναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας ακόμα πιο δυνατοί θα δείξετε για άλλη μια φορά εσείς οι Κριοί. Με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα βρείτε τρόπους για να δώσετε σύντομα νέα ώθηση στην καριέρα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γοητεύσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το δυνατό σας όπλο, εκτός από την επιμονή, είναι και η γοητεία σας. Χρησιμοποιείστε λοιπόν για να ανανεώσετε την σχέση σας με τον ερωτικό/ή σας σύντροφο με τον/την οποία μπορεί να είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε περίοδο εσωτερικής μεταμόρφωσης βρίσκεστε εσείς οι Δίδυμοι. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι όσο απαιτητικές και αν είναι οι διαδρομές που θα ακολουθήσετε εσείς θα βγείτε πιο ήρεμοι και πιο δυνατοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα ξαναδείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Μέσα από τις συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους σας θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας , ενώ θα καταφέρετε να μεταμορφωθείτε μέσα από αυτές.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η καθημερινότητα σας έχει αλλάξει ριζικά. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας, ενώ θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο κοντά με τον ερωτικό /ή σας σύντροφο θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Αφροδίτη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε ότι μέσα σας κρύβετε απίστευτη δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την δύναμη του λόγου σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό θα το κάνετε για ένα και μόνο λόγο, γιατί θέλετε να κατακτήσετε ξανά τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο και να δώσετε νέα πνοή στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την προσοχή σας στα απλά πράγματα, τα οποία όμως έχουν ουσιαστική αξία για εσάς, θα δώσετε εσείς οι Τοξότες. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι με πολύ απλούς τρόπους μπορείτε να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική την καθημερινότητα σας και να απολαμβάνετε τις στιγμές με τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε παιχνίδια εξουσίας θα σας παρασύρει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Αυτό όμως το παιχνίδι θα σας προσφέρει έντονες ερωτικές στιγμές με τον /την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιο όμορφες και αρμονικές θα γίνουν αυτές τις ημέρες οι οικογενειακές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας και εστιάστε την προσοχή σας σε πράγματα που τους απασχολούν στα οποία μέχρι τώρα, λόγο της καθημερινότητας, δεν δίνατε σημασία.

ΙΧΘΥΣ

Την καρδιά σας θα ανοίξετε στους φίλους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εξομολογητική σας διάθεση θα τους εκπλήξει ευχάριστα και θα τους δώσει την αφορμή να ανοίξουν και αυτοί την ψυχή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/