Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας θέλει να ασχολείστε σήμερα με πολύ προσωπικά σας θέματα. Ο νους σας μπορεί να ταξιδέψει όπου υπάρχει χώρος για επέκταση. . .

Ταύρος

Το σπίτι είναι ένας χώρος πολύ οικείος για εσάς και σας προσφέρει πραγματικά την ασφάλεια που ζητάτε αρκεί να έχετε κοντά σας ανθρώπους που αγαπάτε. Ωστόσο σήμερα είναι σημαντικό να κινητοποιηθείτε ακόμη και μέσα σε αυτό με κάποιοι τρόπο. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας μεταφέρει όπου υπάρχει δυνατότητα επέκτασης και εξέλιξης έστω και νοητικά. Ιδέες και σκέψεις περνούν από το μυαλό σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ταξινομήσετε αναλόγως τις περιστάσεις. . .

Καρκίνος

Η μέρα έχει σκαμπανεβάσματα σήμερα σε πολλά επίπεδα και χρειάζεται την προσοχή σας. Εκτιμείστε την κατάσταση και δράστε κατά περίπτωση με ηρεμία και σύνεση. . .

Λέων

Κοινωνικά ζητήματα σας απασχολούν και δεν είναι εύκολο να κάνετε όλα όσα θέλετε σήμερα. Φτιάξτε σχεδιαγράμματα, δώστε προτεραιότητες και δαμάστε επιθυμίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν αυτή την στιγμή λόγω των περιστάσεων. . .

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός σας είναι ενεργός και μια άλλη στιγμή θα σας λέγαμε να κινηθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε χωρίς να σκεφτείτε τις δυσκολίες γιατί αξίζει τον κόπο. Αυτή την στιγμή όμως χρειάζεται σύνεση και καλό σχεδιασμό ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε. . .

Ζυγός

Θέλετε να φέρετε την εξέλιξη, να προχωρήσετε μπροστά κάνοντας ενέργειες με χάρη και ευελιξία. Απόλυτα κατανοητό αλλά δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά αυτή την στιγμή για τους γνωστούς λόγους που ισχύουν για όλους μας. Οπότε με σύνεση, προγραμματισμό και μέτρο σήμερα. . .

Σκορπιός

Η πίστη, το κουράγιο και το σθένος που έχετε στις δύσκολες στιγμές είναι τα χαρακτηριστικά που κινητοποιούνται έντονα σήμερα είτε από εξωτερικά γεγονότα είτε από δικές σας εσωτερικές ψυχικές διεργασίες. Κάντε υπομονή και όλα θα μπουν σε κανονικό ρυθμό. . .

Τοξότης

Συνομιλίες με άλλους σήμερα μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες αν αποφασίσετε να μοιραστείτε σκέψεις και προβληματισμούς που έχετε αυτή την στιγμή. Η ευελιξία βοηθός σας σήμερα. . .

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα μπορεί να έχει αλλάξει αλλά η πίστη και η ενέργεια που έχετε να δώσετε σε ένα εγχείρημα δεν αλλάζει ακόμη και από το σπίτι σας. Παραμείνετε σε αυτή την οδό και θέστε τις ιδέες και σκέψεις σας επί τάπητος. . .

Υδροχόος

Με σύνεση και προσοχή χρειάζεται να προχωρήσετε σήμερα γιατί η αλήθεια είναι πως οι δεσμεύσεις και οι απαγορεύσεις δεν είναι του στυλ σας. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε ενέργειες δημιουργικές και από το σπίτι σας, αλλά κυρίως αν το αποφασίσετε. . .

Ιχθύες

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε κάπου αλλού αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, είναι το ίδιο σήμερα με την έννοια πως οι πλανητικές ενέργειες θα σας έσπρωχναν ούτως ή άλλως να ασχοληθείτε με τον ιδιωτικός σας χώρο, το σπίτι και την οικογένεια σας. Παραμείνετε δημιουργικά προς αυτή την κατεύθυνση

https://astroguide.gr/