Άρης στον Υδροχόο από τις 31 Μαρτίου 2020: Προβλέψεις Ζωδίων

Χριστίνας Τανταλίδου 
Αστρολόγος
Από τις 31 Μαρτίου 2020, Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Ουρανού, τον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Μαΐου 2020. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την εξέλιξη, την Ανώτερη Αντίληψη, αλλά και την ανάπτυξη της συνειδητότητας και αλλάζει τον τρόπο που ενεργοποιείς την πραγματικότητα σου. Έτσι, γίνεσαι πιο φιλελεύθερος, βγαίνεις από τον κλειστό προσωπικό χώρο των ιδεών του «εγώ» και περνάς σε μια πιο συλλογική, χωρίς συναίσθημα πολλές φορές έκφραση- σκέψη που εκφράζεται μέσα από το Εμείς, την Ομάδα και το Σύνολο.

Πρακτικά βέβαια ο Άρης στον Υδροχόο υποστηρίζει την ουδετερότητα, την παράξενη εκκεντρικότητα στην έκφραση της σεξουαλικής ταυτότητας και δίνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς και γεννά αντισυμβατικές σχέσεις. Εκτιμώ και μη μπορώντας να αγνοήσω τις συνθήκες ότι ο Άρης σε αυτήν την θέση θα ελαφρύνει κάπως την αρνητική ψυχολογία που γεννά ο περιορισμός και θα γίνουμε όλοι μια ενεργή διαδικτυακή Παρέα, και έτσι παρά την απομόνωση θα έχουμε διάθεση για συνομιλίες και φυσικά νέες γνωριμίες. Τελικά, Ο Άρης στον Υδροχόο θα ευνοήσει την επικοινωνία από απόσταση και μπορεί να ενεργοποιήσει ομοϊδεάτες και να φέρει αποτελέσματα που θα είναι εμφανή στην κοινωνία.

Με την είσοδο του ο Άρης στον Υδροχόο συναντά τον Κρόνο στις 31 Μαρτίου 2020 που σημαίνει ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε φοβίες, την αίσθηση του αναγκαστικού εγκλεισμού και να ελέγξουμε τις αντοχές μας ενωμένοι μπροστά σε μια καινούργια, μέχρι πρότινος αδιανόητη (σενάριο επιστημονικής φαντασίας) κατάστασης. Μπορεί όμως να δηλώνει και διέξοδο, μέσα από κοινές συλλογικές ιδέες και εκτόνωση με πιο εφευρετικούς τρόπους, λόγω αλλαγής σκηνικού και κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

Γύρω στις 6 Απριλίου 2020, ο Άρης θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στους Διδύμους και θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα με φλερτ, μηνύματα και διαδικτυακές γνωριμίες.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκάημερο των ζωδίων, Δίδυμοι, Υδροχόοι αλλά και Ζυγοί.

Στις 7 Απριλίου 2020 θα συναντηθεί ο Άρης από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρξει ξαφνική αναταραχή και ξέσπασμα συναισθημάτων καταπίεσης. Ψυχολογικά αισθάνεσαι πως κάποιος/κάτι έχει αποσπάσει με βάρβαρο τρόπο απλά, καθημερινά πράγματα και νιώθεις αρνητικά συναισθήματα.

Στις 26 Απριλίου 2020, ο Άρης από τον Υδροχόο θα συναντήσει τον Ερμή από τον Κριό στη θετική όψη του εξαγώνου, ώστε να λυθούν εμπόδια και να τερματίσει κατά κάποιο τρόπο η απομόνωση. Ιδέες της τελευταίας στιγμής βελτιώνουν το κλίμα της κακοκεφιάς. Καλύτερη ψυχολογία, ειδήσεις για θέματα μετακίνησης και προσπάθειες αποδέσμευσης θα αποδώσουν.

Κριός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει μαχητή και υπερασπιστή των αδύναμων ομάδων, ηγείσαι μιας ομάδας ή συλλογικής δραστηριότητας και ασχολείσαι περισσότερο με τον φιλικό σου κύκλο. Η ερωτική σου διάθεση είναι μπερδεμένη και θα περάσει από διακυμάνσεις και αμφιβολίες. Πολλά ερωτικά μηνύματα και προτάσεις. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα κινητοποίηση , αλτρουισμός.

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε φέρνει μπροστά σε υπαρκτά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις αναγκαστικά και θα νιώσεις πίεση αλλά και έντονο ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Σκηνές ζηλοτυπίας και εντάσεις με πρόσωπα που διατηρείς γάμο ή σοβαρή σχέση. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα ανάπτυξη πρωτοβουλίας και διεκδίκηση.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει ταξιδιάρη, πετάει η σκέψη σου αλλά και μπορείς να εκμεταλλευτείς το διαδίκτυο και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας για να αλλάξεις το πεπρωμένο και γενικά να επανεξετάσεις στόχους και κριτήρια. Έρωτας με απόσταση, μηνύματα, αλλά και διαφορετικής προσέγγισης φλερτ. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αναζήτηση νέων μεθόδων υλοποίησης και εμπειριών.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει παράξενα ερωτικό και εσύ αναρωτιέσαι που είχες κρυμμένες τόσες επιθυμίες και φαίνεται να καταστρώνεις μια νέα κατάσταση στη ζωή σου. Οικονομικά όμως ζορίζεσαι, υπάρχουν οφειλές, δάνεια και συνεργασίες που ίσως δεν σε καλύπτουν ή ναυαγούν και νιώθεις σε χάος. Έρωτας όμως ναι, φαντασιώσεις και λάγνες επιθυμίες. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αναγκαστική αντιμετώπιση φόβων μέσα από προσωπική αναγνώριση.

Λέων

Ο Άρης στον Υδροχόο σε φέρνει μπροστά σε συγκρούσεις, εντάσεις και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπου θέλοντας και μη, πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να αποδείξεις δυναμισμό αλλά και να είσαι αποτελεσματικός. Η ερωτική σου ζωή πιθανόν μπάζει νερά, λειτουργείς είτε παρορμητικά είτε έχεις μπει σε αυτόματο πιλότο από αντίδραση ή φόβο. Θέματα συνεργασιών αναμένονται να ξεκαθαρίσουν, εφόσον επιθυμείς να προχωρήσεις σε νέες καταστάσεις. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αντιμετώπιση της αλήθειας, κουράγιο καισυγχρόνως ανάληψη ευθυνών.

Παρθένος

Ο Άρης στον Υδροχόο αναστατώνει την εργασιακή σου κατάσταση, φέρνει αναταραχές και αρκετά εμπόδια θα αντιμετωπίσεις, κυρίως εάν θέλεις να στρώσεις το χώρο σου και να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Η φυσική σου κατάσταση αναμένεται να σε ταλαιπωρήσει. εάν δεν λαμβάνεις τα απαραίτητα μέτρα. Ερωτικά είσαι σε φόρμα και φλερτάρεις ακόμα και με τον/την εργοδότη σου. Προσοχή σε σχόλια. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα, ανασυγκρότηση δυνάμεων μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Ζυγός

Ο Άρης στον Υδροχόο ενδυναμώνει τη διάθεση σου για φλερτ, ερωτικές περιπέτειες και θέλεις να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε πιέζει ή σε έχει αναγκάσει να είσαι το καλό παιδί. Η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί ξαφνικά με γνωριμία ή επανασύνδεση με άτομο που σου δίνει ζωντάνια και σε εμπνέει. Προσοχή μόνο σε διπλές σχέσεις ή καταστάσεις μπερδεμένες καθώς ενδέχεται να υπάρχουν σκηνές ζηλοτυπίας. Επιχειρηματικά σχέδια πρέπει να επανεξεταστούν. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα, κατάκτηση , επανεμφάνισης της νεότητας σου, τόλμη και παιδικότητα.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε στριμώχνει στους τοίχους του σπιτιού σου με αποτέλεσμα να νιώθεις καταπίεση από το περιβάλλον σου και η ψυχολογία σου να είναι αρκετά επιθετική. Ωστόσο, ερωτικά φαίνεται να είσαι δραστήριος παρά τις αντιξοότητες και παραμένεις ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, εφόσον βέβαια είσαι ελεύθερος. Θέματα ακινήτων προκύπτουν. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για σένα είμαι κύριος του εαυτού μου και των συναισθημάτων μου.

Τοξότης

Ο Άρης στον Υδροχόο σε βγάζει από την ασφαλή σου ζώνη και αυτό είναι καλό για τα επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς θα έρθεις σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο και θα ανέβει η δημοτικότητα σου. Η ερωτική σου ζωή ξαφνικά και ανεπάντεχα θα αποκτήσει ενδιαφέρον και θα γίνουν συναντήσεις, έστω και κρυφές. Μηνύματα από το διαδίκτυο θα σε παρασύρουν αλλά και αναζωογονήσουν. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα δικτύωση και ανάπτυξη μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Υδροχόο προκαλεί ένα έξτρα άγχος, λόγω οικονομικής κατάστασης, δηλαδή πιθανόν να αντιμετωπίσεις έξοδα και κάποιες ζημίες, ωστόσο κινητοποιείσαι για να βρεις νέους τρόπους επιβίωσης και να αυξήσεις τελικά το εισόδημά σου. Η ερωτική σου ζωή είναι ενδιαφέρουσα αλλά συγχρόνως πολύπλοκη. Αναζητάς πάντως την επιβεβαίωση. Τέλος, Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για εσένα αποφασιστικότητα και αποκάλυψη νέων ευκαιριών.

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιο σου φέρνει ζωτικότητα, έξτρα ενέργεια αλλά και νευρικότητα και τάση για καυγά, δηλαδή γίνεσαι ευέξαπτος. Ωστόσο η ψυχολογία σου είναι θετική για να μπεις σε δράση νοητικά τουλάχιστον και να φτιάξεις νέα σενάρια εξέλιξης και μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ερωτική σου ζωή είναι έντονη και αναμένονται ξεκαθαρίσματα που θα σε πιέσουν. Τέλος, Άρης στο ζώδιο σου πρέπει να σημαίνει για εσένα επιτυχία και φτάνεις, αγγίζεις το ακατόρθωτο.

Ιχθύες

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι «κρυφό» εργαλείο και είναι στο χέρι σου το πώς θα χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου. Μπορείς να πεις ναι στην εσωστρέφεια και σε φοβίες ή μπορείς να βγεις νικητής και να ξεπεράσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε μπλοκάρει. Η ερωτική σου ζωή ενδέχεται να είναι κρυφή και ίσως να αποτελεί κίνδυνο για την σταθερή σου σχέση. . Τέλος, ο Άρης στον Υδροχόο πρέπει να σημαίνει για σένα, επαφή με τον Ανώτερο εαυτό, δηλαδή με τις εσωτερικές σου δυνάμεις.

https://www.oroskopos.gr/