Κριός

Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν μια σχετική σύγχυση σήμερα κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα γιαυτό χρειάζεται την προσοχή σας. Με σύνεση εστιάστε σε πρακτικά θέματα και ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί. . .

Ταύρος

Θέματα αξιών ή ζητήματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα ή να νιώσετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς. Μην προβείτε σε βιαστικές κινήσεις, σκεφτείτε καλά πριν την όποια δράση. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας γεμίζει με ενέργεια και μπορείτε να σκεφτείτε κινήσεις που μπορείτε να κάνετε μέχρι να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος που διανύουμε. Μπορεί το μυαλό να ταξιδέψει ωστόσο οι δράσεις θέλουν σύνεση και καλό προγραμματισμό. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους ξυπνά τις σκέψεις και το μυαλό σας γεμίζει ιδέες. Ωστόσο δεν είναι καλή μέρα για δράσεις αν πρώτα δεν έχετε διπλο-τσεκάρει τα πάντα. . .

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη στους Διδύμους σας σπρώχνει προς δημιουργικές διεξόδους. Όλα είναι στο παιχνίδι σήμερα αλλά μπορεί να μείνουν μόνο εκεί, στο “παιχνίδι”. Γιαυτό αξιολογείστε τι μπορεί να προχωρήσει παραγωγικά και τι όχι. . .

Παρθένος

Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν και είναι από εκείνες τις ημέρες που δεν αντέχετε να είστε μακρυά από την εργασία σας. Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να δουλέψετε από το σπίτι σας και να πάρετε ικανοποίηση. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. . .

Ζυγός

Ιδέες έρχονται και γεμίζει το κεφάλι σας με ενδεχόμενα και σκέψεις, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να υλοποιηθούν στο σήμερα όσο και αν το θέλετε. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα και την εξέλιξη που μπορείτε να φέρετε από το σπίτι σας. . .

Σκορπιός

Πολλά ζητήματα, θέματα, σκέψεις είναι ενεργοποιημένα και η ψυχική σας κούραση είναι ορατή. Ένα είδος εκκαθάρισης απαιτείται σε κάτι σήμερα ώστε να πάρετε ικανοποίηση. . .

Τοξότης

Οι πολύ “στενές” σχέσεις σήμερα μπορεί να σας βαρύνουν ή να νιώθετε πως χρειάζεστε λίγο φρέσκο αέρα. Ή το αντίθετο..μήπως εσείς χρειάζεται να αφήσετε λίγο τους άλλους να δράσουν βάσει τις δικές τους επιθυμίες. . .

Αιγόκερως

Η εργασία ποτέ δεν τελειώνει και σήμερα περνούν χιλιάδες ιδέες προς ταξινόμηση και υλοποίηση. Ταξινόμηση…η λέξη κλειδί της ημέρα για να έχετε θετικά αποτελέσματα, αν όχι άμεσα, έστω στο προσεχές μέλλον. . .

Υδροχόος

Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι αυτή που θέλετε σήμερα γιαυτό καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με κάτι πρακτικό. Σκεφτείτε κάτι που αφορά το σπίτι ή/και τον ιδιωτικό σας χώρο και ασχοληθείτε με αυτό σήμερα. . .

Ιχθύες

Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα ή να νιώσετε πως δεν βγάζετε νόημα. Με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα σε δυσαρμονική σχέση είναι αναμενόμενο, οπότε χαλαρώστε και αφήστε το για μια άλλη στιγμή που θα υπάρχει περισσότερη διαύγεια

https://astroguide.gr